Zakątki na Dębowym 3
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym 3
Super dekoracje
Ja co roku coś tworzyłam, ale w tym roku nie mam kiedy. Bardzo długo pracuję.
Jeszcze nigdy nie miałam tak tragicznego grudnia.
Ciemierniki już tak kwitną?
Nawet nie mam kiedy sprawdzić czy u mnie też
Ja co roku coś tworzyłam, ale w tym roku nie mam kiedy. Bardzo długo pracuję.
Jeszcze nigdy nie miałam tak tragicznego grudnia.
Ciemierniki już tak kwitną?
Nawet nie mam kiedy sprawdzić czy u mnie też
- Florian Silesia
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wianek z szyszek zachwyca! Lubię prostotę
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
any57- Andrzeju Grunt to wspólne rodzinne działanie My też z mężem dużo rzeczy robimy wspólnie.. A i dużo mąz sam gotuje. To duża pomoc i ulga
Hmmm no moje rączki namalowały obrazy. I jeszcze trochę innych rzeczy ostatnio tworzyły
duju- Justynko No widzisz a ja jeszcze karmika nie mam. aż ciągle nie ma czasu. Ale to jest tak naprawdę .To czekam .
Sikoreczki zaglądają.
O fajnie, że już pierniczki piekłaś. Szkoda, ze ich nie mogę zobaczyć. Bo nie masz wątku .
Ja ich nie będę piekła. Jakieś 2 ciasta zrobię .Mam chęć na snikersa i sernik Isaura.
Ja też już nie mam śniegu. Szkoda
plocczanka-Lucynko; Shalina- Halinko ; lanceta- Lodziu , Danusiu z Dziękuję wam za pozytywne, miłe słowa.
sikoreczki zaglądają. I inne ptaszki też. Tylko czasu mało na podgląd z aparatem. A dzień zresztą taki krótki. Ciemności szybkie i długie.
Już i ja zimy nie mam. Ociepliło się. I to teraz nie wiadomo co to jest.
Ale ciemierniki kwitną w najlepsze. I jak widać. Pąków mają jeszcze bardzo dużo
Dekoracji trochę przybyło. A w domu też. Tylko choinki jeszcze nie mam. W niedzielę mi mąz przywiezie. Bo ja już bym ją ubrała.
Dziękuję i pozdrawia ciepluteńko.
Margo2- Gosiu Dziękuję bardzo Ja w tym roku troszkę mam wolnego w grudniu. To tworzę .
O czemu to tragiczny grudzień ??
Ciemierniki już tak kwitną. Te białe. One tak mają. Cudne. Uwielbiam je.
Florian Silesia Dziękuję. I cieszę sie ,ze wianek szyszkowy się spodobał.
Ja lubię i proste i bogatsze dekoracje. Zależy kiedy .I gdzie .I może od nastroju .
I moje skrzaty. Sama zrobiłam Dopiero na zdjęciu zobaczyłam, ze 1 nie mam pompona na czapce. Jutro dorobię.
Hmmm no moje rączki namalowały obrazy. I jeszcze trochę innych rzeczy ostatnio tworzyły
duju- Justynko No widzisz a ja jeszcze karmika nie mam. aż ciągle nie ma czasu. Ale to jest tak naprawdę .To czekam .
Sikoreczki zaglądają.
O fajnie, że już pierniczki piekłaś. Szkoda, ze ich nie mogę zobaczyć. Bo nie masz wątku .
Ja ich nie będę piekła. Jakieś 2 ciasta zrobię .Mam chęć na snikersa i sernik Isaura.
Ja też już nie mam śniegu. Szkoda
plocczanka-Lucynko; Shalina- Halinko ; lanceta- Lodziu , Danusiu z Dziękuję wam za pozytywne, miłe słowa.
sikoreczki zaglądają. I inne ptaszki też. Tylko czasu mało na podgląd z aparatem. A dzień zresztą taki krótki. Ciemności szybkie i długie.
Już i ja zimy nie mam. Ociepliło się. I to teraz nie wiadomo co to jest.
Ale ciemierniki kwitną w najlepsze. I jak widać. Pąków mają jeszcze bardzo dużo
Dekoracji trochę przybyło. A w domu też. Tylko choinki jeszcze nie mam. W niedzielę mi mąz przywiezie. Bo ja już bym ją ubrała.
Dziękuję i pozdrawia ciepluteńko.
Margo2- Gosiu Dziękuję bardzo Ja w tym roku troszkę mam wolnego w grudniu. To tworzę .
O czemu to tragiczny grudzień ??
Ciemierniki już tak kwitną. Te białe. One tak mają. Cudne. Uwielbiam je.
Florian Silesia Dziękuję. I cieszę sie ,ze wianek szyszkowy się spodobał.
Ja lubię i proste i bogatsze dekoracje. Zależy kiedy .I gdzie .I może od nastroju .
I moje skrzaty. Sama zrobiłam Dopiero na zdjęciu zobaczyłam, ze 1 nie mam pompona na czapce. Jutro dorobię.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ciemierniki wspaniałe? A i sikorka fajna? No i ogród taki świąteczny?
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
U Ciebie już nastrój iście świąteczny
Widzę,że słodkie menu planujemy prawie jednakowe sernik i ciasto... u mnie masa będzie jabłeczna
Miłego , zdrowego świętowania Aniu!
Widzę,że słodkie menu planujemy prawie jednakowe sernik i ciasto... u mnie masa będzie jabłeczna
Miłego , zdrowego świętowania Aniu!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Aniu, ależ świątecznie w Twoim ogrodzie!
Pięknie udekorowałaś sobie otoczenie, aż miło popatrzeć, a mieszkać wśród takiego bogactwa cudownych krasnali, kolorowych iglaków, zapewne też barwnych światełek nocami.
Stroiki domowe tworzą świąteczny nastrój we wnętrzu, a kwitnące za oknami ciemierniki dodają elegancji.
Zdrówka.
Pięknie udekorowałaś sobie otoczenie, aż miło popatrzeć, a mieszkać wśród takiego bogactwa cudownych krasnali, kolorowych iglaków, zapewne też barwnych światełek nocami.
Stroiki domowe tworzą świąteczny nastrój we wnętrzu, a kwitnące za oknami ciemierniki dodają elegancji.
Zdrówka.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- ewita44
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
Aniu
Ładne dekoracje w ogrodzie, klimat świąteczny na dobre u Ciebie zagościł.
Ciemierniki piękne a sikoreczka cudowna.
U mnie na razie odwiedzają mój ogród sójki,wróbelki i inne.
Sikorkę widziałam po sąsiedzku u teściowej bo u mnie dużo szwęda się kotów i może się boją.
Ale wracając do świątecznego nastroju to skrzat na choince po prostu wygląda super a pieńki brzozowe w czapce mikołajowej
Ładne dekoracje w ogrodzie, klimat świąteczny na dobre u Ciebie zagościł.
Ciemierniki piękne a sikoreczka cudowna.
U mnie na razie odwiedzają mój ogród sójki,wróbelki i inne.
Sikorkę widziałam po sąsiedzku u teściowej bo u mnie dużo szwęda się kotów i może się boją.
Ale wracając do świątecznego nastroju to skrzat na choince po prostu wygląda super a pieńki brzozowe w czapce mikołajowej
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Locutus-LOKI Ciemierniki spokojnie kwitną.
Ptaszki do ogrodu zaglądają. Ogród robi się coraz bardziej świąteczny. Tylko szkoda, że śniegu nie ma.
Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
marpa-Maryniu;plocczanka- Lucynko ;ewita44-Ewuniu Nastrój świąteczny już jest. Dekoracji przybywa.
No sernik już parę lat jak u mnie na święta jest. Tylko co roku jakiś inny.
A drugie to już różne. Wiadomo słodkości muszą być.
Jeszcze sporo przygotowań i zabiegania. Ale cieszę się na te święta. Syn już jest. Mąż w drodze.
Córcia w przyszłym tygodniu dojedzie. Będziemy razem
Ciemierniki są cudne. kwitną, kwitną przez całą zimę. To dopiero twardziele.
Bardzo cieszę sie,ze moje dekoracje wam się podobają
Dziękuję i ja życzę wam zdrowego, radosnego i rodzinnego świętowania !
