Zakątki na Dębowym 3
- jarha
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym 3
Aniu, śliczne jesienne zdjęcia Trawy z rozchodnikiem pięknie się komponują. Obrazy malujesz świetne, rzekłabym coraz lepsze Mam nadzieję, że wernisaż okazał się sukcesem i mogę Ci pogratulować
Dobrego, spokojnego weekendu
Dobrego, spokojnego weekendu
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Kochani moi mili, bradzo dziękuję Lucynce za nominowanie mniedo miesięcznego konkursu. Ostatnio tu mało zagladałam i nawet o tym nie wiedziałam,że jestem zgłoszona i za te wszystkie oddane głosy na mnie bardzo dziękuję.
To wielka niespodzianka dla mnie. I bardzo radosna.
Jeszcze kilka prac ogrodowych mi zostało, warzywnik nie przekopany, róze nie pościnane i grabienie liści raz w tygodniu musi być. Może już ostanie.
Jeszcze na jesieni teraz pod koniec października kupiłam 2 rozchodniki Thunderhead.
Florian Silesia Kilka miskantów mam. Z czego się cieszę. Nie wszystkie może znam po imieniu.
Z czasem może i ich się nauczę. tydzień kupiłam jeszcze sobie miskant boucle. Tani był to wzięłam. Może mi przezimuje dobrze.
Dziękuję za miłe. pozytywne słowa.
Co do ostatnich obrazów to nie są one czysta abstrakcją ale do tematu- Kompozycje się nadają. Wszak każdy obraz to jakaś kompozycja.
Wernisaż był udany. Nawet było sporo ludzi. także trochę radości jest.
Dziękuję, dziękuję bardzo
Locutus-LOKI Wie, wiem, że daleko mieszkasz ode mnie. Tutaj na forum chyba już nie wypada wstawiać zdjęć z wernisażu.
Najważniejsze, że odbył się .Przyszło sporo ludzi, fajne rozmowy i bardzo dobrze spędzony czas potem troszkę kameralne małe przyjęcie.
Dziękuję bardzo i pozdrawiam
przy moich obrazach
ewita44-Ewuniu Dalie już w garażu w skrzyneczkach. Tylko wspomnienia na zdjęciach zostały.
2 mi nie zdążyło zakwitnąć.
Dziękuję bardzo za pochwałę moich obrazów a także za głos na mnie
Bufo-bufo Dziękuję bardzo to właśnie nowe rozchodniki, taki maja bardzo biskupi kolor, raczej miał, bo teraz już zrudziały.
Żabć mam kilka w ogrodzie. Jwszcze trochę trzeba będzie zbierać część dekoracji ogrodowych do garażu.
plocczanka-Lucynko Dziękuję ci bardzo za wszystko. Te pozytywne słowa, za te serce i za zgłoszenie mnie do konkursu. Ale mi sprawiałaś niespodziankę. Nic nie wiedziałam i wygrałam. Bardzo miło jeszcze jest.
Co do mojego ogrodu...może masz rację jest w nim duzo kolorów, może na jesieni nie wszystkie dobrze odbieram.
Dosadziłam kilka trawa to z każdym rokiem też powinno być ładniej.
Jest jeszcze 2 rabaty co wcale mi się nie podobają. Może przez zimę wpadnie mi coś do głowy jak je przerobić.
Bardzo mnie to cieszy ,że obrazy wam się spodobały na wystawie też.
A te słowa obioru to dla mnie cenne spostrzeżenia. Zawsze jestem ciekawa odbioru innych osób.
Dziękuję i pozdrawiam
any57 -Andrzeju Tak się złożyło, że poprzedni premierowy wernisaż miałam 29 września. a ten 4 listopada. Bardzo miłe doświadczenia i przeżycia.
Dziękuję bardzo. ich szukać do kupienie.
Ogród już się robi pustawy. Ale jeszcze cos tam z traw nawet wygląda przyjemnie.
Beaby-Beatko Tak mam redst himalaski . Jeseni pierwszy rok. Ale tak mi się one spodobały, ze na wiosnę będę.
A ty masz jakie ?
Bardzo dziękuję za oddany głos na mnie
To wielka niespodzianka dla mnie. I bardzo radosna.
Jeszcze kilka prac ogrodowych mi zostało, warzywnik nie przekopany, róze nie pościnane i grabienie liści raz w tygodniu musi być. Może już ostanie.
Jeszcze na jesieni teraz pod koniec października kupiłam 2 rozchodniki Thunderhead.
Florian Silesia Kilka miskantów mam. Z czego się cieszę. Nie wszystkie może znam po imieniu.
Z czasem może i ich się nauczę. tydzień kupiłam jeszcze sobie miskant boucle. Tani był to wzięłam. Może mi przezimuje dobrze.
Dziękuję za miłe. pozytywne słowa.
