Moje storczyki - galeria zuzulec
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Lucynko ! Ale ogromne te piękne vandy Gdzie to takiego bydlaczka by w domu trzymać... ? , korzenie to chyba po całym pomieszczeniu by trzeba było zawijać... . Reszta też piękna . Bezprzerwy do Ciebie zaglądam , ale cos tu cicho... . Pozdrawiam !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Arturze,Tulipan998 pisze:
Witaj Lucynko ! Ale ogromne te piękne vandy Gdzie to takiego bydlaczka by w domu trzymać... ? , korzenie to chyba po całym pomieszczeniu by trzeba było zawijać... . Reszta też piękna . Bezprzerwy do Ciebie zaglądam , ale cos tu cicho... . Pozdrawiam !
dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa. Cóż - w życiu czasami zdarzają się takie sytuacje, na które generalnie nie mamy wpływu - żadnego. Tak jest w tej chwili u mnie. Praktycznie od pażdzernika jest jak jest - i nic nie moge zmienić. Czekam na poprawę niczym na słońce po burzy. Wierzę, że wkrótce nadejdzie.
Mambo i Renatko - dziękuję.
Aby nie było, że wpadam tutaj tylko jak po ogień - kilka foteczek - z wiadomego miejsca ;)
Oj - mój wątek poszedł w zapomnienie .. odnalazłam go gdzies na trzeciej stronie - cóż bywa.
Troszkę go odkurzę i pokażę kilka fotek. Jakoś chwilka czasu się znalazła, wybrałam zdjęcia i teraz troszkę ich wkleję.
Wszystkie pochodzą ze świątyni Wat Doi Suthep nieopodal Chiang Mai w Tajlandii.
A oto skupiska storczyków,jakie tam znalazłam:
Jutro kilka portretów. Wszystkiego na raz przecież nie pokaże .. trzeba trzymac asa w rękawie ;)
Troszkę go odkurzę i pokażę kilka fotek. Jakoś chwilka czasu się znalazła, wybrałam zdjęcia i teraz troszkę ich wkleję.
Wszystkie pochodzą ze świątyni Wat Doi Suthep nieopodal Chiang Mai w Tajlandii.
A oto skupiska storczyków,jakie tam znalazłam:
Jutro kilka portretów. Wszystkiego na raz przecież nie pokaże .. trzeba trzymac asa w rękawie ;)