Treissi na zielono cz.2
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu nie przesadzaj Przecież to dość popularne kwiaty. A moje to jeszcze maluchy. Teściowa to może się chwalić, bo ma już duże roslinki, a jedną to nawet ogromną.
Lenko to są korzonki powietrzne.
Agnieszko moja szeflerka dorodna? No coś Ty? Zdjęcie robione trochę z góry i tak wygląda W rzeczywistości to taka trochę łysawa I trochę listków ostatnio zgubiła. No ale muszę ją pochwaliś, że co jakiś czas puszcza nową gałązkę.
EDIT:
Pokaże Wam jeszcze jak szleje forumkowy zamio, który wysępiła ode mnie teściowa. W tej chwili puszcza 7 młodych liści
Lenko to są korzonki powietrzne.
Agnieszko moja szeflerka dorodna? No coś Ty? Zdjęcie robione trochę z góry i tak wygląda W rzeczywistości to taka trochę łysawa I trochę listków ostatnio zgubiła. No ale muszę ją pochwaliś, że co jakiś czas puszcza nową gałązkę.
EDIT:
Pokaże Wam jeszcze jak szleje forumkowy zamio, który wysępiła ode mnie teściowa. W tej chwili puszcza 7 młodych liści
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 26 sty 2009, o 20:24
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko
ślicznie Ci rosną forumkowe kwiatuszki. :P Ja też twierdzę że forumkowe ładniej rosną
ślicznie Ci rosną forumkowe kwiatuszki. :P Ja też twierdzę że forumkowe ładniej rosną
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
o mateczko cudna zamia, a moja tylko 1 listek wypuściła i dalej jej sie nie chce
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34