Witajcie Kochani
Jakoś tak dni lecą szybko, nie wiadomo kiedy minął tydzień od mojego ostatniego wpisu
Witam imienniczkę
halinkab ![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
Dziękuję za miłe słowa. To dziwne, że floksy nie wyrosły z karpy, musiała być całkiem zasuszona
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
Jeżowki też mi czasami wypadają, zwłaszcza te pełne. Zwykłe, o pojedyńczych kwiatach nawet się trzymają.
Loki, dziękuję, to zdjęcie, które Ci się spodobało było robione o zmierzchu, musialam je trochę rozjaśnić, bo prawie nic nie było na nim widać
Lucynko, dzięki za dobre życzenia i tyle pochwał pod adresem moich kwiatków. Ta rudbekia trafiła mi się
jak ślepej kurze ziarno ![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
zobaczymy jakie nasiona wyda, czy zapylone własnym pyłkiem, czy wszechobecnych żółtych sąsiadek
![;:7](./images/smiles/hello.gif)
jeśli chcesz poeksperymentować to służę nasionkami
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Jeżówki to w większości siewki jak mi się wydaje. Raz kupiłam taką ciemnoróżową, a raczej ciemnomalinową (
jak się to właściwie pisze? ) o pojedyńczych kwiatach i żółtą też pojedynczą i próbowałam wysiewać, praktycznie każda ma trochę inny odcień. Chcesz nasiona, to tylko napisz.
Ci producenci nasion za nic mają klientów. Ja już powoli eliminuję z mojej "bazy" firmy, których nasiona były pomieszane, albo słabe. Tak wykreśliłam już na stałe znaną firmę Legu...o, za mieszankę nasion fasolki niby szparagowej, z których część była pnąca a część łykowata.
Mam nadzieję Lucynko, że już wykaraskaliście się z M. z objawów pocowidowych, czego Wam serdecznie życzę
Ewuniu, gdzie Ty widzisz uporzadkowane grządki????
Też bym je chciała zobaczyć w swoim ogródku
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
ale już odpuściłam. Teraz już tylko mączniaki i inne zarazy spędzają mi sen z oczu. Chwastami się przestałam przejmować o ile nie zagłuszają kwiatów i warzyw.
Życzę wszystkim miłego dnia, przyjemnego spędzania wolnego czasu w ogródkach i zdrówka. Trzymajcie się ciepło
Trochę ostatnich fotek
A tu pokażę kwiatki dalii, które wyrosły z jednej karpy
![;:7](./images/smiles/hello.gif)
Na 100 % to nie są połączone dwa korzenie.
A te dwa kwiatki kwitną na drugim krzaczku, prawdopodobnie oderwanym jesienią od tego wyżej.
Zaczyna kwitnąć kosmos z nasion od Lucynki
Niektóre hosty jeszcze ładnie kwitną.
Ostatnia lilia - to chyba jest
Brasilia
Dynia
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)