Co do ostatnich obrazów to nie są one czysta abstrakcją ale do tematu- Kompozycje się nadają. Wszak każdy obraz to jakaś kompozycja.
Wernisaż był udany. Nawet było sporo ludzi. także trochę radości jest.
Dziękuję, dziękuję bardzo
Locutus-LOKI Wie, wiem, że daleko mieszkasz ode mnie. Tutaj na forum chyba już nie wypada wstawiać zdjęć z wernisażu.
Najważniejsze, że odbył się .Przyszło sporo ludzi, fajne rozmowy i bardzo dobrze spędzony czas potem troszkę kameralne małe przyjęcie.
Dziękuję bardzo i pozdrawiam
przy moich obrazach
ewita44-Ewuniu Dalie już w garażu w skrzyneczkach. Tylko wspomnienia na zdjęciach zostały.
2 mi nie zdążyło zakwitnąć.
Dziękuję bardzo za pochwałę moich obrazów a także za głos na mnie
Bufo-bufo Dziękuję bardzo to właśnie nowe rozchodniki, taki maja bardzo biskupi kolor, raczej miał, bo teraz już zrudziały.
Żabć mam kilka w ogrodzie. Jwszcze trochę trzeba będzie zbierać część dekoracji ogrodowych do garażu.
plocczanka-Lucynko Dziękuję ci bardzo za wszystko. Te pozytywne słowa, za te serce i za zgłoszenie mnie do konkursu. Ale mi sprawiałaś niespodziankę. Nic nie wiedziałam i wygrałam. Bardzo miło jeszcze jest.
Co do mojego ogrodu...może masz rację jest w nim duzo kolorów, może na jesieni nie wszystkie dobrze odbieram.
Dosadziłam kilka trawa to z każdym rokiem też powinno być ładniej.
Jest jeszcze 2 rabaty co wcale mi się nie podobają. Może przez zimę wpadnie mi coś do głowy jak je przerobić.
Bardzo mnie to cieszy ,że obrazy wam się spodobały na wystawie też.
A te słowa obioru to dla mnie cenne spostrzeżenia. Zawsze jestem ciekawa odbioru innych osób.
Dziękuję i pozdrawiam
any57 -Andrzeju Tak się złożyło, że poprzedni premierowy wernisaż miałam 29 września. a ten 4 listopada. Bardzo miłe doświadczenia i przeżycia.
Dziękuję bardzo. ich szukać do kupienie.
Ogród już się robi pustawy. Ale jeszcze cos tam z traw nawet wygląda przyjemnie.
Beaby-Beatko Tak mam redst himalaski . Jeseni pierwszy rok. Ale tak mi się one spodobały, ze na wiosnę będę.
A ty masz jakie ?
Bardzo dziękuję za oddany głos na mnie
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
cyma2704-Soniu Trawy w słońcu wyglądają bajecznie. Zwłaszcza teraz na jesni. Jeszcze ich mi się chce więcej. Ale to pomału.
Dziękuję bardzo Też mi się maluję coraz lżej i lepiej. I wiecej pomysłów się rodzi i coraz dalej chce mi się malować. Ale czasu na to nie mam za dużo. Żyć, pracować też trzeba.
Dziękuje bardzo za oddany na mnie głos.
Wernisaż był bardzo udany. Wystawa jeszcze jest do oglądania do 30 listopada.
Dyńki, trawki i żabcia jeszcze urzędują w ogrodzie. Dziękuję za wszystko
jarha - Halinko Dziękuję za pochwałę mojej fotografii i za wszystko.
O tak rozchodniki z trawami wyglądają uroczo.
Cieszę się,że taki odbiór masz moich obrazów. Mi też już lepiej się maluje.
Za oddany głos też bardzo ci dziękuję
O tak Wernisaż był bardzo udany i na długo zostanie w pamięci.
Chryzantemy z dedykacją dla Halinki
listopadowa róże
Chyba rozplenica hameln
??
Dziękuję bardzo Też mi się maluję coraz lżej i lepiej. I wiecej pomysłów się rodzi i coraz dalej chce mi się malować. Ale czasu na to nie mam za dużo. Żyć, pracować też trzeba.
Dziękuje bardzo za oddany na mnie głos.
Wernisaż był bardzo udany. Wystawa jeszcze jest do oglądania do 30 listopada.
Dyńki, trawki i żabcia jeszcze urzędują w ogrodzie. Dziękuję za wszystko
jarha - Halinko Dziękuję za pochwałę mojej fotografii i za wszystko.
O tak rozchodniki z trawami wyglądają uroczo.
Cieszę się,że taki odbiór masz moich obrazów. Mi też już lepiej się maluje.
Za oddany głos też bardzo ci dziękuję
O tak Wernisaż był bardzo udany i na długo zostanie w pamięci.
Chryzantemy z dedykacją dla Halinki
listopadowa róże
Chyba rozplenica hameln
??
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Aniu, mimo że trawy teraz prym wiodą, to przecież nie tylko one zdobią Twój ogród.
