Pytania do Ekipy Moderującej cz.2
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Pytania do Ekipy Moderującej cz.2
Tutaj jest regulamin dot. tej sekcji viewtopic.php?f=1&t=64052
- Adek9193
- 10p - Początkujący
- Od: 19 sty 2020, o 09:17
Karo Dziękuję 

-
- 200p
- Od: 31 lip 2013, o 03:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam, chciałabym otworzyć nowy temat w zakładce ogłoszenia ale mam zablokowane otwieranie nowych wątków a także pisanie komentarzy. Jak można to odblokować?
Pozdrawiam Asia 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=86554" onclick="window.open(this.href);return false; - moje doniczkowe

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=86554" onclick="window.open(this.href);return false; - moje doniczkowe
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Trzeba włączyć się najpierw w dyskusje na forum, współtworzyć je, w różnych tematach raczej nie w takim zakresie search.php?author_id=44936&sr=posts
a potem zgłosić nam wg. tych zasad. https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... =1&t=64052
a potem zgłosić nam wg. tych zasad. https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... =1&t=64052
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2016, o 20:40
Dzień dobry. Mam takie pytanie, czy da się jakoś ustawić, aby boty i osoby nie zalogowanie nie miały możliwości zobaczenia, albo sprawdzenia E-mail? Pytam gdyż od jakiegoś czasu , gdy jestem bardziej aktywny na forum moja skrzynka mailowa jest zasypywana znaczną ilością spamu od rosyjskich botów.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Da się 
Trzeba wejść w swój profil
w ustawienia
ucp.php?i=170
Użytkownicy mogą wysyłać mi e-maile: Tak Nie
Ustaw na = "nie"
Wówczas nie jest w żaden sposób dostępny email dla nikogo, dla botów oczywiście też nie.

Trzeba wejść w swój profil
w ustawienia
ucp.php?i=170
Użytkownicy mogą wysyłać mi e-maile: Tak Nie
Ustaw na = "nie"
Wówczas nie jest w żaden sposób dostępny email dla nikogo, dla botów oczywiście też nie.
-
- Od: 10 kwie 2016, o 20:40
Dziękuję za odpowiedź, myślałem wcześniej nad tą opcją, ale nie byłem pewien czy przypadkiem nie wyłączę PW.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Potwierdzam. Ta opcja pozwala ukryć "przed każdym" swój email i można zapomnieć o botach
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Re: Kupiłam opryskiwacz Marolex - jak uzyskać wpis
Pozwolę się podpiąć pod wątek żeby nie tworzyć nowego. Od tygodnia oczekuje na przyjęcie do grupy Posiadacz MAROLEX, każdego dnia z niecierpliwością sprawdzałem czy zostałem już dodany. Dzisiaj po wejściu na profil mój status zmienił się z "oczekujesz na przyjęcie do" zpowrotem na "możesz dołączyć do", wysłałem ponownie zapytanie o dołączenie do grupy i dalej czekam.
Pozdrawiam i proszę o pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam i proszę o pomoc w tej kwestii.
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Kakun tutaj jest forum a nie platforma handlowa,
zapoznaj się z regulaminem tamtej sekcji.
Zapraszam do merytorycznej aktywności na Forum.
zapoznaj się z regulaminem tamtej sekcji.
Zapraszam do merytorycznej aktywności na Forum.
Problem polega w tym że nie mogę przeczytać tego regulaminu bo, nie jestem członkiem grupy i nie mam wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
Regularnie od lat czytam Forum, ale jestem właśnie typem biernego obserwatora stąd brak mojej aktywności.
Obiecuje to w tym roku poprawić! 

Regularnie od lat czytam Forum, ale jestem właśnie typem biernego obserwatora stąd brak mojej aktywności.

- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
OK. proszę.
Forumowicze posiadający opryskiwacz firmy MAROLEX mają przywilej bezpłatnego zamieszczania ogłoszeń w poniższej sekcji (poza tą sekcją nie ma innej możliwości umieszczania ogłoszeń handlowych na forum).
Aby umieszczać ogłoszenia i odpowiadać na nie potrzeba należeć do grupy Posiadacz MAROLEX. Forum założone i prowadzone jest przez firmę MAROLEX dlatego też główne wsparcie, pomoc i inne udogodnienia są i będą wprowadzane dla Klientów Firmy - posiadaczy opryskiwaczy MAROLEX. By zostać zapisanym do grupy "Posiadacz MAROLEX" należy spełniać dwa warunki:
1. Posiadać opryskiwacz MAROLEX, i w profilu należy podać posiadaną ilość opryskiwaczy MAROLEX.
2. Posiadać co najmniej 50 postów na swoim koncie.
Po spełnieniu powyższych warunków należy zgłosić się do grupy "Posiadacz MAROLEX" następująco:
- wejść w http://WWW.forumogrodnicze.info/ucp.php?i=172
- wybrać na prawo, na dole strony nazwę grupy "Posiadacz MAROLEX"
- wybrać opcję "Dołącz do wybranych"
- zatwierdzić wybór, klawiszem "wyślij".
Następnie Moderator albo Administrator dołączy Forumowicza do grupy "Posiadacz MAROLEX". Po dołączeniu do tej grupy będzie miał/a możliwość umieszczania ogłoszeń w poniższej sekcji ogłoszeń.
Z wyrazami szacunku, Administrator
![]()
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Witam
Regulamin dot. tej sekcji jest dostępny nawet dla niezarejestrowanych
viewtopic.php?f=1&t=64052
Regulamin dot. tej sekcji jest dostępny nawet dla niezarejestrowanych
viewtopic.php?f=1&t=64052
- Foxowa
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy mogę się dowiedzieć dlaczego moje posty bez przerwy są wyrzucane lub kasowane?
Mam wrażenie że to jakaś antypatia wobec mojej osoby, bo nie piszę nic złego a każdy mój post przechodzi przez modyfikację, mam wycięte fragmenty postu, jestem bez przerwy przez moderatora poprawiania i atakowana na priv z groźbą że wylecę. Inni robią to samo co ja z powodzeniem i nikt ich nie upomina,a ja co napiszę to kosz, aż się odechciewa pisać, bo nie ma dnia żeby mój post nie był w koszu ( dziś są 2 , w których uważam że nie napisałam nic złego, jedynie swoje przemyślenia w temacie).
Mam tego serdecznie dość, podejmuję z użutkownikami dyskusję na temat roślin, podbijam nieraz umierające wątki,wymieniam się swoim doświadczeniem i ... tępi się to. To kto ma prawo pisać w wątkach i o czym?
Proszę Administratora o wyjaśnienie mi tego tu lub na priv, bo totalnie nie pojmuję.
Mam wrażenie że to jakaś antypatia wobec mojej osoby, bo nie piszę nic złego a każdy mój post przechodzi przez modyfikację, mam wycięte fragmenty postu, jestem bez przerwy przez moderatora poprawiania i atakowana na priv z groźbą że wylecę. Inni robią to samo co ja z powodzeniem i nikt ich nie upomina,a ja co napiszę to kosz, aż się odechciewa pisać, bo nie ma dnia żeby mój post nie był w koszu ( dziś są 2 , w których uważam że nie napisałam nic złego, jedynie swoje przemyślenia w temacie).
Mam tego serdecznie dość, podejmuję z użutkownikami dyskusję na temat roślin, podbijam nieraz umierające wątki,wymieniam się swoim doświadczeniem i ... tępi się to. To kto ma prawo pisać w wątkach i o czym?
Proszę Administratora o wyjaśnienie mi tego tu lub na priv, bo totalnie nie pojmuję.
- norbert76
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
Wszystko jest zgodne z regulaminem forum.
Posty takie jak ten w wątkach merytorycznych są usuwane, bo nic nie wnoszą do dyskusji
Podstawa:
Posty takie jak ten w wątkach merytorycznych są usuwane, bo nic nie wnoszą do dyskusji
Foxowa pisze:Ja na pewno ją jeszcze będę miała bo jest piękna. Jak patrzę na zdjęcia z nimi to aż miło. Nie ma się co zniechęcać ;)
Podstawa:
oraz:CZĘŚĆ II. OBOWIĄZKI UŻYTKOWNIKA
§ 2.1 Użytkownik zobowiązany jest do:
d) wypowiadania się zawsze na temat wątku oraz dopasowywania treści i tematu wypowiedzi do odpowiedniej podsekcji tematycznej;
e) dbania o merytoryczną wartość wypowiedzi;
Zresztą już Tobie pisałem za PW, że jeśli będziesz przestrzegać regulaminu, to nikt nie będzie w Twoje posty ingerować. Zaznaczę, że wszystkich użytkowników traktujemy tutaj jednakowo.CZĘŚĆ V. UPRAWNIENIA WŁAŚCICIELI, ADMINISTRATORÓW I MODERATORÓW FORUM.
§ 5.1 Administratorzy i Moderatorzy mają prawo do:
a) kasowania lub przenoszenia wiadomości do innych, odpowiedniejszych sekcji bez powiadamiania o tym autora postu;
b) kasowania, zamykania oraz edytowania wiadomości, wątków o treści niezgodnej z Regulaminem lub nie akceptowalnej przez Administrację forum bez powiadamiania o tym działaniu autora postu a w szczególności do usuwania wątków mogących sprzyjać sytuacjom konfliktowym, napięciom, sporom, zadrażnieniom pomiędzy użytkownikami forum oraz wątków lub postów zdezaktualizowanych ( oceniają to Administratorzy lub Moderatorzy )
"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta