Zakątki na Dębowym 3
- Locutus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Zakątki na Dębowym 3
Fiołeczki piękne, szachownice też, ale najbardziej jednak spodobały mi się boćki. To ujęcie w locie jest absolutnie mistrzowskie.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Aniu gratulacje zamówień na obrazy
Widzę już posadziłaś pomidory, ja jeszcze nie kupiłam sadzonek
Trzeba się rozejrzeć w okolicy...
Super ujęcie bociana
Widzę już posadziłaś pomidory, ja jeszcze nie kupiłam sadzonek
Trzeba się rozejrzeć w okolicy...
Super ujęcie bociana
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Niby majówka... a ja codziennie jestem zakręcona.W sobotę mieliśmy komunię w rodzinie.Wczoraj zawody wędkarskie organizowane przez moją pracę.I też musiałam być i robić zdjęcia i różne rzeczy dopilnować. Dziś wolne za wczoraj to działałam w ogrodzie.
Posadziliśmy ziemniaczki. posiałam ogórki, faolkę, buraczki.Posadziłam jeszcze dalie, które dostałam od siostry.
Przesadziłam 2 trzmieliny,lubczyk, karczoch i parę ziół.
W czwartek planuje wybrać się na ryneczek i kupić i posadzić pory i selery i będę miała warzywnik z głowy.zostaną tylko pomidory i papryka.
Oj jutro też nie odpocznę tylko cały dzień w pracy .Jak to 3 maj to sza, składanie wieńców, koncert patriotyczny i tak do południa a potem zawody strzeleckie.I tak do wieczora.
Ale nic, odbiorę sobie dni wolne na koniec tygodnia i podziałem ogrodowo, malarsko i troszkę na odpoczynek.
cyma2704-Soniu Czarny bez mam dopiero od ubiegłego roku.Ładnie przyrósł. Ciekawa jestem czy w tym roku mi zakwitnie ? Nawet nie wiem ile czeka się na jego kwiaty ?
Tulipany jeszcze inne kwitną.Ale nie zrobiłam jeszcze im zdjęc.
Ech taki dziwny ten czas, i te metalowe ptaki latają nad nami coraz.Ale nie latają i pilnują bezpieczeństwa.
Dziękuję
Locutus-LOKI Dziękuję bardzo.Coraz więcej kwitnień nam wiosna w końcu serwuje.
Hosty już też pięknie idą do przodu.
Bocian dzień w dzień sobie po mojej działce chodzi. Fajny to widok.
kasia100780 -Kasiu Bardzo dziękuję. Mało czasu zrobiło się ostatnio na malowanie.Ale taki to wiosenny czas. Ogrody coraz wzywają.
Pomidorki mam swoje. i wystarczy mi an tunel i w gruncie.
Na ryneczku pewnie wybór jest duzy.
Dziękuję za pochwałę bocianich zdjątek.
Kwitną sasanki. Ale kęp nie zbudowały.Taki nie za wielkie. Czym można je podkarmić ??
Moja serduszka dopiero złoci się w listach.
Resztę wiosny pokaże jutro, bo za tymi wszystkimi pracami nie zrobiłam zdjęć.
Pozdrawiam i miłej dalszej majówki wam życzę
Posadziliśmy ziemniaczki. posiałam ogórki, faolkę, buraczki.Posadziłam jeszcze dalie, które dostałam od siostry.
Przesadziłam 2 trzmieliny,lubczyk, karczoch i parę ziół.
W czwartek planuje wybrać się na ryneczek i kupić i posadzić pory i selery i będę miała warzywnik z głowy.zostaną tylko pomidory i papryka.
Oj jutro też nie odpocznę tylko cały dzień w pracy .Jak to 3 maj to sza, składanie wieńców, koncert patriotyczny i tak do południa a potem zawody strzeleckie.I tak do wieczora.
Ale nic, odbiorę sobie dni wolne na koniec tygodnia i podziałem ogrodowo, malarsko i troszkę na odpoczynek.
cyma2704-Soniu Czarny bez mam dopiero od ubiegłego roku.Ładnie przyrósł. Ciekawa jestem czy w tym roku mi zakwitnie ? Nawet nie wiem ile czeka się na jego kwiaty ?
Tulipany jeszcze inne kwitną.Ale nie zrobiłam jeszcze im zdjęc.
Ech taki dziwny ten czas, i te metalowe ptaki latają nad nami coraz.Ale nie latają i pilnują bezpieczeństwa.
Dziękuję
Locutus-LOKI Dziękuję bardzo.Coraz więcej kwitnień nam wiosna w końcu serwuje.
Hosty już też pięknie idą do przodu.
Bocian dzień w dzień sobie po mojej działce chodzi. Fajny to widok.
kasia100780 -Kasiu Bardzo dziękuję. Mało czasu zrobiło się ostatnio na malowanie.Ale taki to wiosenny czas. Ogrody coraz wzywają.
