Dostałam multicooker, dokładnie taki jak sprzedaje pewna znana firma wysyłkowa. Czy ktoś ma podobne urządzenie? A może macie jakieś swoje sprawdzone przepisy?
Będę wdzięczna za każdy przepis .
Multicooker
- image
- 200p
- Od: 23 lip 2010, o 16:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Multicooker
Pozdrawiam! Róża
- Wiesia35
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 16 lis 2015, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Multicooker
Nie dołączyli żadnej książki z przepisami? Przeważnie tak robią. Poszukaj może stron producentów urządzenia, tam są pliki pdf z różnymi przepisami. Z tego co widziałam to nawet gołąbki można przyrządzić. Ja mam zwykły parowar i najbardziej lubię z niego brokuły i kalafiory, bo nie są rozgotowane Powodzenia w szukaniu.
- jokaer
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 lut 2008, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Pogórze Ciężkowickie 385 m npm; na granicy Małopolski z Podkarpaciem
Re: Multicooker
Odświeżam temat.
Niby to reklama, ale chciałam prosić o poradę jaki kupić. Te osoby, które mają może mogą się wypowiedzieć.
Generalnie nie potrzebuję jakichś wypasionych funkcji, nie wiadomo czego. potrzebny mi garnek, żebym ustawiła temperaturę i czas i przestała przypalać jedzenie.
I żeby nie był jakiś delikatny, łatwy do zarysowania. Prosty i mocny.
Niby to reklama, ale chciałam prosić o poradę jaki kupić. Te osoby, które mają może mogą się wypowiedzieć.
Generalnie nie potrzebuję jakichś wypasionych funkcji, nie wiadomo czego. potrzebny mi garnek, żebym ustawiła temperaturę i czas i przestała przypalać jedzenie.
I żeby nie był jakiś delikatny, łatwy do zarysowania. Prosty i mocny.
Pozdrawiam- Jola Spis treści w uprawie warzyw
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie