Witajcie wieczorem
Lucynko, bardzo lubię takie zdjęcia robić więc jak widzę rankiem szron na trawniku, to zakładam polar na piżamę i spodnie od dresów i pędzę cykać fotki, żeby słoneczko nie zepsuło efektu
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
Wyobrażam sobie co sąsiedzi o mnie myślą
Za życzenia serdecznie dziękuję
![poklon ;:180](./images/smiles/notworthy.gif)
bo i zdrówko i słoneczko teraz w cenie
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
i wzajemnie życzę Ci tego samego jak najwięcej
Aniu dziękuję za uznanie dla moich chryzantem, przyznam, że też je baaardzo lubię i to może dziwne, ale czekam na nie od wiosny
Pierwsze kupiłam od forumki
jatra parę lat temu, częśc od
zibiegi a kilka mam od Izy
tu.ja - dzięki Izuś
Karmnik kupiony na ryneczku
Dobrego, zdrowego tygodnia i słoneczka
Danusiu moje ptaszki też nie chcą kopać, ale muszę przyznać, że pędraki chętnie wyjadają na skopanym zagonku.
Danusiu, internet jest najważniejszy, jak Ci chleba braknie, to zjesz naleśniki, ale jak internet wyłączą to klapa
Karmnik kupiłam, a stary przewiesiłam na trochę mniej wyeksponowane miejsce
Pa Danusiu, trzymaj się z dala od wirusów
lenowska - witam nowego gościa
Każdy kiedyś zaczynał swoją przygodę ogrodową i wierz mi, to jest ciężka i nieuleczalna choroba zakaźna
Słabą glebę można wzbogacać mieszając w dołku pod sadzoną rośliną np z obornikiem czy kompostem, albo zastosować hydrożel żeby zatrzymać wilgoć w pobliżu korzeni. Są też rośliny, które nie potrzebują aż tak urodzajnej gleby. Wszystkiego się nauczysz. Tu na forum jest kopalnia wiedzy, którą możesz zgłębiać. jeśli nie znajdziesz odpowiedzi na nurtujace Cię problemy, możesz pytać o wszystko co Cię interesuje (najlepiej w odpowiednich działach) i zawsze dostaniesz fachową poradę. Życzę Ci powodzenia i przyjemności z ogrodowania. Jak już zaczniesz działać, załóż własny wątek, będzie to unikalna dokumentacja powstawania czegoś nowego, oryginalnego, na pewno znajdzie się wiele osób, które będą Ci kibicować, wspierać i motywować Cię. Ja będę na pewno.
Serdecznie Cię pozdrawiam i zapraszam, zaglądaj kiedy tylko będziesz mieć ochotę
![Obrazek](https://images89.fotosik.pl/446/2e929c367b992149med.jpg)
Ostatnia róża nie daje za wygraną pomimo przymrozków
![Obrazek](https://images90.fotosik.pl/446/1794a0575d0c3ffemed.jpg)
Dąbrówka wybrała sobie lokum na kamieniu
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)