Rośliny ozdobne w uprawie producenckiej cz.III - od 2021 r.
Re: Rośliny ozdobne w uprawie producenckiej cz.III - od 2021 r.
U nas vista 8zł. Czy jest szał? hmm wydawało by się że będzie większy. Callipe ma większe branie. Rynek jest zalany przez Vistę na pewno jej nie braknie
-
- 100p
- Od: 17 lut 2020, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak tam po sezonie? Wszystko już wyprzedane czy jakieś resztki jeszcze zalegają i ogólnie jak podsumowujecie ten sezon?
-
- 100p
- Od: 26 sty 2018, o 10:29
Prawie po sezonie , mam końcówki bo też mam punkt detaliczny u siebie. Głupio zamykać bo klienci jeszcze przychodzą. W Łodzi Visty prawie brak , jak mam cokolwiek to centra biorą pączki . Na giełdzie jeszcze jest trochę towaru. Ale generalnie sezon ciekawy , pogoda łaskawa .
-
- 100p
- Od: 17 lut 2020, o 09:08
U mnie zostało trochę Visty ale było pod jednego klienta a coś im tam nie pykło i zrezygnowali ale sporo biorą więc nie robiłem problemu, ogólnie rok bardzo dobry, węgla jakoś mi zostało, kwiaty zeszły szybko, pelargonii co normalnie czerwiec i lipiec się handlowało resztkami tak zostało odrobine caliopy, kosze do zera, dzisiaj sadziliśmy żeby było coś na wesela ale też mam swoje punkty więc sprzedaż jest dłuższa. U innych sytuacja nie jest taka kolorowa i troche ludziom zostało kwiatów
Jak tam jesień wam mija? CZym pryskacie chryzantemy drobne i grube w takie pogody?Który środek jest bezpieczny na grzyba i robaka jak już kwitną?
Re: Ściółkowanie korą
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie Polskie Centrum Badań i Certyfikacji - mfa , które zajmuje się certyfikacją, badaniami i oceną zgodności. Certyfikaty PCBC są zgodne z międzynarodowymi normami, co ułatwia eksport i współpracę z zagranicznymi partnerami.
W kontekście certyfikacji i badań warto zwrócić uwagę na to, jak duże znaczenie ma odpowiednia ocena zgodności – zarówno dla firm, jak i konsumentów - zakładowa kontrola produkcji . Wiele branż musi spełniać określone normy i standardy, a wybór odpowiedniego partnera do certyfikacji jest kluczowy.
W kontekście certyfikacji i badań warto zwrócić uwagę na to, jak duże znaczenie ma odpowiednia ocena zgodności – zarówno dla firm, jak i konsumentów - zakładowa kontrola produkcji . Wiele branż musi spełniać określone normy i standardy, a wybór odpowiedniego partnera do certyfikacji jest kluczowy.