Piękny balkon!
Szkoda, że właścicielka nas opuściła.
Mój balkon ---->Moja kolorowa oaza :) *cz.3*
- max1232
- 500p
- Od: 30 sty 2010, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój balkon ---->Moja kolorowa oaza :) *cz.3*
Hej Alneka Piękny masz balkon, na żywo robi jeszcze większe wrażenie bo nie raz przejeżdżając obok nie sposób było nie zwrócić uwagi i chociaż trochę zwolnić żeby oko nacieszyć ! Mam nadzieję że jeszcze tutaj zaglądasz !
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój balkon ---->Moja kolorowa oaza :) *cz.3*
Hello
Zajrzałam...staram się opierać Na jakiś czas przestałam hodować rośliny na balkonie, nie miałam na to czasu. Ale w tym roku zatęskniłam za tym widokiem za oknem i posadziłam troszkę okazów, jedne zwykłe, inne nie. Staram się opamiętać i nie dać pokusom, by znowu robić dżunglę na balkonie Dałam drugą szansę begoniom, zobaczymy co z tego wyjdzie. na razie żyją
max1232 witaj śledziku
Zajrzałam...staram się opierać Na jakiś czas przestałam hodować rośliny na balkonie, nie miałam na to czasu. Ale w tym roku zatęskniłam za tym widokiem za oknem i posadziłam troszkę okazów, jedne zwykłe, inne nie. Staram się opamiętać i nie dać pokusom, by znowu robić dżunglę na balkonie Dałam drugą szansę begoniom, zobaczymy co z tego wyjdzie. na razie żyją
max1232 witaj śledziku
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki