Zakątki na Dębowym 2
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym 2
Aniu o gustach się nie dyskutuje
Galeria host imponująca u Ciebie!
Galeria host imponująca u Ciebie!
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Witaj Aniu:)
Piękne masz kwiaty, lilie, liliowce, hosty no i jeżówki wszystko pasuje:)
Moje pomidory w tym roku też nieciekawie się mają.Po nawałnicy jaka przeszła u nas to wszystko wygląda biednie.Owoce pomidorów uszkodzone
Zaczynam cieszyć się hortensjami One teraz pięknie się prezentują
Pozdrawiam
Piękne masz kwiaty, lilie, liliowce, hosty no i jeżówki wszystko pasuje:)
Moje pomidory w tym roku też nieciekawie się mają.Po nawałnicy jaka przeszła u nas to wszystko wygląda biednie.Owoce pomidorów uszkodzone
Zaczynam cieszyć się hortensjami One teraz pięknie się prezentują
Pozdrawiam
-
- 200p
- Od: 22 sie 2016, o 20:06
Witaj Aniu!
Piękne kwiaty w pięknym ogrodzie...Imponująca kolekcja host i widzę ze piekne i zdrowe...Moje w tym roku niestety mocno zaznaczone przez ślimory..Piękna kępą czerwonej pysznogłówki.Poluję na nia od jakiegoś czasu..Mam w odcieniach rózu a na czerwoną cos nie mogę trafić..Pozdrawiam serdecznie!
Piękne kwiaty w pięknym ogrodzie...Imponująca kolekcja host i widzę ze piekne i zdrowe...Moje w tym roku niestety mocno zaznaczone przez ślimory..Piękna kępą czerwonej pysznogłówki.Poluję na nia od jakiegoś czasu..Mam w odcieniach rózu a na czerwoną cos nie mogę trafić..Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrawiam!Izabela
Moja działka pod koniec sezonu 2017,2018 ,2019
Moja działka pod koniec sezonu 2017,2018 ,2019
Róża Rapsodu in blue ma fajny kolorek .Od dawna mi się podoba.Dziwne,że jeszcze jej nie mam.
Pysznogłówek też masz piękną kępę.Hortensja ma pąki .U mnie też ma takie same pąki.
Pysznogłówek też masz piękną kępę.Hortensja ma pąki .U mnie też ma takie same pąki.
- ewita44
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
Witaj Aniu
Spodobały mi się Twoje kępy pysznogłówek, jeżówek i floksów.
Moja Raphsody po pierwszych kwiatkach miała chwilę przerwy i widzę , że szykuje się do drugiej fazy.
Są nowe odrosty i maleńkie pączki. Tak samo ma The Prince czy tegoroczne dwie różowe nn.
O i widzę u Ciebie makówki, czyżby jakiś doping się szykował ?
Spodobały mi się Twoje kępy pysznogłówek, jeżówek i floksów.
Moja Raphsody po pierwszych kwiatkach miała chwilę przerwy i widzę , że szykuje się do drugiej fazy.
Są nowe odrosty i maleńkie pączki. Tak samo ma The Prince czy tegoroczne dwie różowe nn.
O i widzę u Ciebie makówki, czyżby jakiś doping się szykował ?
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Aniu, ależ śliczne ujęcie https://www.fotosik.pl/zdjecie/04484a4bcb511010
Wyjątkowo bujnie i długo kwitną w tym roku hosty. Niektóre kwiaty są jak dorodne frezje.
Piękne masz jeżówki.
Pozdrawiam
Wyjątkowo bujnie i długo kwitną w tym roku hosty. Niektóre kwiaty są jak dorodne frezje.
Piękne masz jeżówki.
Pozdrawiam
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
marpa-Maryniu Na tak, o gustach się
dyskutuje.świeta racja. Hosty dziękują za miłe słowa.
Annes 77-Anuś Dziękuję.
Ja lubię rożne rośliny.A najbardziej hosty, lilie, liliowce, hortensje, róże, jeżówki,dalie i całą resztę rożnych roślin.
Moje pomidory już w koszmarnych wspomnieniach.Takiego roku nie miałam jeszcze.
I ja bardzo lubię hortensje .A one już wchodzą w piękną fazę. Debolistna zróżowiała.A inne bieleją.
Dziękuję i ja pozdrawiam
isia60-Izo cóż ja zrobię, jak ja dużo roślin lubię.I zapraszam je do grodu. Host mam 100
Moje też kilka podjedzonych przez ślimory.
A czerwonej pysznogłówki mam 2.Jedna wysoka i krwisto czerwona. A druga malinowa i ma ciemniejsze liście i niższa.
A tej różowej to jestem ciekawa.Takiej nie mam.
Dziękuję i ja pozdrawiam serdecznie!
Danusiu z O tak róża Rapsodu in blue ma ciemno-fioletowy bardzo ładny kolorek
Pysznogłóweki mam 3.2 ładne kępy zbudowały.A 3 j fioletowa jakaś mikra.
Hortensja coraz ładniejsze.
Beaby- Beatko Bardzo dziękuję i cieszę się,ze to ujęcie róży i jeżówek ci się spodobało.
U mnie jedne hosty kwitną inne przekwitły, a inne będą dopiero kwitły
Jeżówki jeszcze nie wszystkie rozkwitły .Też je bardzo lubię.
Dziękuję i pozdrawiam
ewita44-Ewuś To bardzo mi miło,ze moje kępy pysznogłówek i jeżówki( jeszcze nie wszystkie ) spodobały się.
Moja Raphsody w końcówce pierwszego kwitnienia. I zaraz będzie odpoczywać.
