Witam całą brać (i siostry) ogrodniczą [TU WITAMY SIĘ] cz.11
-
- 200p
- Od: 15 mar 2020, o 16:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam całą brać (i siostry) ogrodniczą [TU WITAMY SIĘ] cz.11
Witam wszystkich serdecznie.
Już od dłuższego czasu czytam forum, a nawet coś piszę, a dopiero teraz witam się z Wami. Mam nadzieję, że mi wybaczycie moje gapiostwo. Ogród mam przy domu od 2005r. Najbardziej interesują mnie róże, hortensje i różaneczniki.
Pozdrawiam serdecznie.
Już od dłuższego czasu czytam forum, a nawet coś piszę, a dopiero teraz witam się z Wami. Mam nadzieję, że mi wybaczycie moje gapiostwo. Ogród mam przy domu od 2005r. Najbardziej interesują mnie róże, hortensje i różaneczniki.
Pozdrawiam serdecznie.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witamy serdecznie, wszystkich Was witamy, nawet tych spóźnialskich
Witam wszystkich serdecznie
Ostatni raz na forum udzielałam się kilka lat temu, ale moje serducho cały czas przy kwiatkach więc dobry czas powrócić.
Pozdrawiam
Magda
Ostatni raz na forum udzielałam się kilka lat temu, ale moje serducho cały czas przy kwiatkach więc dobry czas powrócić.
Pozdrawiam
Magda
Witam Wszystkich na forum i serdecznie pozdrawiam. Andrzej
Andrzej
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie Magda i Andrzej pokazujcie swoje ogródki, mile widziane "deptanie" naszych ogródków, pytajcie chętnie podzielimy się naszymi doświadczeniami
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
- Tomek-Warszawa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
Witamy serdecznie
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 7 sty 2023, o 23:22
Witajcie!
2 lata temu zamarzył nam się z mężem ogród działkowy (ach, ta pandemia), niestety życie zweryfikowało nasz plan i będziemy chcieli z niego zrezygnować. Jednak wspominając radość z wyhodowania pomidorków od małego ziarenka, postanowiliśmy zaopatrzyć się w rośliny w domu. Wcześniej wydawało się to niemożliwe ze względu na koty i fretki w mieszkaniu - jesteśmy domem tymczasowym. Zakupiliśmy roślinki nietoksyczne, przed rejestracją przeczytałam już trochę postów i prócz tego że nie zaszkodzą kotom wiem już, że jak zwykle zaszaleliśmy i zaczynamy od roślin trudnych w utrzymaniu
Także witamy się z areką, fittonią, paprocią karbowaną i kalateą pozdrawiamy i trzymajcie za nas kciuki, bo na arece znalazłam już bawełnowca:)
2 lata temu zamarzył nam się z mężem ogród działkowy (ach, ta pandemia), niestety życie zweryfikowało nasz plan i będziemy chcieli z niego zrezygnować. Jednak wspominając radość z wyhodowania pomidorków od małego ziarenka, postanowiliśmy zaopatrzyć się w rośliny w domu. Wcześniej wydawało się to niemożliwe ze względu na koty i fretki w mieszkaniu - jesteśmy domem tymczasowym. Zakupiliśmy roślinki nietoksyczne, przed rejestracją przeczytałam już trochę postów i prócz tego że nie zaszkodzą kotom wiem już, że jak zwykle zaszaleliśmy i zaczynamy od roślin trudnych w utrzymaniu
Także witamy się z areką, fittonią, paprocią karbowaną i kalateą pozdrawiamy i trzymajcie za nas kciuki, bo na arece znalazłam już bawełnowca:)
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 16 sty 2023, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie!
Mam na imię Dorota i w ramach rozruchu po X godzinach pracy siedzącej dziennie jakiś czas temu zaczęłam „ćwiczyć” na grządkach i rabatach. Mój ogród dopiero raczkuje, jeszcze niedawno rosła tu sama kukurydza
Ale cierpliwie coś tam dokładam/przerabiam co sezon.
Mam nadzieję, że sporo się tutaj nauczę
Pozdrawiam!
Mam na imię Dorota i w ramach rozruchu po X godzinach pracy siedzącej dziennie jakiś czas temu zaczęłam „ćwiczyć” na grządkach i rabatach. Mój ogród dopiero raczkuje, jeszcze niedawno rosła tu sama kukurydza
Ale cierpliwie coś tam dokładam/przerabiam co sezon.
Mam nadzieję, że sporo się tutaj nauczę
Pozdrawiam!
Doti
Witam wszystkich pasjonatów ogrodnictwa .
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Witamy serdecznie na forum
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 2 kwie 2022, o 10:19
Witam wszystkich forumowiczów,
Pozdrawiam
Marcin
Pozdrawiam
Marcin
status: "Nowonarodzony" - "Jeśli się ktoś nie NARODZI NA NOWO, nie może ujrzeć królestwa Bożego" - J 3:3.