dziękujęAnna N pisze:dorcia7 dodałam '2021' do tytułu wątku
Pytania do Ekipy Moderującej cz.2
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pytania do Ekipy Moderującej cz.2
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 27 mar 2015, o 13:55
Znikające wiadomości i posty.
Chciałabym zapytać, czy ominęły mnie jakieś informacje o czystce forum.
Zniknęły wszystkie moje wypowiedzi na forum, mój prywatny post a także wszystkie prywatne rozmowy.
Zniknęły wszystkie moje wypowiedzi na forum, mój prywatny post a także wszystkie prywatne rozmowy.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Znikające wiadomości i posty.
Jak wynika z Twojej historii na forum - zaczęła się ona w marcu 2015 r. i zakończyła się postem z 9 kwietnia 2015 roku.
Przykro mi ale nie jesteśmy w stanie odtworzyć historii sprzed 6 lat a Twój login, z przykrością to stwierdzam nie jest popularny zatem nawet domyślać się nie możemy o co może chodzić w Twoich roszczeniach.
Owszem czasem usuwane są wątki czy posty nie stanowiące żadnej wartości dla forum - jak np. brak zdjęć w wątkach prezentacyjnych czy watki jedno postowe ale są to nieliczne przypadki.
Twoje dwa posty z 2015 roku znajdziesz w wątku tematycznym tutaj,inne nie występują więc
zupełnie nie wiem jaki to miałby być Twój " prywatny post".
Skoro Twoje uwagi dotyczą również prywatnych wiadomości to ręczę,że nikt z administracji takich czystek nie dokonuje,nie mamy takich ani potrzeb ani możliwości.
Sądzę,że skoro zniknęły z Twojej skrzynki PW - to musi to mieć związek z Twoją działalnością - usunęłaś przez pomyłkę lub usunął je skrypt.
Na pewno nie jest to działanie administracji forum.
Przykro mi ale nie jesteśmy w stanie odtworzyć historii sprzed 6 lat a Twój login, z przykrością to stwierdzam nie jest popularny zatem nawet domyślać się nie możemy o co może chodzić w Twoich roszczeniach.
Owszem czasem usuwane są wątki czy posty nie stanowiące żadnej wartości dla forum - jak np. brak zdjęć w wątkach prezentacyjnych czy watki jedno postowe ale są to nieliczne przypadki.
Twoje dwa posty z 2015 roku znajdziesz w wątku tematycznym tutaj,inne nie występują więc
zupełnie nie wiem jaki to miałby być Twój " prywatny post".
Skoro Twoje uwagi dotyczą również prywatnych wiadomości to ręczę,że nikt z administracji takich czystek nie dokonuje,nie mamy takich ani potrzeb ani możliwości.
Sądzę,że skoro zniknęły z Twojej skrzynki PW - to musi to mieć związek z Twoją działalnością - usunęłaś przez pomyłkę lub usunął je skrypt.
Na pewno nie jest to działanie administracji forum.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Re: Znikające wiadomości i posty.
Nigdy nie ingerujemy i nie mamy wglądu jako Moderatorzy i administratorzy w skrzynki Forumowiczów w PW
Usuwanie może nastąpić z 3 przyczyn (jeśli oczywiście użytkownik sam nie skasuje jakiegoś PW) :
- kasowanie zbiorcze konta i zawartości np przy zbanowaniu
- skrypt oprogramowania forum może usunąć w wyniku "minięcia" kilku lat ( nie mam jak tego teraz sprawdzić jak długi czas jest to)
- przepełnienia skrzynki przez wiadomości PW
więcej możliwości nie widzę.
Usuwanie może nastąpić z 3 przyczyn (jeśli oczywiście użytkownik sam nie skasuje jakiegoś PW) :
- kasowanie zbiorcze konta i zawartości np przy zbanowaniu
- skrypt oprogramowania forum może usunąć w wyniku "minięcia" kilku lat ( nie mam jak tego teraz sprawdzić jak długi czas jest to)
- przepełnienia skrzynki przez wiadomości PW
więcej możliwości nie widzę.
- FikuMiku
- Od: 19 maja 2020, o 08:08
Kupiłam opryskiwacz Marolex - jak uzyskać wpis
Dzień dobry,
nabyłam opryskiwacz Marolex, bardzo się z tego powodu cieszę, ale nie bardzo wiem, co dalej z tym fantem na forum zrobić.
Widzę, że wielu użytkowników ma pod awatarem podaną ilość sztuk opryskiwaczy Marolexu. Rozumiem, że na tym forum jest to pożadane i mile widziane. Dostosowałam się, kupiłam, będę używać.
Czy i gdzie mam podesłać dowód zakupu?
z góry serdecznie dziękuję za pomoc
nabyłam opryskiwacz Marolex, bardzo się z tego powodu cieszę, ale nie bardzo wiem, co dalej z tym fantem na forum zrobić.
Widzę, że wielu użytkowników ma pod awatarem podaną ilość sztuk opryskiwaczy Marolexu. Rozumiem, że na tym forum jest to pożadane i mile widziane. Dostosowałam się, kupiłam, będę używać.
