Witajcie Kochani
W końcu troszkę ciepła było i coś zaczęło się dziać, bo w kwietniu wszystko stało w miejscu a i początek maja mało ciekawy był. Trawsko tylko rośnie na potęgę i ślimaki na żer wychodzą przy takiej pogodzie jaką mamy. Już je zbieram rankami i wieczorami bo wszystko pożrą
![ojoj ;:oj](./images/smiles/ojoj.png)
W ogrodzie troszkę koloru jest to i milej się zrobiło, choć w moim rejonie wszystko później prawie o dwa tygodnie. Czekam z utęsknieniem na czas kwitnienia Azalii bo wtedy mój ogród bardzo jest kolorowy.
Bardzo dziękuję za odwiedzinki
Beatko w końcu coś zaczęło się dziać, choć pogodnych dni mało. Liliowce to młodziaki, ale już widzę że w tym roku większe kępy to i kwiatów będzie więcej. Pozdrawiam cieplutko
Aniu anabuko dopiero początkiem maja coś kolorowiej się zrobiło w ogrodzie i teraz to już tak będzie oby były pogodne dni to i nacieszy się człowiek więcej kolorami i widokami. Pozdrawiam słonecznie
Marysiu śnieg leżał u mnie długo, dlatego wegetacja roślin późna, ale już jest dobrze co dzień coś rozkwita i serce się raduje. Pozdrawiam i zdrówka życzę
Iwonko bardzo się cieszę ze zakwitnął Ciemiernik
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
dziwne ze serduszki nie chcą rosnąć u ciebie one dobrze czują się w cieniu,u mnie się sieją co mnie bardzo cieszy, już pokazują kwiaty. Moje Epimedia wsadzone w tamtym roku też pięknie się rozrosły i wszystkie będą kwitły, na razie tylko różowe otwarło kwiaty, czekam na następne. Pozdrawiam cieplutko
Colli28 namiary na szkółkę wyślę na priv, nie zdarzyły mi się z stamtąd pomyłki, choć opinie są różne, dziękuję za pochwały dla Róż zobaczymy jakie w tym roku będą, bo startują kiepsko niektóre. Pozdrawiam cieplutko
Dorotko Bodziszek wspaniały jest uroczy jak kwitnie i szybko się rozrasta więc można spokojnie porobić z niego obwódki, niestety to nie Ballerina, tylko Fortuna, ale tą pierwszą też posiadam tylko dopiero od tamtego roku już ładnie się zagęściła, mam nadzieję ze będzie pięknie kwitła. Długo było u mnie zimno i nawet nie miałam chęci wychodzić do ogrodu, kwiecień był okropny, teraz coś drgnęło i już pewnie popędzi do przodu
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Pozdrawiam cieplutko
Jadziu długo było u mnie zimno i śnieg który spadł a napadało go sporo odebrał chęci do wychodzenia do ogrodu, tak że w zeszłym tygodniu zaczęłam na nowo plewić rabatki bo trawsko to to co szybko rośnie
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
reszta dopiero przez ostatnie trzy dni śmigła, teraz poleci już po kolei i tylko podziwiać będziemy, oby tylko pogoda nam sprzyjała, pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę
Ewelinko ja też miałam doła jak śnieg który napadł w kwietniu zalegał i zalegał, ale już jest dobrze roślinki śmigły i teraz kwitnienie będzie gonić kwitnienie, oby pogoda dopisywała żeby można było się ogrodem nacieszyć, bo na razie to taka kicha,łapiępromienie słońca jak tylko wychylą się zza chmur żeby zdjęcia kwitnącym zrobić. Dziękuję za życzenia i pozdrawiam serdecznie
Dorotko plewienie już od nowa zaczęłam, bo pogoda trawsku nie przeszkadza rosnąć. Ale w końcu kolorki się pokjazały i to cieszy , teraz zdjęć nie nadążymy robić bo kwiatki szybciutko przekwitają, więc łapmy te ulotne chwile i ładujmy nasze akumulatory, ja bardzo tego potrzebuję. Pozdrawiam i pogodnego tygodnia życzę
Pozdrawiam i życzę pogodnego tygodnia
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)