Danusiu no i mnie rozszyfrowałaś
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
nic się przed Tobą nie da ukryć
Ta biała "pelargonia" jak napisałaś to chryzantema
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
i tylko na tamtym zdjęciu wygląda jakby się pięła po drabince. W rzeczywistości po drabince wspinał się powojnik, a chryzantema jest przywiązana do bambusa.
Ja też już posprzątałam pelargonie i doniczkowe hortensje ogrodowe, jeszcze oleander stoi na balkonie. Sama nie wiem czy wstawić go do nieogrzewanego pomieszczenia z oknem czy do piwnicy z małym okienkiem
![;:7](./images/smiles/hello.gif)
W tym roku spróbuję przechować supertunie, które fajnie kwitły w doniczkach i wiosną zrobię sadzonki ( a może to już trzeba zrobić
![;:7](./images/smiles/hello.gif)
) Wszędzie piszą, że wszelkiego rodzaju petunie i surfinie to rośliny jednoroczne ale ja mam chęć zaeksperymentować
![yess ;:173](./images/smiles/rolleyes.gif)
Może się uda.
Halinko piwonii Itoch nie mam, chociaż podobają mi się, natomiast do cann jakoś nie mam serca. Kiedyś dostałam karpę, ale kiepsko zakwitła, poza tym to wykopywanie jesienią mnie odstrasza. Długo nie mialam też dalii z tego samego powodu, ale w tym roku zostałam obdarowana dwiema karpami i znów zagościły u mnie. Zobaczymy jak długo z nimi wytrzymam
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Natomiast spróbuję w przyszłym sezonie z daliami z nasion, które dostałam od Lucynki - dzięki Lucynko
Ale to dobrze, że każda z nas lubi inne kwiaty, krzewy i trawy, przynajmniej można podziwiać urozmaicone ogrody
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
A właśnie, może założysz swój wątek, i pokażesz nam swoje pasje?
Dzisiejsze fotki
koronkowe kwiatostany
Kyushu
![Obrazek](https://images91.fotosik.pl/446/1bb6a324f60df30fmed.jpg)
Jadłodajnia dla ptaszków na starym pniu. Niestety to już chyba ostatni sezon. Pień już spróchniały, pochylony, musiałam go podeprzeć palikami. Trzeba się zastanowić nad innym rozwiązaniem
Życzę wszystkim odwiedzającym miłego weekendu i zdrówka
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)