W ogrodzie Doroty cz. 12
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W ogrodzie Doroty cz. 12
Dorotko, widzę, że nie tylko mnie wcięło na dłużej
Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, tylko pochłonął Cię ogród i ogrom pracy przy doglądaniu roślin? No i oczywiście zapewne walka z chwastami
To jak nie kończąca się historia. Ledwo ogarnęłam rabaty, a po kilku dniach, znów kolejne dziadostwo powyłaziło z ziemi. A jeszcze jak popadało, to już całkiem się rozpanoszyły
Bardzo jestem ciekawa fotek z Twojego, majowego ogrodu i mam nadzieję, że się doczekamy i coś tam wrzucisz

Bardzo jestem ciekawa fotek z Twojego, majowego ogrodu i mam nadzieję, że się doczekamy i coś tam wrzucisz

- Igala
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 gru 2012, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiosnę miałaś cudowną (jak zawsze) to wyobrażam sobie to przepiękne lato teraz u ciebie (jak zawsze,oczywiscie)
Chwastami sie nie przejmuj bo to walka nierówna i wiadoma z góry kto jest zwycięzcą (a zwłaszccza po deszczu).
Masz kanny w tym roku? Ja nie mam bo mi nasiona nie wzeszły a potem o nich zapomnialam.

Chwastami sie nie przejmuj bo to walka nierówna i wiadoma z góry kto jest zwycięzcą (a zwłaszccza po deszczu).
Masz kanny w tym roku? Ja nie mam bo mi nasiona nie wzeszły a potem o nich zapomnialam.
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko mam nadzieję, że zdrowie w porządku.
Pewnie zapracowana jesteś bardzo.
Dużo miłych chwil w ogrodzie.

Dużo miłych chwil w ogrodzie.

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Dorotko 
Lubię do Ciebie zaglądać bo wiosna była bardzo kolorowa i wciąż się coś działo a teraz znikłaś ... chyba domyślam się powodu ...
Wszystko co złe kiedyś się kończy i zawsze nadchodzą lepsze dni ... oby jak najszybciej.
Pozdrawiam i

Lubię do Ciebie zaglądać bo wiosna była bardzo kolorowa i wciąż się coś działo a teraz znikłaś ... chyba domyślam się powodu ...
Wszystko co złe kiedyś się kończy i zawsze nadchodzą lepsze dni ... oby jak najszybciej.
Pozdrawiam i

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko , jestem i ja
Podziwiam Twoje królestwo 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki