Swoimi odwiedzinami i zachwytem nad prezentacją moich podopiecznych zielonych sprawiłeś mi wielką przyjemność a zarazem wprowadziłeś mnie w zakłopotanie Staram się jak mogę wyeksponować ich naturalne piękno ale przyznam się,że rzadko kiedy jestem zadowolony ze swej pseudo graficznej pracy "twórczej"
Skoro jednak taka a nie inna jest o niej Twoja opinia tzn.,że nie jest najgorsza co jest dla mnie bardzo budujące i motywujące do jej kontynuowania
Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny i Twoje hymny pochwalne,które natchnęły mnie ponadto poetycko aby odwdzięczyć się Tobie za tak wysoką ocenę mojej pracy.Nie wiem dlaczego i skąd nagle przyszedł mi do głowy Jan Kochanowski i jego poezja,którą w ogóle lubię a zwłaszcza jego.Być może z moich wypocin powstały bardziej rymy częstochowskie aniżeli wiersz na chwałę Twoich peanów za co z góry przepraszam
„Jak szlachetne Twe posłowie,nikt się nie dowie jako smakuje aż w wątku moim przeczytawszy je esencyją jego wyczujesz.”
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
P.S.Nie ma dnia,żeby nie zwracali się z tym do mnieany57 pisze: (ND Awards, czy National Geographic już się upominali?)