Miłe ciernie - carabus1
Re: Miłe ciernie - carabus1
Czas na foto i wideo relacje z pierwszego mojego kwitnienia Trichocereusa. A główny bohater to Trichocereus MEX 477.2007
youtu.be/2f3gB1StCKo
youtu.be/2f3gB1StCKo
Pozdrawiam, Piotr
Moje kaktusy
Moje kaktusy
- Aileen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 cze 2015, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudne kwiatuchy Trzymam kciuki za sukcesy w wysiewach
- honorka22
- Od: 3 maja 2013, o 16:36
Cudnie zakwitł ten Twój Trichocereus MEX 477.2007
Filmik jak zwykle ciekawy .
Jak zobaczyłam jego czas, to się zaczęłam zastanawiać, co nam zaserwujesz przez te osiem minut
Jak zobaczyłam jego czas, to się zaczęłam zastanawiać, co nam zaserwujesz przez te osiem minut
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twoją prezentację Trichocereus hybr. MEX 477.2007 obejrzałem jeszcze na wakacjach - nie mogłem się powstrzymać.
Co pisać... Może tylko: A nie mówiłem?!
Faktycznie kwiaty tricho trzeba widzieć aby je docenić. Gratuluję pomysłu na kolekcję, gratuluję tak cudownych kwiatów.
Czekam na więcej!!
Faktycznie kwiaty tricho trzeba widzieć aby je docenić. Gratuluję pomysłu na kolekcję, gratuluję tak cudownych kwiatów.
Czekam na więcej!!
Dziękujębardzo . Kciuki na pewno się przydadząAileen pisze:Cudne kwiatuchy Trzymam kciuki za sukcesy w wysiewach
Dziękuję bardzo. Faktycznie dosyć długi ten film wyszedł Mam tylko nadzieję, że za dużo bzdur nie powiedziałemhonorka22 pisze:Cudnie zakwitł ten Twój Trichocereus MEX 477.2007
Mówiłeś, mówiłeś I oczywiście miałeś rację. Oczywiście więcej będzie. Niestety trzeba trochę cierpliwości. Materiały mam, ale trochę zajmuje ich obróbkahen_s pisze:Twoją prezentację Trichocereus hybr. MEX 477.2007 obejrzałem jeszcze na wakacjach - nie mogłem się powstrzymać.
Czekam na więcej!!
Pozdrawiam, Piotr
Moje kaktusy
Moje kaktusy
Rewelacyjne kwiaty na tricho , chciałoby się być pszczółką i zanurkować w kielichu .
He he, ja ostatnio właśnie się bawię w taką pszczółkę
A dziś będzie gorąco. Przed Państwem "Chamacereus "Hot Flame". I faktycznie te kwiaty przypominają ogień
A na deser kolejny filmik. Tym razem dostawa nowym hybryd
youtu.be/RMaGTwxXk6k
A dziś będzie gorąco. Przed Państwem "Chamacereus "Hot Flame". I faktycznie te kwiaty przypominają ogień
A na deser kolejny filmik. Tym razem dostawa nowym hybryd
youtu.be/RMaGTwxXk6k
Pozdrawiam, Piotr
Moje kaktusy
Moje kaktusy
- hen_s
Proszę - znów u Ciebie fotki pięknych kwiatuszków oraz film.
Nie powiem: jest na co patrzeć... A na przyszły rok jak nowo zakupione hybrydy zakwitną będzie jeszcze bardziej. I tego szczerze życzę!
Nie powiem: jest na co patrzeć... A na przyszły rok jak nowo zakupione hybrydy zakwitną będzie jeszcze bardziej. I tego szczerze życzę!
Dziś czas na prezentację pierwszej hybrydy Echinopsis Pierwszej, ale na pewno nie jedynej w tym roku A ta hybryda to Wessner 07.2002.
youtu.be/lYRzJm03XoU
youtu.be/lYRzJm03XoU
Pozdrawiam, Piotr
Moje kaktusy
Moje kaktusy
- hen_s
Super kwiatuszek - oby więcej takich!
Bardzo fajny, płatki tak luźno rozmieszczone i do tego ładny kolorek.
- emerald
- Od: 29 lut 2012, o 13:40
Rewelacyjny Trichocereus MEX 477.2007 Oczywiście hybryda Wesner również, ale tricho jakoś tak całościowo wygląda prześlicznie
Pozdrawiam, Zuza
Dziękuję bardzo. Skoro poprzednie tricho się podobało... to dzisiejszy kwiat tym bardziej powinien znaleźć zwolenników A dziś przedstawiam Wam Trichocereusa Aburi. Kilka zdjęć i oczywiście nowy filmik
youtu.be/oqpDXhLrp88
youtu.be/oqpDXhLrp88
Pozdrawiam, Piotr
Moje kaktusy
Moje kaktusy