W sumie mam w ogrodzie 12 czap Mikołajowych
Bombki oczywiście przeze mnie zrobiona
Ptaszki do ogrodu zaglądają. Ogród robi się coraz bardziej świąteczny. Tylko szkoda, że śniegu nie ma.
Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
marpa-Maryniu;plocczanka- Lucynko ;ewita44-Ewuniu Nastrój świąteczny już jest. Dekoracji przybywa.
No sernik już parę lat jak u mnie na święta jest. Tylko co roku jakiś inny.
A drugie to już różne. Wiadomo słodkości muszą być.
Jeszcze sporo przygotowań i zabiegania. Ale cieszę się na te święta. Syn już jest. Mąż w drodze.
Córcia w przyszłym tygodniu dojedzie. Będziemy razem
Ciemierniki są cudne. kwitną, kwitną przez całą zimę. To dopiero twardziele.
Bardzo cieszę sie,ze moje dekoracje wam się podobają
Dziękuję i ja życzę wam zdrowego, radosnego i rodzinnego świętowania !
W sumie mam w ogrodzie 12 czap Mikołajowych
Bombki oczywiście przeze mnie zrobiona
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Aniu, ale ślicznie ozdobiłaś swój ogród I w domu nastrój świąteczny podkreślają cudne ozdoby.
Sikorki i inne ptaszki też chętnie odwiedzają taki ogród, w którym stołówka dla nich otwarta.
Pozdrawiam serdecznie
Sikorki i inne ptaszki też chętnie odwiedzają taki ogród, w którym stołówka dla nich otwarta.
Pozdrawiam serdecznie
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu no i nareszcie Twój ogród pobielał! Obraz z aniołem czuwającym nad domami bardzo mi się podoba...coraz ładniejsze obrazy malujesz
Jak Ty dziewczyno masz mieć czas skoro tyle ozdób nie dość, że ustawiasz montujesz to jeszcze robisz! Niesamowita jesteś! no i na FO też jesteś aktywna A piszesz o jakimś odpoczynku....to Ci się nie uda, nie z Twoja naturą
Radośnie w ogrodzie i w domu i takich Świąt Ci życzę...zdrowych, rodzinnych i kolorowych, wesołych
Jak Ty dziewczyno masz mieć czas skoro tyle ozdób nie dość, że ustawiasz montujesz to jeszcze robisz! Niesamowita jesteś! no i na FO też jesteś aktywna A piszesz o jakimś odpoczynku....to Ci się nie uda, nie z Twoja naturą
Radośnie w ogrodzie i w domu i takich Świąt Ci życzę...zdrowych, rodzinnych i kolorowych, wesołych
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Wczoraj u pierwszych ciemierników w moim ogrodzie zaobserwowałem pąki kwiatowe. Na razie dopiero co ponad grunt wyszły, więc do rozkwitu pewnie jeszcze parę tygodni poczekam, ale i tak mnie cieszą.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
Ogród pięknie ozdobiony.Ptaszek wcina słoninkę.Fajnie.
Nie ma to jak ogród koło domu.
Miłego dnia.
Nie ma to jak ogród koło domu.
Miłego dnia.
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Jaki piękny, świąteczny nastrój wprowadziłaś Ogrodowe dekoracje niby proste, a oczu od nich oderwać nie można. Najbardziej zachwycił mnie Mikołaj w świerkowej szacie, no, cudeńko po prostu Wszędzie szaro i ponuro, a u Ciebie radośnie i kolorowo. Chyba sobie przycupnę gdzieś w kąciku i pozachwycam się jeszcze ociupinkę
U mnie też dwa ciasta będą. Zawsze jest keks, bez niego nie ma świąt, a drugie co roku inne. W tym roku Filip robi ciasto z szampanem, prawdziwa pychotka.
Aniu, zdrowych i radosnych świąt i lepszego następnego roku
U mnie też dwa ciasta będą. Zawsze jest keks, bez niego nie ma świąt, a drugie co roku inne. W tym roku Filip robi ciasto z szampanem, prawdziwa pychotka.
Aniu, zdrowych i radosnych świąt i lepszego następnego roku