P.S. Przed chwilą zajrzałam do aparatu w opcje i znalazłam jakąś ikonkę tulipana! :P Może to to samo, co u Ciebie. Jutro będę musiała popróbować zrobić jakieś zdjęcia, może akurat wyjdą lepsze!

ja robię te zdjęcia naciskając przycisk z ikonką tulipana, a czarne tło czasem wychodzi samo, ale te fotki mają czarne tło bo ustawiłam je na tle czarnej rzeczy.Anusska pisze:Cudne są Twoje storczykiA fotki naprawdę wychodzą coraz lepsze i mają czarne tło!
Też chciałabym umieć robić takie zdjęcia
![]()
P.S. Przed chwilą zajrzałam do aparatu w opcje i znalazłam jakąś ikonkę tulipana! :P Może to to samo, co u Ciebie. Jutro będę musiała popróbować zrobić jakieś zdjęcia, może akurat wyjdą lepsze!
te rózowe z liśćmi w kropki widziałam kilka razy (np. na wystawach). niestety tym moim ciężko było zrobić fotkę tak, by wyszły i liście, i kwiaty, więc nie mam za bardzo jak pokazać jego przecudnych liści, ale są na nich duże, ciemnozielone kropy na srebrnoszarym tle. białe o olbrzymich kwiatach widziałam tylko pare razy, zwykle mają kwiaty 7-8 cm, a mi się marzy taki 12-13 cm lub większy.Dusia, ekstra ten z deseniem na liściach, jeszcze takiego nie widziałam w realu a białe o olbrzymich kwiatach często, ale zawsze wybieram inne,dla mnie ciekawsze