Kłujaki - Honorka22
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kłujaki - Honorka22
Bardzo, bardzo zła wiadomość.
Twoją kolekcję - bardzo rozwojową - uważam za jedną z najbardziej wartościowych na FO.
Może jednak zmienisz decyzję??
Twoją kolekcję - bardzo rozwojową - uważam za jedną z najbardziej wartościowych na FO.
Może jednak zmienisz decyzję??
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2010, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Napisz dlaczego,bo bardzo smutno jak czytam,że kończysz z kaktusikami.
poz.Leszek
Kaktusy Leszka2
Kaktusy Leszka2
Jak to koniec... Byłaby wielka szkoda, bo rośliny pokazywałaś pierwszej klasy. Nie chce wnikać, dlaczego podejmujesz taką decyzję, bo to sprawa prywatna, ale może się zastanów jeszcze nad swoją decyzją. A jeśli nie masz wyboru to może lepszym wyjściem okazałoby się po prostu zmniejszenie kolekcji?
Pozdrawiam, Piotr
Moje kaktusy
Moje kaktusy
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 4 sty 2022, o 00:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jest takie przysłowie :
" Jeśli powodów jest dużo to znaczy że żaden dobry "
Ja przez 24 lata hodowałem rybki. Od 10tego roku życia. Chodziłem na robaki, sprzedawałem , wymieniałem. Aż coś we mnie się wypaliło i z dnia na dzień dałem sobie spokój.Mam sentyment , lubię popatrzeć gdzieś przy okazji ale jakoś mnie nie ciągnie do założenia. Myślę że po prostu przesadziłem zaangażowaniem.
Pozdrawiam
" Jeśli powodów jest dużo to znaczy że żaden dobry "
Ja przez 24 lata hodowałem rybki. Od 10tego roku życia. Chodziłem na robaki, sprzedawałem , wymieniałem. Aż coś we mnie się wypaliło i z dnia na dzień dałem sobie spokój.Mam sentyment , lubię popatrzeć gdzieś przy okazji ale jakoś mnie nie ciągnie do założenia. Myślę że po prostu przesadziłem zaangażowaniem.
Pozdrawiam