Widzę piękne chryzantemy i różyczki jeszcze cieszą kwiatuszkami.
Cieszę się, że takie miłe wrażenia wyniosłaś z wernisaży, gratuluję i życzę możliwości udziału w każdym kolejnym.
Pozdrawiam serdecznie.
Widzę piękne chryzantemy i różyczki jeszcze cieszą kwiatuszkami.
Cieszę się, że takie miłe wrażenia wyniosłaś z wernisaży, gratuluję i życzę możliwości udziału w każdym kolejnym.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- marta64
- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, przede wszystkim gratuluję pokazania swojej twórczości szerszej publiczności , to z pewnością było dla Ciebie bardzo stresujące .
Wizyta wnusi , to sama radość dla babci , szkoda tylko, że nie możesz widywać tego słodziaka częściej .
Dobrze, że mamy ogrody . U Ciebie mnóstwo pięknych traw w jesiennych kolorach cieszy oczy, a na ich tle jeszcze kwitną róże, złocą się hortensje i kwitną śliczne chryzantemki . Szkoda, że to już coraz bliżej zimy, ale też i wiosna coraz bliżej .
Pozdrawiam niedzielnie cieplutko
Wizyta wnusi , to sama radość dla babci , szkoda tylko, że nie możesz widywać tego słodziaka częściej .
Dobrze, że mamy ogrody . U Ciebie mnóstwo pięknych traw w jesiennych kolorach cieszy oczy, a na ich tle jeszcze kwitną róże, złocą się hortensje i kwitną śliczne chryzantemki . Szkoda, że to już coraz bliżej zimy, ale też i wiosna coraz bliżej .
Pozdrawiam niedzielnie cieplutko
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Aniu Po długiej nieobecności , przywędrowałam do ogrodu na Dębowym . Ślicznie tu Gratuluję też wspaniałych prac , zaprezentowanych na wernisażu Pozdrawiam cieplutko
-- 13 lis 2022, o 14:51 --
Witam Aniu Po długiej nieobecności , przywędrowałam do ogrodu na Dębowym . Ślicznie tu Gratuluję też wspaniałych prac , zaprezentowanych na wernisażu Pozdrawiam cieplutko
-- 13 lis 2022, o 14:51 --
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Dziękuję za dedykację Te ciemnoróżowe z żółtym środkiem są śliczne, takich nie mam, chyba się uśmiechnę do Ciebie na wiosnę
Czerwone różyczki też bardzo ładne i trwałe, co to za odmiana?
Trawy w słońcu tworzą piękne obrazy, nietety - trawy zostaly tylko słońca brak
Milego weekendu Aniu
Czerwone różyczki też bardzo ładne i trwałe, co to za odmiana?
Trawy w słońcu tworzą piękne obrazy, nietety - trawy zostaly tylko słońca brak
Milego weekendu Aniu
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Co do głosowania. Aniu - to cała przyjemność po mojej stronie.
Oj, nie zapisałam chyba sobie nazwy tego rdestu himalajskiego. Ale z tego co pamiętam to chyba mam Golden Arrow. Wszystkie trzy. Ale celowo mam go w dużych donicach, zimuje tak doskonale.
Piękne prezentacje traw ozdobnych.
Pozdrawiam
Oj, nie zapisałam chyba sobie nazwy tego rdestu himalajskiego. Ale z tego co pamiętam to chyba mam Golden Arrow. Wszystkie trzy. Ale celowo mam go w dużych donicach, zimuje tak doskonale.
Piękne prezentacje traw ozdobnych.
Pozdrawiam
- Florian Silesia
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
Piękne masz chryzantemy no i trawy oczywiście! Ogród o tej porze roku nadal może być atrakcyjny, co udowadniasz jak mało kto. I wcale nie tęskni się do wiosny mogąc go podziwiać
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
Gratuluję Aniu wygranej i przepraszam, że przegapiłem głosowanie na szczęście miałaś dużą przewagę głosów
Dzięki temu, że zajrzałem do ciebie ... sprawdziłem konkurs i mogłem oddać głos w listopadowym głosowaniu
Dzięki temu, że zajrzałem do ciebie ... sprawdziłem konkurs i mogłem oddać głos w listopadowym głosowaniu
Witaj Aniu piękne obrazy,a kompozycje na ogrodzie też wyglądają jak piękne żywe obrazy.Gratulacje.
Miłego wieczoru.
Miłego wieczoru.
- inka52
- Od: 5 lis 2009, o 11:54
Witaj Aniu gratuluję udanego wernisażu , Twoje obrazy śledzę zawsze na FB , jak zawsze piękne , ogród również zachwyca jesiennymi trawami pozdrawiam
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Aniu, oglądam, podziwiam i gratuluję
Ogród jak zawsze bajecznie pokazany, trawy jesienią dominują a między nimi bylinki
Pozdrawiam