Bobka-Bogusiu Kolorowo już mamy i ładnie. Deszczu ostatnio popadało . Roślinki odżyły .
Ostatnio dużo rzeczy na głowie i zajęć i w pracy zaganiana jestem.Tak blisko a nie mamy czasu na wspólną kawę .Ale jeszcze może z tydzień i się obrobię
Kaktus to taki pamiątkowy i wiekowy
ewita44-Ewuniu nie wiem czy wcześniej mam .Inni na południu czy zachodzie Polski jeszcze wcześniej mają. ale to co mam i tak już mnie cieszy. Tylko ten skubaniec karczownik tak mi psuje drzewka, ech aż serce boli patrzeć na to.
Piwonii mam kilka. Trochę więcej będzie kwitnień piwoniowych w tym roku. I jest ta nowa koralowa.Bardzo mi się ona podoba :
Czoski, azalie i orliki pięknie kwitną. To wdzięczne rośliny. Żywokost zwykły mam nad stawem.
Dziękuję za miłe słowa
jarha- Halinko Kaktus ma już sporo latek. rośnie dobrze.I chyba lato na tarasie też lubi. Trzymam go tam aż do października.
Hosty coraz ładniejsze.bodziszek żałobny
Znaczniki mi się pogubiły i część host nazwy zgubiły.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Ten bordowy bodziszek to bodziszek żałobny.A co chcesz go ? To potem po kwitnieniu kawałek mogę ci naszykować i wysłać .
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
plocczanka-Lucynko No proszę , nawet nie wiedziałam,że tyle jest szałwii wieloletnich. a ja jak do tej pory żadnej nie mam.a tą co kupiłam jeszcze nie mam pojęcia jaka ona będzie.
Orliki już się same sieje po ogrodzie. Są w różnych miejscach.Lubię je. Hosty wypiękniały
Mi teraz hosty przysłoniły czosnek niedźwiedzi to nie wiem czy juz gubi liście. Parę dni do niego nie zaglądałam. Muszę jeszcze go sobie zerwać i osuszyć.
Kaktus pełnoletni to się trzyma.
Pozdrawiam serdecznie
![Obrazek](https://images89.fotosik.pl/596/8a2a1a7f93e52c7c.jpg)