Familokowego sezon 2023
- any57
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Familokowego sezon 2023
A u nas Jadziu,raz posadzone twoje werbeny hastata, odnawiają się corocznie - wszystkie trzy kolory ... białe, niebieskie i fioletowe
A jednak - ogródek ci się pomniejszy ... szkoda
A jednak - ogródek ci się pomniejszy ... szkoda
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O, jeszcze są niebieskie hastaty, świetnie!
A u mnie, Jadziu patagtońska wcale nie szaleje. Mam tyle ile wysieję, albo jeszcze mniej. Na razie sama się u mnie nie panoszy. Ale to się tak szybko zmienia co do warunków gleby, że może niebawem też będzie i u mnie jej nadmiar. W gruncie na razie nie chce u mnie za bardzo być, tylko w donicach. A w donicach trzeba pilnować wody dla niej, wolałabym by była na rabacie.
Pierwszy raz mam werbenę żyłkowaną, też pozbieram nasiona, a może się uda ją mieć na kolejny sezon.
A u mnie, Jadziu patagtońska wcale nie szaleje. Mam tyle ile wysieję, albo jeszcze mniej. Na razie sama się u mnie nie panoszy. Ale to się tak szybko zmienia co do warunków gleby, że może niebawem też będzie i u mnie jej nadmiar. W gruncie na razie nie chce u mnie za bardzo być, tylko w donicach. A w donicach trzeba pilnować wody dla niej, wolałabym by była na rabacie.
Pierwszy raz mam werbenę żyłkowaną, też pozbieram nasiona, a może się uda ją mieć na kolejny sezon.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O chryzantemy już kwitną. I to jak pięknie
Musze zajrzeć do swoich.
Róże jak zawsze masz piękne w krzaczkach, w kwiatach , w całości. Moje nie wszystkie krzaczki są teraz ładne. Inne od dołu wygłosiły się.
I nijak może wyglądają Trudno..
Ale w tym sezonie nią miałam jak aby wszędzie zajrzeć dokładnie
Musze zajrzeć do swoich.
Róże jak zawsze masz piękne w krzaczkach, w kwiatach , w całości. Moje nie wszystkie krzaczki są teraz ładne. Inne od dołu wygłosiły się.
I nijak może wyglądają Trudno..
Ale w tym sezonie nią miałam jak aby wszędzie zajrzeć dokładnie
Witaj Jadziu
Właśnie z dużą przyjemnością pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie. Masz w ogrodzie rośliny, które lubię. Ślinka poleciała mi na widok pomidorków.
Właśnie z dużą przyjemnością pospacerowałam sobie po Twoim ogrodzie. Masz w ogrodzie rośliny, które lubię. Ślinka poleciała mi na widok pomidorków.
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Jadziu doczekaliśmy się jesieni,Jakoś szybko to przeleciało i bardzo nie nacieszyłam się kwiatami bo przez te upały szybko przekwitły.Szkoda lata.
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Jadziu pozdrawiam jesiennie u Ciebie już kwitną chryzantemy a u mnie jeszcze w pąkach . Mam kilka ale im jakoś u mnie nie pasuje,słabo się rozrastają.
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Jadziu nadrabiam zaległości i nie może mnie zabraknąć w Twoim nowym wątku
Zdjęcia ogrodowych roślinek jak zawsze ładne. Widzę, że zakwitły już chryzantemy... Znak jesieni. Miejmy nadzieję, że jeszcze będzie długo ciepło, bo róże kwitną w najlepsze. U mnie nadal mają sporo pączków.
Świetny pomysł na butelkowe ogórki Może nie doczytałam... Sprawdził się? Ogórki ładnie plonowały?
Zdjęcia ogrodowych roślinek jak zawsze ładne. Widzę, że zakwitły już chryzantemy... Znak jesieni. Miejmy nadzieję, że jeszcze będzie długo ciepło, bo róże kwitną w najlepsze. U mnie nadal mają sporo pączków.
Świetny pomysł na butelkowe ogórki Może nie doczytałam... Sprawdził się? Ogórki ładnie plonowały?
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Rzadko jestem teraz na forum ale zapisuję watek bo zimą lubię Cię odwiedzać Jadziu.
- ewita44
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
Jadziu
Co u Ciebie słychać?
Jak Twoje zdrówko?
Wiem, że czasem czasu brak ale od odzywaj się.
Miłej niedzieli.
Co u Ciebie słychać?
Jak Twoje zdrówko?
Wiem, że czasem czasu brak ale od odzywaj się.
Miłej niedzieli.
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Jadziu ,Zdrowych pełnych miłości i radości Świąt Bożego Narodzenia
w gronie bliskich kochających osób,samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku.
w gronie bliskich kochających osób,samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku.
-
- Od: 15 maja 2015, o 14:00
Witaj Jadziu! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Przepiękne róże jak zwykle u Ciebie. Floksy i lilie to również to co lubię. Mam kilka liliowców. Również z nasion, które dostałam od dobrej duszyczki. Hortensje również sama wyhodowalam. Bardzo ciekawa jest ta Twoja czerwona. Rzadko ostatnio jestem na forum, ale lubię do Ciebie zaglądać.
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Jadziu, widzę, że Ty również jeszcze śpisz, ja też dopiero się obudziłam i szybciutko przybiegłam do Ciebie, więc może i Ciebie uda się wybudzić z zimowego snu. Pozdrawiam i życzę duuużo zdrowia i pogody ducha w nowym roku kochana
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Jadziu pozdrawiam w jakiej gawrze się zaszyłaś?