O Trójmieście
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: O Trójmieście
Dawno nikt tu nie zaglądałam...Może więc wrzucę coś na zachętę z mojego wczorajszego wypadu do Gdańska.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mario Na pewno jest co pokazywać tylko czasem pewnie czasu niewiele
Pozdrawiam Ewula
- amba19
Ewuniu - to nie jest problem z brakiem czasu(zwłaszcza zimą) tylko z moim lemistwem - ale zmobilizowałaś mnie
Kilka zdjęć z wczorajszego spaceru po Długim Pobrzeżu
Widok z Zielonego Mostu, który łączy Główne Miasto z Wyspę Spichrzów
Baby Pruskie które sobie stoją pod Domem Przyrodników
A tu nadpływa galeon Czarna Perła
Akcent roślinny...
Filharminia Bałtycka, jutro będę tam na koncercie pt. Besame Mucho, wykonawcy to TreVoci - tenorzy: Voytek Soko, Mikołaj Adamczak, Miłosz Gałaj i Cappella Gedanensis
A to już Targ Rybny i Baszta Łabędź - gotycka budowla, która stanowi najdalej na północ wysunięty fragment średniowieczych fortyfikacji miasta Gdańska. Została zbudowana na fundamentach Baszty Rybackiej (Fischturm), wzniesionej w drugiej połowie XIV wieku przez zakon krzyżacki, wraz z istniejącym dawniej w Gdańsku zamkiem.
Na zakończenie balustrada z motywami roślinnymi, lubię się jej przyglądać...
Kilka zdjęć z wczorajszego spaceru po Długim Pobrzeżu
Widok z Zielonego Mostu, który łączy Główne Miasto z Wyspę Spichrzów
Baby Pruskie które sobie stoją pod Domem Przyrodników
A tu nadpływa galeon Czarna Perła
Akcent roślinny...
Filharminia Bałtycka, jutro będę tam na koncercie pt. Besame Mucho, wykonawcy to TreVoci - tenorzy: Voytek Soko, Mikołaj Adamczak, Miłosz Gałaj i Cappella Gedanensis
A to już Targ Rybny i Baszta Łabędź - gotycka budowla, która stanowi najdalej na północ wysunięty fragment średniowieczych fortyfikacji miasta Gdańska. Została zbudowana na fundamentach Baszty Rybackiej (Fischturm), wzniesionej w drugiej połowie XIV wieku przez zakon krzyżacki, wraz z istniejącym dawniej w Gdańsku zamkiem.
Na zakończenie balustrada z motywami roślinnymi, lubię się jej przyglądać...
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo miła wycieczka Marysiu, dziękuję. Ostatnio byłam w Domu Przyrodników i na pewno jeszcze tam wrócę.
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Przypadkiem trafiłam i od razu wpadłam w zachwyt. W Gdańsku byłam w tym roku w ferie. Pięknie go pokazujecie. W wolnej chwili obejrzę dokładnie cały wątek i liczę na nowe zdjęcia
- amba19
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Jak tylko widzę zdjęcia z Trójmiasta i Pomorza to serducho mi mocniej bije gdzieś mam jakieś wspomnienia jak mi się uda to prześlę jakieś drzwi jak nie przeszkadza.
Niestety chyba bardziej zapamiętałam jak fotografowałam tylko fronton kościoła w Oliwie drzwi niestety nie mam ale naprawdę piękne są szczególnie te w tych cichych wąskich uliczkach,ale mi się tęskni dziękuję za te fotki.
Przepraszam nie potrafię zamazywać twarzy.
Niestety chyba bardziej zapamiętałam jak fotografowałam tylko fronton kościoła w Oliwie drzwi niestety nie mam ale naprawdę piękne są szczególnie te w tych cichych wąskich uliczkach,ale mi się tęskni dziękuję za te fotki.
Przepraszam nie potrafię zamazywać twarzy.