Treissi na zielono cz.2
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie nie wiem co im jest Mamusia należy do teściowej - dwa razy kradłam jej maluchy i oba jak widać nie są do niej podobne. Może coś w powietrzu jest
Basiu dla Ciebie też kradłam maluszki z tej samej. Z 4 przyjął się niestety tylko jeden. Zostawiłam go u teściowej - tak na wszelki wypadek, żeby znowu nie wyszło co innego
Basiu dla Ciebie też kradłam maluszki z tej samej. Z 4 przyjął się niestety tylko jeden. Zostawiłam go u teściowej - tak na wszelki wypadek, żeby znowu nie wyszło co innego
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kobito podziwiam Cię co do difciowej obsesji. W moim domu rodzinnym wiele lat temu była wielka difcia.Często przed deszczem na końcówkach liści pojawiały się kropelki. Mój brat, wtedy młody i roztrzepany , potarł oczy ręką , która miała styczność z difcią. Miał przez kilka godzin okropnie zapuchnięte oczy, nie mógł ich nawet na milimetr otworzyć. Mama się wystraszyła , tata też a mi do dzisiejszego dnia mam ten obraz przed oczami.Od kiedy jestem na swoim i mam dzieci żadnej difci w domu nie miałam. Uraz z dzieciństwa we mnie pozostał. Może przesadzam .Jak to kiedyś ktoś mądry w tv odpowiedział na pytanie: "Czy kwiaty doniczkowe są trujące?" -" Tak , prawie wszystkie są trujące ale przecież kwiatki nie są do jedzenia tylko to umilania nam życia" sorki rozpisałam się
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniczko, nie dość, że roślinki masz wypielęgnowane, że do niczego nie można się przyczepić , to na dodatek nową odmiankę Zroslichy stworzyłaś.
Zdolna z Ciebie bestyjka.
Ciekawe co wyrośnie z tej szczepeczki, którą mi podarowałaś
Zdolna z Ciebie bestyjka.
Ciekawe co wyrośnie z tej szczepeczki, którą mi podarowałaś
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"