Działka ROD Moja radość na emeryturze cz.3 - Warmia i Mazury.
Re: Działka ROD Moja radość na emeryturze cz.2 - Warmia i Mazury.
Witaj LUCYNKO!
Przykro mi,że masz doła,niestety ja tez mam i to dużego.Wszystko mnie wkurza i denerwuje.
Ten laptop też mnie wkurza,nie rozumiem dlaczego te zdjęcia wychodzą bokiem.Wkurza mnie też wklejanie zdjęć.Kiedyś było wszystko prosto a teraz dużo klikania.
Miłej niedzieli Lucynko.
Przykro mi,że masz doła,niestety ja tez mam i to dużego.Wszystko mnie wkurza i denerwuje.
Ten laptop też mnie wkurza,nie rozumiem dlaczego te zdjęcia wychodzą bokiem.Wkurza mnie też wklejanie zdjęć.Kiedyś było wszystko prosto a teraz dużo klikania.
Miłej niedzieli Lucynko.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu, przede wszystkim cieszę się, że jesteś i odezwałaś się na forum.
Poważnie się już o Ciebie martwiłam.
Zdaje się, że doła teraz ma większość z nas, jedynie słoneczko potrafi poprawić humor. U mnie właśnie pięknie świeci, choć już niziutko, na zachodzie.
Kochana, ja w ogóle nie umiem wstawiać zdjęć z komputera. Zresztą z telefonu też nie potrafię. Synkowie uczyli mnie i uczyli, a ja te ich nauki mimo uszu puszczałam, bo znalazłam własny sposób, bardzo prosty i przy tym pozostanę.
Mój sposób polega na tym, że wyjmuję z aparatu kartę pamięci, wkładam ją do pendraiwa, pendraiw do laptopa i transmituję zdjęcia wprost z karty pamięci. Dla mnie to mały pikuś, choć klikania trochę jest.
Trzymaj się, Kochana i nie poddawaj. Próbuj dalej.
Pozdrawiam serdecznie.
Poważnie się już o Ciebie martwiłam.
Zdaje się, że doła teraz ma większość z nas, jedynie słoneczko potrafi poprawić humor. U mnie właśnie pięknie świeci, choć już niziutko, na zachodzie.
Kochana, ja w ogóle nie umiem wstawiać zdjęć z komputera. Zresztą z telefonu też nie potrafię. Synkowie uczyli mnie i uczyli, a ja te ich nauki mimo uszu puszczałam, bo znalazłam własny sposób, bardzo prosty i przy tym pozostanę.
Mój sposób polega na tym, że wyjmuję z aparatu kartę pamięci, wkładam ją do pendraiwa, pendraiw do laptopa i transmituję zdjęcia wprost z karty pamięci. Dla mnie to mały pikuś, choć klikania trochę jest.
Trzymaj się, Kochana i nie poddawaj. Próbuj dalej.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- Alicja125
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Danusiu wszystko złe minie i stan nerwowy tez już nie długo święta odpoczynek w gronie rodziny od razu zrobi sie miło i przyjemnie tego życzę z całego serca pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Lucynko witaj.
Będę próbowała coś robić,ale karty nie będę ciągle wybierać.Kiedyś miałam tak fajnie.Za fotosik trzeba płacić.? jak chcesz wstawić więcej zdjęć?
Miłego dnia.
Alu witaj!
Dzięki za wyrazy empatii,także mam nadzieję ,że będzie co raz lepiej.
Pozdrawiam cię serdecznie,życzę dużo zdrowia.
Będę próbowała coś robić,ale karty nie będę ciągle wybierać.Kiedyś miałam tak fajnie.Za fotosik trzeba płacić.? jak chcesz wstawić więcej zdjęć?
Miłego dnia.
Alu witaj!
Dzięki za wyrazy empatii,także mam nadzieję ,że będzie co raz lepiej.
Pozdrawiam cię serdecznie,życzę dużo zdrowia.
- Igala
- Od: 11 gru 2012, o 19:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne zdjęcia! Ja zrezygnowałam z fotosika bo wole za te pieniądze kupić dysk zewnętrzny i na nim mam wszystko i nie jestem zależna od nich! Polecam!
Zanim wyślesz to zobacz na podglądzie! Jeżeli są skrzywione to je zostawiam na pulpicie, klikam w zdjęcie i na wbudowanym programie windows masz opcje przekręcenia. To na prawde proste!!
Zanim wyślesz to zobacz na podglądzie! Jeżeli są skrzywione to je zostawiam na pulpicie, klikam w zdjęcie i na wbudowanym programie windows masz opcje przekręcenia. To na prawde proste!!
