![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Cieszy mnie to, że jest malinowy, jakoś wolę pomidory malinowe
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
W tym wątku zerknij na str. 3, posty z 29 grudniaKamilK02 pisze:Próbowałem właśnie coś ostatnio szukać, ale wychodziły mi właśnie głównie psy w wyszukiwarce,![]()
To może dostalam jakiegoś innego. Kupowany w sklepie internetowym.anulab pisze:Nie pasuje mi opis do Katii , chyba pomyłka .
Mój ze sklepu, od LegutkoIrek_2 pisze:U mnie Red Pear razem z Costoluto ... (coś tam) to najplenniejsze krzaczki. Uprawa w gruncie na dwa pędy. W zeszłym roku ślimory uwielbiały pomidory Red Pear (innych nie jadły). Myślę, że wiedzą co dobre.
Najważniejszy jest smak, ma być intensywny a ten mój ma mało smaku co też jest równoznaczne z małą wartością odżywczą. Ja biorę 2 pomidory i porównuję.Irek_2 pisze:Ja mam (Red Pear) od Franchi, ale nie powinno być różnicy. Oczywiście dziwne rzeczy się zdarzają - np. z Bawolim Sercem, ale to raczej pojedyncze przypadki. Jak będziesz chciała wypróbować ode mnie nasionka, to nie ma problemu. Jak by co to PW. Możemy się po prostu wymienić jakimiś nasionkami. Wpływ na plenność może mieć wiele czynników. W tym wypadku może nie zależeć od producenta nasion.