Witam moich wspaniałych gości , w pochmurną,deszczową ale dość ciepłą( +5 st) niedzielę

Wprawdzie moje oczekiwania co do wiosennej aury były inne , ale nie ma co narzekać
Krysiu miło mi ,że zajrzałaś

moje ciemierniki w tym roku mizerne

widać ,że pąki uszkodzone przez mróz ( efekt bezśnieżnej zimy ). Liście w większości zbrązowiałe ...częściowo usunęłam ale u mnie z kolei bez śniegu , w dzień przelotny deszcz a w nocy około -5 st. Dobrze,ze ]ogród "pod nosem " ...to z doskoku trochę ogarniam

Pozdrawiam cieplutko
Kasiu witam cieplutko

moi skrzydlaci podopieczni umilają mi każdy dzień i pochłaniają wiele czasu na obserwację

większość fotek , to efekt "pstryk"

przez szybę

Uwielbiam ten ruch i śpiew w ogrodzie :)U mnie były już dość ciepłe , słoneczne dni (koniec lutego i pierwszy tydzień marca ) Miniony tydzień okazał sie mokry , wietrzny i dość zimny ( temp. w ciągu dnia w granicach +5 st. W takie dni działam w tunelu foliowym , tam przyjemnie

Pozdrawiam cieplutko
Halinko 
witam serdecznie

Wiosna powoli wkracza , ale spodziewałam się bardziej zdecydowanej . Jedno, co cieszy , to tak potrzebne deszcze , bo w moim regionie susza hydrologiczna okropna . Gdyby dołączyły wyższe temperatury ...byłoby super

Moi skrzydlaci podopieczni, wnoszą wiele radości , sprawiają ,że ogród tętni życiem

Do nich dołączają wiewiórki , ale te spryciary pomimo ,że dokarmiam orzeszkami, nie chcą dać się "obfocić . Posyłam serdeczności