Czy i gdzie mam podesłać dowód zakupu?
z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Życie jest do chrzanu, co oznacza, że poza wyciskaniem łez może okazać się całkiem smaczne. Fiku Miku Ogrodniku cz. 1
Tylko co ludzkie potrafi być prawdziwie obce.Reszta to lasy mieszane, krecia robota i wiatr. Pelargonioza Fiku Miku cz.1
Tylko co ludzkie potrafi być prawdziwie obce.Reszta to lasy mieszane, krecia robota i wiatr. Pelargonioza Fiku Miku cz.1
- Anna N
- -Moderator Forum-.
- Od: 30 cze 2011, o 00:49
Re: Kupiłam opryskiwacz Marolex - jak uzyskać wpis
Użytkownik forum, który jest posiadaczem opryskiwacza/opryskiwaczy
Firmy Marolex może/a nawet powinien zgłosić się do grupy "Posiadacz MAROLEX"
A można to zrobić w następujący sposób:
wejść na stronę:
http://WWW.forumogrodnicze.info/ucp.php?i=172
a następnie:
- wybrać na prawo, na dole strony nazwę grupy "Posiadacz MAROLEX"
- wybrać opcję "Dołącz do wybranych"
- zatwierdzić klawiszem "wyślij"
Firmy Marolex może/a nawet powinien zgłosić się do grupy "Posiadacz MAROLEX"
A można to zrobić w następujący sposób:
wejść na stronę:
http://WWW.forumogrodnicze.info/ucp.php?i=172
a następnie:
- wybrać na prawo, na dole strony nazwę grupy "Posiadacz MAROLEX"
- wybrać opcję "Dołącz do wybranych"
- zatwierdzić klawiszem "wyślij"
Pozdrawiam Anna
- FikuMiku
Dziękuję bardzo za podpowiedź
Wysłane, czekam od adminów na dalsze instrukcje
Wysłane, czekam od adminów na dalsze instrukcje
Życie jest do chrzanu, co oznacza, że poza wyciskaniem łez może okazać się całkiem smaczne. Fiku Miku Ogrodniku cz. 1
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
To jakieś nieporozumienie, na forum nie wymagamy dowodu zakupu czegokolwiek.
Jesteś w grupie MAROLEX od 19 maja 2020,możesz w pełni korzystać z uprawnień.
O co zatem chodzi?
Może wystarczy przypomnieć sobie tylko regulamin?
viewtopic.php?f=1&t=64052
Jesteś w grupie MAROLEX od 19 maja 2020,możesz w pełni korzystać z uprawnień.
O co zatem chodzi?
Może wystarczy przypomnieć sobie tylko regulamin?
viewtopic.php?f=1&t=64052
- FikuMiku
Nooo, Karo, chyba jednak dopiero wczoraj zostałam dorzucona do grupy - do tego momentu nie mogłam się nawet wypowiadać w watkach dotyczących wymiany nasion, więc nie wiem, gdzie Ty mnie widziałaś, ale raczej nie powinna to byc grupa posiadaczy Marolexu, byłam po prostu użytkownikiem Ogrodowo Działkowego Forum Marolex Opryskiwacz kupiłam zaledwie parę dni temu, więc chyba jednak nie do końca jest tak jak piszesz, ale dziękuję za przypomnienie regulaminu.
Niezależnie od tego co wyżej, skoro dostałam wczoraj i przedwczoraj oficjalną informację na PW o dodaniu do grupy posiadaczy Marolex, proszę adminów o skasowanie założonego wątku, aby uniknąć przyszłych niepotrzebnych dyskusji i tłumaczeń.
Niezależnie od tego co wyżej, skoro dostałam wczoraj i przedwczoraj oficjalną informację na PW o dodaniu do grupy posiadaczy Marolex, proszę adminów o skasowanie założonego wątku, aby uniknąć przyszłych niepotrzebnych dyskusji i tłumaczeń.
- FikuMiku
Już wszystko wyjaśnione i ok
Można skasować cały wątek, aby nie zaśmiecał forum. Pozdrowienia.
Można skasować cały wątek, aby nie zaśmiecał forum. Pozdrowienia.
- Adek9193
- 10p - Początkujący
- Od: 19 sty 2020, o 09:17
Cześć , mam pytanko do ekipy moderującej . Mianowicie przed Rejestracją widziałem iż jest zakładka związana z kupnem/sprzedażą oraz wymianą roslinek . Jednak po rejestracji i zalogowaniu zakładka ta znikneła wiec wnioskuję iż aby uzyskać do niej dostęp trzeba spełniać jakieś wymagania. Mógłbym wiedzieć jakie?
Z góry dzięki za odpowiedź i miłego Dnia dla Wszystkich życzę
Z góry dzięki za odpowiedź i miłego Dnia dla Wszystkich życzę
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Tutaj jest regulamin dot. tej sekcji viewtopic.php?f=1&t=64052
- Adek9193
- 10p - Początkujący
- Od: 19 sty 2020, o 09:17
Karo Dziękuję