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2
Witaj IGA dzięki za podpowiedż.Zrobiłam zdjęcie Twojego wpisu i muszę skonsultować się z synem gdzie kupić?co i jak.
Miłego wieczoru.
Miłego wieczoru.
-
Danusiu, fotosik mnie kilka razy wkurzył, wobec czego za radą Halszki zmieniłam na Postimages. Jest bezpłatny, nielimitowany, bardzo łatwy w obsłudze, a zdjęcia możesz sobie dowolnie zmniejszać czy zwiększać. No może zwiększać nie dowolnie, bo tylko do pewnego poziomu, tj. do 800 na 600, a to są już duże fotki.
Wybacz, że dopiero dzisiaj odpowiadam, ale coś nie mogę się wyrobić. Ruszam się ostatnio jak mucha w smole.
Trzymaj się, Kochana i nie załamuj.
Może Iga ma dobrą radę. W poniedziałek przyjedzie moja najmłodsza latorośl. Muszę z nim o tym pogadać.
Wybacz, że dopiero dzisiaj odpowiadam, ale coś nie mogę się wyrobić. Ruszam się ostatnio jak mucha w smole.
Trzymaj się, Kochana i nie załamuj.
Może Iga ma dobrą radę. W poniedziałek przyjedzie moja najmłodsza latorośl. Muszę z nim o tym pogadać.
Pozdrawiam. Lucyna
-
Witaj, Danusiu!
Znowu zrobiłam sobie długą przerwę, a to z powodu złości, jaka mnie ogarnęła w związku z kombinacjami rządzących w telewizji. Ostatecznie znalazłam absolutnie niezależny od nich kanał i tylko ten oglądam.
sukcesami.
Zaczynamy nowy rok, zatem życzę Ci, by był dużo lepszy od minionego, byś w zdrowiu cieszyła się ogrodniczymi sukcesami.
U mnie codziennie deszcz, co już zaszkodziło niektórym roślinkom na działce. W celu poprawienia sobie humoru zrobiłam duże zakupy online w przedsprzedaży. Jakieś dziury po zimie zastanę na rabatach, jak zawsze, ale tym razem nie czekam na cud i zadbałam o nowe roślinki.
Aktualnie walczę z jakimś wirusem, nawet gorączka mi doskwiera, co u mnie zdarza się niezwykle rzadko.
Mam nadzieję, że Ty jesteś zdrowa, czego życzę Ci z całego serca.
Znowu zrobiłam sobie długą przerwę, a to z powodu złości, jaka mnie ogarnęła w związku z kombinacjami rządzących w telewizji. Ostatecznie znalazłam absolutnie niezależny od nich kanał i tylko ten oglądam.
sukcesami.
Zaczynamy nowy rok, zatem życzę Ci, by był dużo lepszy od minionego, byś w zdrowiu cieszyła się ogrodniczymi sukcesami.
U mnie codziennie deszcz, co już zaszkodziło niektórym roślinkom na działce. W celu poprawienia sobie humoru zrobiłam duże zakupy online w przedsprzedaży. Jakieś dziury po zimie zastanę na rabatach, jak zawsze, ale tym razem nie czekam na cud i zadbałam o nowe roślinki.
Aktualnie walczę z jakimś wirusem, nawet gorączka mi doskwiera, co u mnie zdarza się niezwykle rzadko.
Mam nadzieję, że Ty jesteś zdrowa, czego życzę Ci z całego serca.
Pozdrawiam. Lucyna
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Danusiu pięknie,pięknie i jeszcze raz pięknie w Twoim miliona kolorów ogrodzie.Podziwiam Twój talent i pomysłowość brawo Życzę Ci samych sukcesów w uprawach w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.
-
Danusiu, dlaczego znowu zniknęłaś z forum?
Odezwij się, proszę.
Odezwij się, proszę.
Pozdrawiam. Lucyna
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
Re: Działka ROD Moja radość na emeryturze cz.3 - Warmia i Mazury.
Puk puk gdzie jesteś kochana?
Pozdrawiam Alicja
Re: Działka ROD Moja radość na emeryturze cz.3 - Warmia i Mazury.
Przepraszam ale choruję,leżałam w szpitalu.W kwietniu będę miała operację w Olsztynie.Nie wiem jak będzie dalej.???
Dziś w Biedronce kupiłam sobie kwiatka na pocieszenie,kwiatek mizerny ale osłonka w kwiatki bardzo wpadła mi w oko.
O działce na razie nie myślę zresztą i tak zimno.
Miłego dnia wszystkim.
Dziś w Biedronce kupiłam sobie kwiatka na pocieszenie,kwiatek mizerny ale osłonka w kwiatki bardzo wpadła mi w oko.
O działce na razie nie myślę zresztą i tak zimno.
Miłego dnia wszystkim.