Pomidorki mam swoje. i wystarczy mi an tunel i w gruncie.
Na ryneczku pewnie wybór jest duzy.
Dziękuję za pochwałę bocianich zdjątek.
Kwitną sasanki. Ale kęp nie zbudowały.Taki nie za wielkie. Czym można je podkarmić ??
Moja serduszka dopiero złoci się w listach.
Resztę wiosny pokaże jutro, bo za tymi wszystkimi pracami nie zrobiłam zdjęć.
Pozdrawiam i miłej dalszej majówki wam życzę
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Pięknie i smacznie się zrobiło u ciebie Zdecydowanie wolę te prawdziwe ptaki... A co tam ostatnio namalowałaś? Pochwal się koniecznie.
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Aniu pracowity miałaś początek majówki, może dziś uda się Tobie odpocząć
Gościa masz pięknego w ogrodzie i co ważne prawdziwego, a nie plastikowego
Sasanki masz pewnie młode, one potrzebują trochę czasu aby zbudować kępę. Lubią zasadowy odcczyn gleby. Możesz im podsypać zmielonych skorupek.
Serduszka nawet w listkach już jest ozdobna
Miłego świątecznego dnia Aniu
Gościa masz pięknego w ogrodzie i co ważne prawdziwego, a nie plastikowego
Sasanki masz pewnie młode, one potrzebują trochę czasu aby zbudować kępę. Lubią zasadowy odcczyn gleby. Możesz im podsypać zmielonych skorupek.
Serduszka nawet w listkach już jest ozdobna
Miłego świątecznego dnia Aniu
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu piękne widoki chodzącego boćka warto w takich chwilach mieć pod ręka obiektyw.Widzę że wiosna i do Ciebie powoli dociera i widok kwitnących drzew budzi zachwyt fajnie słychać głośne brzęczenie .Mam to pod ogródkiem, bo sąsiad ma posadzone owocowe drzewa to jest głośno od brzęczenia ale to taka miła muzyka dla uszu
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
clem3-Małgoniu Mamy już piękną wiosnę. Rośliny pięknie sie rozwijają, kwitnie już też sporo, ładny majowy czas.
Och ja też lubię obserwować ptaki.A u siebie mam rózne.Tylko czasu mało aby z aparatem chodzić a raczej siedzieć i polować na ptaki .
Oj maluję ostatnio mniej, wiadomo ogrody doszły. Teraz też kończę 2 zamówienia.
Jak tak chcesz, to proszę bardzo ..pokaże
Mój Debowy Las na płótnie
I kwiatowe ]
[/url]
A to Anioł nad moją tutejszą parafią.kościołem w Klesztowie.
to nie wszystkie oczywiście obrazy.Ale to wątek ogrodowy to czas wracać do ogrodowych rzeczy.
jarha-Halinko Jeszcze mam pracowity czas.Ale myślę ,że jeszcze z tydzień i wyjdę już na bieżąco.
Ostatnio kosiliśmy trawę tj. wczoraj ( drugi raz już) to bociek chodził koło nas na kilka metrów. i coś sobie z ziemi wybierał .
Sasanki mam już 2 i 3 letnie to chyba powinny zbudować kępkę ? O będę pamiętać i podsypywać im skorupki z jajek. Dzięki za radę.
Serduszka z samych liści jest cały czas taka żółciutka i piękna.
Dziękuję , jakoś ostanie wolne dni miałam zajęte w pracy,. A to zawody różne, a to koncerty patriotyczne.Teraz miesiąc mam spokoju w weekendy.
Dziś już troszkę odpoczęłam.
JAKUCH-Jadziu Bociek codziennie po mojej działce chodzi.Nie sposób często chodzić z aparatem. Ale widzieć go blisko to fajna sprawa.
Wiosna się rozkręca. Drzew owocowych sporo kwitnie. Bardzo lubię ten czas. Cieszę się,ze wszystkie drzewka owocowe posadzone w ubiegłym roku przeżyły.
Ach zapomniałam wam się pochwalić.W tym roku na 8 marca zamiast kwiatków od męża zamówiłam sobie ...budki.
Wprawdzie z poślizgiem miesięcznym a nawet z haczykiem ale w końcu mam prezent.
Własnoręcznie przez męża zrobione ptasie domki I cieszy bardzo. Jutro będzie rozwieszanie
Ciekawe czy prędko znajdą się chętni na takie domki ? I jakim ptaszkom się spodobają .domki oczywiście już na drzewach wiszą.
Hosty rosną już łądnie
[/URL]
[/URL]
ale jeszcze sporo jest w kłach
Kwitnie epimedium
Świdośliwa i buczek
[/URL]
Dobrego tygodnia wam życzę
Och ja też lubię obserwować ptaki.A u siebie mam rózne.Tylko czasu mało aby z aparatem chodzić a raczej siedzieć i polować na ptaki .
