Zrób to sam, czyli pomysły Forumków
Taką firaneczkę zrobię sobie w kuchni ....oryginalny pomysł....
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
nie wiem czy to dobre miejsce,ale też sie czymś pochwale:)
robię od jakiegoś czasu doniczki,a właściwie osłonki na na doniczki ,z papierowej wikliny. ogolne założenie jest takie,że papier ma jak najbardziej imitować wiklinę. kolory mogą być różne,ja akurat uwielbiam mahoń
jedne osłonki są klejone ,takie jak ta (przepraszam za tą biała doniczkę , w pośpiechu tak wyszło ) :
inne są plecione ,wielkość ,kolor ,kształ dowolny,zdjęcie jakieś nie wyraźne,ciemno dzisiaj u mnie :
w domowym zaciszu robię także lampy z makramy, stroiki,odnawiam meble i wiele innych:)
robię od jakiegoś czasu doniczki,a właściwie osłonki na na doniczki ,z papierowej wikliny. ogolne założenie jest takie,że papier ma jak najbardziej imitować wiklinę. kolory mogą być różne,ja akurat uwielbiam mahoń
jedne osłonki są klejone ,takie jak ta (przepraszam za tą biała doniczkę , w pośpiechu tak wyszło ) :
inne są plecione ,wielkość ,kolor ,kształ dowolny,zdjęcie jakieś nie wyraźne,ciemno dzisiaj u mnie :
w domowym zaciszu robię także lampy z makramy, stroiki,odnawiam meble i wiele innych:)
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Chyba dobre miejsce . Pochwalisz się też, jak to robisz, czy to tajemnica zawodowa?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
nie ukrywam iż zarabiam na tym,ale jest to tak proste,że każdy może sobie coś takiego zrobic.
w internecie jest dużo kursów obrazkowych , jak zrobic ''koszyk z papierowej wikliny'' mam kilka linków z ktorych ja się uczyłam,jeśli można o je Wam podam opisałabym jak to zrobić,ale o wiele łatwiejsze jest to do zrozumienia gdy się to widzi.
w internecie jest dużo kursów obrazkowych , jak zrobic ''koszyk z papierowej wikliny'' mam kilka linków z ktorych ja się uczyłam,jeśli można o je Wam podam opisałabym jak to zrobić,ale o wiele łatwiejsze jest to do zrozumienia gdy się to widzi.
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
tu macie jedną z takich stronek http://www.cafeart.pl/20060131164/misz- ... kliny.html