Większość nasadzeń
- ewita44
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Większość nasadzeń
Ewo
Wpadłam do Ciebie i zaniemówiłam.
Kolekcja róż piękna.
Spodobała mi się Twoje róże Bienvenue, Moonstone, Rosenfaszination i Pacific blue.
Choć pozostałe też są cudne.
Rabatki twoje takie uporządkowane , ja czasem z moimi mam rozgardiasz.
No, jeszcze terenu sporo na nowe roślinki.
Życzę wytrwałości w realizacji planów.
Wpadłam do Ciebie i zaniemówiłam.
Kolekcja róż piękna.
Spodobała mi się Twoje róże Bienvenue, Moonstone, Rosenfaszination i Pacific blue.
Choć pozostałe też są cudne.
Rabatki twoje takie uporządkowane , ja czasem z moimi mam rozgardiasz.
No, jeszcze terenu sporo na nowe roślinki.
Życzę wytrwałości w realizacji planów.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wcale się nie dziwię, że Binvenue skradła Twoje serce.
Płatki ma obłędne.
U mnie Cezar jakoś inaczej wygląda. Ma chyba mniejsze kwiaty
Płatki ma obłędne.
U mnie Cezar jakoś inaczej wygląda. Ma chyba mniejsze kwiaty
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ ten Twój Pilgrim cudny! Na mojego cierpliwie czekam, aż się rozrośnie. Ciekawe masz odmiany Ewuniu, już samo czytanie nazw jest przyjemne i działa na wyobraźnię. Oglądam po kilka razy.
Ewuś,( ewita 44) witaj w moich różanych progach. Faktycznie nazbierałam trochę róż, ale to już chyba ostatnie. Na szczęście na rabatach nie mam już miejsca. Na moich rabatach też panuje nieład, ale jakoś się tym nie przejmuję. Co nie zrobię teraz, zrobię wiosną. Nie będę już tworzyć nowych rabat, czas odpoczywać w ogrodzie
-
- 100p
- Od: 11 gru 2022, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ewo Wreszcie mogłam pospacerować po Twoim ogrodzie. Zajęło mi to trochę czasu, Jak na złość ostatnio nie wszystkie zdjęcia się otwierają i co chwila trzeba odświeżać strony. Wszystkie twoje nasadzenia robią wrażenie. Róż masz pokaźną kolekcję. Widzę, że ostatnio nastawiłaś się na różyczki wielkokwiatowe i rabatowe. O większości nawet nie słyszałam, ale wyglądają ciekawie. W dzisiejszych czasach jest tyle odmian, że wchodząc na strony szkółek nie wiadomo co wybrać. Ja za sprawą Dorotki zachorowałam nieuleczalnie na angielki i na razie tylko je nabywam i upycham w swoim ogrodzie gdzie tylko się da.
Widzialam u ciebie peonie i taki biały piękny pustaczek mnie zainteresował. Co to za odmiana? Chiński czy ITOH? Kolekcja irysów też urocza. Będę z przyjemnością śledziła losy Twojego pięknego ogrodu
Widzialam u ciebie peonie i taki biały piękny pustaczek mnie zainteresował. Co to za odmiana? Chiński czy ITOH? Kolekcja irysów też urocza. Będę z przyjemnością śledziła losy Twojego pięknego ogrodu
Pozdrawiam Gośka
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu z okazji Bożego Narodzenia spokoju, dużo radości i wielu miłych spotkań z rodziną.
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Ewo, przyszłam w odwiedziny w nowym roku i życzę samych pogodnych dni, radości z zabawy w ogród a przede wszystkim zdrowia i pomyślności w życiu prywatnym.
Pisałaś, że za mało zdjęć wstawiam, muszę ogarnąć nowy sprzęt na którym teraz pracuję, pozgrywać zdjęcia i dopiero cokolwiek wstawię, na razie tylko mogę was zanudzać wpisami ale mimo wszystko zapraszam
Pisałaś, że za mało zdjęć wstawiam, muszę ogarnąć nowy sprzęt na którym teraz pracuję, pozgrywać zdjęcia i dopiero cokolwiek wstawię, na razie tylko mogę was zanudzać wpisami ale mimo wszystko zapraszam