Witam serdecznie. Kwiecień plecień w sobotę, niedzielę śnieg dziś słoneczko 6 stopni i silny wiatr, a jutro deszcze zapowiadają ten czas taki zwariowany. Byłam na działce popatrzeć co tam słychać i mam nadzieję że roślinki mimo tego śniegu mają się dobrze, ale do końca przekonam się jak śnieg zejdzie. Co do domu to jeszcze poczekamy do końca tygodnia mamy dostać ostateczną odpowiedź w sprawie domu. W zanadrzu mamy jeszcze jeden dom też ładny, ale droższy a jak to już nie wypali to jest jeszcze jeden trzeci w ostateczności. Jest to dom mały więc jakbyśmy chcieli z mężem tam iść czeka nas dobudówka, a to nie wiem czy nam będzie się chciało wtedy raczej dzieciaki pójdą same my zostaniemy na swoich śmieciach. Czas pokaże myślę, że do dwóch góra trzech tygodni. To kilka zdjęć z niedzieli.
Pod domkiem schowany jest lubczyk, pietruszka
Tu są posadzone sałatki ciekawe jak tam mają w środku wygląda tylko że mają ciepło bo tak zaparowane jest.
Zamiast wiosny mamy zimę no cóż trzeba poczekać i zająć się rozsadami w domu.
Lucynko witaj Dziękuje za tak miłe słowa, ale ta zima wszystko zniszczyła, a tak było pięknie no cóż oby tylko drzewa nie zmarzły i były owoce. Rozsady parapetowe rosną trochu zwolniły, ale mnie to nie martwi bo i tak są duże. Zostało jeszcze miesiąc do pierwszych nasadzeń doniczkowych. Pozdrawiam serdecznie życzę miłego tygodnia i dużo słoneczka
Witaj
Dorotko Dziękuję za miłe słowa u mnie też mają mało światła staram się doświetlać z braku słońca może to coś da. Czekam na ocieplenie i będę je powoli wynosić na balkon szklarenka już przywieziona. Pozdrawiam życzę słoneczka i duzo zdrówka.
Witaj
Aniu wertykulator jeszcze w pudełku w dniu kiedy go kupiliśmy zaczęło padać a potem śnieg czekamy na pogodę, ale już nie mogę się doczekać. To nasz wspólny prezent na rocznice ślubu. Mąż się mi zapytał co bym chciała więc mu powiedziałam on stwierdził, ze by się przydało więc kupiliśmy sobie, a na imieniny w czerwcu zażyczyłam sobie sekator na wysięgniku do róży i krzewów oraz drzew może dostanę na prezent hahaha.
Witaj
Ewuniu teraz ciężkie czasy na kupno domu, ale córka jest szantażowana i wyrzucona z domu w którym wynajmuje więc nie ma wyjścia nie chcą iść z jednego do drugiego na wynajem. Kupujący teraz biorą co jest bo wybór ciężki takie czasy. Pozdrawiam miłego tygodnia
Wszystkich serdecznie pozdrawiam życzę dużo zdrówka, słoneczka
i udanego tygodnia.