Witajcie kochani w niedzielny zimowy dzień
jarha-Halinko ; ewita44-Ewuniu ; Locutus-LOKI, korzo_m-Dorotko; Margo2-Gosiu , jonatanka-Asiu ; cyma2704-Soniu ;
Ignis05-Kryniu ; any57 -Andrzeju; tencia
Jestem, jestem.
Dziękuję wam,za te wszystkie pozytywne słowa.To miłe.
aha , to mam nadzieję ,że te perturbacje z nowy serwerem już za nami i posty w kosmos nie polecą.
Oj tak nie próżnuje,,,maluję w wolnych chwilach .Dużo obrazów już mi zeszło.Mam zamówienie an nowe.
A i sobie jakieś się chce..ale na razie nie wyrabiam się czasowo .Ale pomalutku cos powstaje.
a jeszcze w tym roku w pracy w moim Domu Kultury plastykę z dziećmi prowadzę. Raz na 2 tygodnie takie zajęcia.
Ewuś obraz z krwawnikami ten obok dziadka do orzechów jest jeszcze wolny.
Hmmm, jakoś jeszcze nie mogę się przyzwyczaić,o babci. Nawet córka mi powiedziała, że jakoś dziwnie to brzmi, jak do mnie - babcia.
Ale życie jest cyklem i do tego też się trzeba oswoić.Wnusia -Nela bardzo słodka..O tak serce skradła nam wszystkim.Wszak to pierwsze małe dzieciątko w rodzinie.
Muszę się jeszcze zmobilizować i już dekoracje porozbierać, pozdejmować i z ogrodu i w domu.
Na razie tylko dalie zamówiłam.
Dziękuję i ja życzę miłej niedzieli
plocczanka-Lucynko Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie.
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Jestem już.
Dzięki Bogu jesteśmy wszyscy w rodzinie zdrowi. Ja bardzo cieszyłam się i dalej cieszę się,że to był świąteczny dłuższy czas wszystkich dzieci i nas ( maż , ja i teściowa) razem.Tto w sumie nasza całą rodzina. wyjątkowe chwile.
Szkoda,że ty nie mogłaś mieć takich.Ale na pewno jeszcze i ty będziesz miała takie.
Cieszę się,ze dekoracje ci się spodobały.I kominek. Mam też on się bardzo podoba.Pasuje do tego klimatu tu na Dębowym. Teraz Dębowy jest po leciutkim śniegiem i małym mrozem.I niech tak będzie.
Wiosna , wiosna już gdzieś w głowie się tli.
Dziękuję i tobie też wszystkiego dobrego życzę
clem3- Małgoniu Nie byłąm ostatnio 3 miesiące na forum.Ale już jestem.Ciągnie tutaj i ciągnie do was.
Florian Silesia Dziękuję bardzo. Zimę jeszcze mamy.Może śniegu za dużo nie ma.Mam nadzieeję,że jeszcze ładne oszronione widoczki będą nam dane tej zimy.
Domowe parapetowe kwiatuszki dla was
![Obrazek](https://images89.fotosik.pl/567/914b1e85b673bfae.jpg)