Inne róże albo kwitną albo odpoczywają.albo pomału będą wchodzić w drugą fazę.
Ty masz rożne cudne odmiany.
dyskutuje.świeta racja. Hosty dziękują za miłe słowa.
Annes 77-Anuś Dziękuję.
Ja lubię rożne rośliny.A najbardziej hosty, lilie, liliowce, hortensje, róże, jeżówki,dalie i całą resztę rożnych roślin.
Moje pomidory już w koszmarnych wspomnieniach.Takiego roku nie miałam jeszcze.
I ja bardzo lubię hortensje .A one już wchodzą w piękną fazę. Debolistna zróżowiała.A inne bieleją.
Dziękuję i ja pozdrawiam
isia60-Izo cóż ja zrobię, jak ja dużo roślin lubię.I zapraszam je do grodu. Host mam 100
Moje też kilka podjedzonych przez ślimory.
A czerwonej pysznogłówki mam 2.Jedna wysoka i krwisto czerwona. A druga malinowa i ma ciemniejsze liście i niższa.
A tej różowej to jestem ciekawa.Takiej nie mam.
Dziękuję i ja pozdrawiam serdecznie!
Danusiu z O tak róża Rapsodu in blue ma ciemno-fioletowy bardzo ładny kolorek
Pysznogłóweki mam 3.2 ładne kępy zbudowały.A 3 j fioletowa jakaś mikra.
Hortensja coraz ładniejsze.
Beaby- Beatko Bardzo dziękuję i cieszę się,ze to ujęcie róży i jeżówek ci się spodobało.
U mnie jedne hosty kwitną inne przekwitły, a inne będą dopiero kwitły
Jeżówki jeszcze nie wszystkie rozkwitły .Też je bardzo lubię.
Dziękuję i pozdrawiam
ewita44-Ewuś To bardzo mi miło,ze moje kępy pysznogłówek i jeżówki( jeszcze nie wszystkie ) spodobały się.
Moja Raphsody w końcówce pierwszego kwitnienia. I zaraz będzie odpoczywać.
Inne róże albo kwitną albo odpoczywają.albo pomału będą wchodzić w drugą fazę.
Ty masz rożne cudne odmiany.
Aniu, wiesz może co to za roślina?
Dostałam dwa lata temu, ze dwa listki miało, teraz całkiem ładne, ale nie mam pojęcia co to.
Ogród piękny, jakiś czas nie zaglądałam a tu tak wszystko szaleje. A liliowce przecudne, ale ja chyba jestem stronnicza uwielbiam je. Teraz planuje zakupić fiolety właśnie, ale ciężko z tym. Chyba że to ja mam taki peszek.
Dostałam dwa lata temu, ze dwa listki miało, teraz całkiem ładne, ale nie mam pojęcia co to.
Ogród piękny, jakiś czas nie zaglądałam a tu tak wszystko szaleje. A liliowce przecudne, ale ja chyba jestem stronnicza uwielbiam je. Teraz planuje zakupić fiolety właśnie, ale ciężko z tym. Chyba że to ja mam taki peszek.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ocia witaj !
Lato bogate w kwitnienia
A ja różne rośliny lubię.
Roślina o którą pytasz to zawilec japoński.
Ale jaka odmiana to nie wiem.
Liliowcow mam sporo. Z tym kupowaniem to niestety pomyłki są. I u mnie też kilka jest pomylonych. To trzeba liczyć się z pomylkami albo w dobrych miejscach kupować.
Albo od kogoś.
Lato bogate w kwitnienia
A ja różne rośliny lubię.
Roślina o którą pytasz to zawilec japoński.
Ale jaka odmiana to nie wiem.
Liliowcow mam sporo. Z tym kupowaniem to niestety pomyłki są. I u mnie też kilka jest pomylonych. To trzeba liczyć się z pomylkami albo w dobrych miejscach kupować.
Albo od kogoś.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Miód na moje oczy spacer po Twoim ogrodzie Aniu
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
Nie będę wychwalała wszystkich ładnych zdjęć,ale te które najbardziej wpadły mi w oko .
Zdjęcia z 24.07.Na pierwszym zdjęciu piękna lilia,na drugim piękne romantyczne zdjęcie,na 4 piękne ujęcie,a na 12 cudowne ujęcie z trawami.
Liliowców masz całą masę,różnych.Niektóre takie same jak u mnie.Jednak liliowiec to jest kwiat nie do zdarcia.Pięknie kwitnie,rozrasta się i niczego się nie boi.
Zdjęcia z 24.07.Na pierwszym zdjęciu piękna lilia,na drugim piękne romantyczne zdjęcie,na 4 piękne ujęcie,a na 12 cudowne ujęcie z trawami.
Liliowców masz całą masę,różnych.Niektóre takie same jak u mnie.Jednak liliowiec to jest kwiat nie do zdarcia.Pięknie kwitnie,rozrasta się i niczego się nie boi.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Witaj Aniu.
Ależ kolorowy zawrót głowy u ciebie. Ogród aż kipi od kolorów a pewnie i zapach jest niesamowity. Liliowce i lilie dają wspaniały pokaz właśnie teraz. Cudowne z nich kwiaty lata, które nigdy nie zawodzą.
Śliwka jaka plenna. Owoców będzie ogrom. Co to za odmiana ?
Ależ kolorowy zawrót głowy u ciebie. Ogród aż kipi od kolorów a pewnie i zapach jest niesamowity. Liliowce i lilie dają wspaniały pokaz właśnie teraz. Cudowne z nich kwiaty lata, które nigdy nie zawodzą.
Śliwka jaka plenna. Owoców będzie ogrom. Co to za odmiana ?