Oj maluję ostatnio mniej, wiadomo ogrody doszły. Teraz też kończę 2 zamówienia.
Jak tak chcesz, to proszę bardzo ..pokaże
Mój Debowy Las na płótnie
I kwiatowe ]
[/url]
A to Anioł nad moją tutejszą parafią.kościołem w Klesztowie.
to nie wszystkie oczywiście obrazy.Ale to wątek ogrodowy to czas wracać do ogrodowych rzeczy.
jarha-Halinko Jeszcze mam pracowity czas.Ale myślę ,że jeszcze z tydzień i wyjdę już na bieżąco.
Ostatnio kosiliśmy trawę tj. wczoraj ( drugi raz już) to bociek chodził koło nas na kilka metrów. i coś sobie z ziemi wybierał .
Sasanki mam już 2 i 3 letnie to chyba powinny zbudować kępkę ? O będę pamiętać i podsypywać im skorupki z jajek. Dzięki za radę.
Serduszka z samych liści jest cały czas taka żółciutka i piękna.
Dziękuję , jakoś ostanie wolne dni miałam zajęte w pracy,. A to zawody różne, a to koncerty patriotyczne.Teraz miesiąc mam spokoju w weekendy.
Dziś już troszkę odpoczęłam.
JAKUCH-Jadziu Bociek codziennie po mojej działce chodzi.Nie sposób często chodzić z aparatem. Ale widzieć go blisko to fajna sprawa.
Wiosna się rozkręca. Drzew owocowych sporo kwitnie. Bardzo lubię ten czas. Cieszę się,ze wszystkie drzewka owocowe posadzone w ubiegłym roku przeżyły.
Ach zapomniałam wam się pochwalić.W tym roku na 8 marca zamiast kwiatków od męża zamówiłam sobie ...budki.
Wprawdzie z poślizgiem miesięcznym a nawet z haczykiem ale w końcu mam prezent.
Własnoręcznie przez męża zrobione ptasie domki I cieszy bardzo. Jutro będzie rozwieszanie
Ciekawe czy prędko znajdą się chętni na takie domki ? I jakim ptaszkom się spodobają .domki oczywiście już na drzewach wiszą.
Hosty rosną już łądnie
[/URL]
[/URL]
ale jeszcze sporo jest w kłach
Kwitnie epimedium
Świdośliwa i buczek
[/URL]
Dobrego tygodnia wam życzę
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Aniu śliczne obrazy, a domki cudne
na pewno znajdziesz chętnych na wynajem U mnie 2 budki i kilka dziupli, wszystkie zamieszkane
na pewno znajdziesz chętnych na wynajem U mnie 2 budki i kilka dziupli, wszystkie zamieszkane
- ivonar
- Od: 25 lut 2016, o 01:04
Dzień dobry.
Zajrzałam z drugiego końca Polski, tak na chwilkę i...zasiedziałam się u Ciebie. Samo dobro w czystej postaci. Słów mi zabrakło. Pozdrawiam.
Zajrzałam z drugiego końca Polski, tak na chwilkę i...zasiedziałam się u Ciebie. Samo dobro w czystej postaci. Słów mi zabrakło. Pozdrawiam.
Per aspera ad astra
Zakręcona na zielono - zapraszam
Zakręcona na zielono - zapraszam
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
No super Aniu oboje z M jesteście utalentowani Twoje obrazy mają styl i charakter, a budki męża perfekcyjnie wykonane i wykończone
W ogrodzie kwitnąco, kolorowo, słowem- bajka!
W ogrodzie kwitnąco, kolorowo, słowem- bajka!
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
Witaj pięknie Aniu u Ciebie. zabiegana jesteś oj jak ja to dobrze znam nie ma czasu dla siebie. Obrazy piękne zdolna jesteś muszę sobie taki kupić od ciebie ale na razie mam ograniczone wydatki. Pozdrawiam życzę miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu piękne obrazy jak zresztą zawsze malujesz bardzo pomysłowo .Kwiatów i u Ciebie coraz więcej i wielkie kły Twoich ukochanych host .
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Aniu specjalne pochwały dla M, za pracę na pięknymi budkami. Twoje obrazy znakomite, nie myślałaś, żeby je gdzieś pokazać szerszej publiczności.
Hosty cudne, takie na nóżkach najbardziej urocze.
Długo było zimno, a teraz ogród zielony i ukwiecony przepięknie.
Dorych dni na prace w ogrodzie.
Hosty cudne, takie na nóżkach najbardziej urocze.
Długo było zimno, a teraz ogród zielony i ukwiecony przepięknie.
Dorych dni na prace w ogrodzie.