Zdjęcia na tablecie są tylko nieco większe od awataru, nawet nie chce się ich oglądać.

Czerwona kropka zaznacza tematy, w których było się aktywnym.jagusia111 pisze: ↑10 gru 2022, o 10:36 (...) Co oznacza czerwona kropka przy ikonce tematu? Ikonka na czerwono to nowe posty, ikonka bez podświetlenia - nic nowego, a ta kropka? (...)
Tak, jeśli odbiorca nie odczytał jej
Jak ogarnę najważniejsze rzeczy (jeszcze jest sporo wazniejszych uchybień jak np zły , za duży rozkład klawiszy i odsunięcia w skrzynce PW)Drako pisze: ↑11 gru 2022, o 12:06 Jeśli mogę zaproponować - zmniejszyć troszkę wysokość pustego miejsca "belek" w których są tematy i samą czcionkę też (o 10%) - więcej treści się mieści i nadal czytelne. Zrobiłem mały (krzywy) podgląd w paincie. Zdecydowanie do zmniejszenia są "tematy postu", te zielone na górze - widać na zdjęciach z tabletu wyżej. Popieram opinię o mdłej szacie graficznej, ale to może zaczekać do czasu uporządkowania spraw technicznych.
Serwer dostał czkawki przy próbie podglądu posta, nie wiem czy to istotne. (za dużo użytkowników naraz?)
Bardzo lubiłem stary wygląd (mam słabość do prostych i kolorowych layoutów) ale technologia idzie do przodu i zmiana była potrzebna. Powoli do przodu dojdziemy do strzału, szacun dla Admina za umiejętności oraz cierpliwość do naszych pomysłów.
![]()