Halinko! Pakuj się i przyjeżdżaj z beczkami na Warmię! :PCo do śniegówki to u mnie odpada taka opcja, zbyt duże zanieczyszczenie. Śląsk to nie kraina kwitnącej wiśni
Moje "zaczarowane" kwiaty - kolekcja Haliny - 1cz.
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko- kolaż całkiem, całkiem! Zdjęcia pasują do siebie kolorystycznie, nie nachodzą na siebie zasłaniając inne, przepiękne okazy. Świetnie Ci wyszedł!
Szkoda, że pokazany w całej okazałości a tylko jego miniaturka!
No i widzę coś znajomego, a dokładnie Phal. pomarańczowego z różową warżką
Szkoda, że pokazany w całej okazałości a tylko jego miniaturka!
No i widzę coś znajomego, a dokładnie Phal. pomarańczowego z różową warżką
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Halinko !
Dawno do Ciebie nie zaglądałem... , zapomniałem.... . Piekny ten storczyk !, niemoge się doczekać na kielika . Pięknie kolekcja się rozrasta... , piękne storczyki.... . A to paphiopedilum... , mało nie spadłem z krzesła.... . U mnie wczoraj kolekcja się też powiększyła.. , zapraszam... Pozdrawiam serdecznie !orange30 pisze:Artur, mówisz i masz. Twoja prośba jest dla mnie rozkazem hi hi hi Wprawdzie nie są te fotki idealne ale widać jaki jest zdrowy i żywotny
A teraz pokażę mojego żywotnego falka, który dopiero co niedawno przekwitł, a wypuścił dwa basal keiki i na starym pędzie kwitnie, ale ma tylko małe 2 kwiatuszki. Przypuszczam, że zbyt mocno się wysilił i kwiaty są takie mizerne.
Artur to właśnie z tego falka keiki trafi do Ciebie jak się uporasz z tą chemią ;:28
Fotki słabiutkie bo tel. komórkowym robione, cyfrówka w terenie
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||