Zakątki na Dębowym 4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2015, o 14:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym 4
Aniu przepiękne prace! Serdecznie gratuluję
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Aniu, gratuluję wernisażu.
Długo musiałaś namawiać swoją kotkę by zgodziła się pozować? No pomysł super by i ją namalować.
Kolejne piękne fotki Zalewu i oczywiście piękne kadry Twoich ogrodowych wyczekiwanych po zimie roślin.
Pozdrawiam
Długo musiałaś namawiać swoją kotkę by zgodziła się pozować? No pomysł super by i ją namalować.
Kolejne piękne fotki Zalewu i oczywiście piękne kadry Twoich ogrodowych wyczekiwanych po zimie roślin.
Pozdrawiam
- marta64
- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Aniu, dołączam do grona gratulujących wernisażu i podziwiających Twoje obrazy . Miło znać, chociaż wirtualnie, artystkę i jej ogród, który jak widać, coraz częściej uwieczniasz w swoich pracach , chociaż portret Fiony najbardziej przykuwa uwagę.
Wiosna budzi roślinki w ogrodach i Twojego nie omija , to niech Twój nadgarstek szybko się rehabilituje, bo chociaż to lewa ręka, to zaraz obie będą bardzo potrzebne!
Wiosna budzi roślinki w ogrodach i Twojego nie omija , to niech Twój nadgarstek szybko się rehabilituje, bo chociaż to lewa ręka, to zaraz obie będą bardzo potrzebne!
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, masz piękną, kolorową wiosnę, a dzięki pomocy córci nawet porządki zrobione.
Wernisaż bardzo udany, a Twoje obrazy są naprawdę fantastyczne i to zarówno te poświęcone przyrodzie, jak i portrety, szczególnie Fionki.
Najbardziej podobają mi się maki na obrazie.
Tylko rączka ciągle dokucza. Cóż, musi mieć więcej czasu na osiągnięcie pełnej sprawności, a Ty musisz uzbroić się w dużą dozę cierpliwości.
Nie mniej życzę Ci jak najkrótszego oczekiwania na pozbycie się dolegliwości.
Wernisaż bardzo udany, a Twoje obrazy są naprawdę fantastyczne i to zarówno te poświęcone przyrodzie, jak i portrety, szczególnie Fionki.
Najbardziej podobają mi się maki na obrazie.
Tylko rączka ciągle dokucza. Cóż, musi mieć więcej czasu na osiągnięcie pełnej sprawności, a Ty musisz uzbroić się w dużą dozę cierpliwości.
Nie mniej życzę Ci jak najkrótszego oczekiwania na pozbycie się dolegliwości.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- ewita44
- Od: 11 maja 2018, o 19:38
Aniu
Gratuluję wystawy, piękne prace pokazujesz.
Krajobrazy bajkowe zarówno malowane jak i fotografowane a modelka (kicia) niczym profesjonalistka prezentuje swą urodę.
Ogrodowe widoczki cieszą oczy.
Gratuluję wystawy, piękne prace pokazujesz.
Krajobrazy bajkowe zarówno malowane jak i fotografowane a modelka (kicia) niczym profesjonalistka prezentuje swą urodę.
Ogrodowe widoczki cieszą oczy.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Wpadłem w zachwyt i wyjść z niego nie mogę. Ugrzązłem w zachwycie normalnie.
Pozdrawiam!
LOKI
PS. Mam nadzieję, że zabrzmiało to tylko żartobliwie, ale nie ironicznie – bo zachwyt jest szczery.
Pozdrawiam!
LOKI
PS. Mam nadzieję, że zabrzmiało to tylko żartobliwie, ale nie ironicznie – bo zachwyt jest szczery.
- Lesna Dusza
- 50p
- Od: 7 sty 2023, o 18:00
Piękne obrazy! podziwiam talent i gratuluję zdjęcia też fantastyczne jakim sprzętem robione?
Lena
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witajcie kochani moi goście.
cyma2704- Soniu No tak ja ogrodniczka kocham kwiaty to i na moich obrazach też muszą być.
halinkab- Halinko, Beaby- Beatko ; marta64- Martusiu; plocczanka - Lucynko;ewita44-Ewuś
Bardzo ci dziękuję za miłe słowa. I cieszę się, że moje obrazy ci się spodobały.
Gdybyście mieszali bliżej oczywiście zaprosiłabym was na wystawę.
Hm Fiona tylko ładnie pozuje jak spij. Ale ze zdjęć można też malować.
Namalowałam już moją córcie, syna i kotkę. Kiedyś może swój autoportret namaluje.
Pejzaże i kwiaty i w ogrodzie i po za nim i na fotografii to ja bardzo lubię to i maluje je chętnie.
A tym czasem wiosna nam się ochłodziła. Ale rozwija się i cieszy.
Sezon przed nami zdjęcia z Zalewu jeszcze na pewno będą
Cieszę ,że córcia jak przyjechała na weekend i wernisaż to w sobotę mi trawy mi poprzycinała ( po raz pierwszy ) pozgrabiała , wywiozła . chyba ze 3 godziny w ogrodzie mi pracowała. Ona często jak przyjedzie z tej swojej Warszawy to chętna do pomocy ogólnej i często sezonie kosi trawę.
Jeszcze 3 hortensje mam nie przycięte. Kilka róż też. I trochę porządków porządkowych, to już ogarnę. Gips dziś mi zdjęli.
Nie da rady jeszcze tą ręką popracować, niestety boli przy pewnych ruchach. To ślimaczę się z tymi pracami ogrodowymi. Ale to mnie strasznie nie smuci.
Nie miałam wyjścia i z tą ręką musiałam podołać i przygotowaniom przed wernisażem, dokończyć malować kilka obrazów i pozawozić samej i( mąż był za granicą cały miesiąc i dopiero wczoraj wrócił ) wszystkie rzeczy zrobić. I cieszę się, że się udało. Człowiek jak musi i chce to dużo zniesie.
A najważniejsze był udany i było dużo ludzi.
Ja jestem raczej spokojna i cierpliwa to powolutku mam nadzieję ,że do sprawności wrócę.
Pozdrawiam i ja serdecznie.
Jutro ju z do was pozaglądam.
Locutus- Loki Ale mi posłodziłes, fiu, fiu. A co cię tak zachwyciło ?
Dziękuje za te miłe słowa. ąż mi milej.
Lesna Dusza-Lenko Cieszę sie bardzo ,że obrazy się spodobały. Obiór innych ludzi dla malarzy jest bardzo ważny.
Dziękuje też za miłe słowa. Buzia teraz cała mi się uśmiecha do kompa
Zdjęcia robię lustrzankę Canon. ale mam też kilka różnych obiektywów i zależy co chce zrobić i jak to je zmieniam.
Pozdrawiam was wszystkich serdecznie
Jutro ju z do was pozaglądam
cyma2704- Soniu No tak ja ogrodniczka kocham kwiaty to i na moich obrazach też muszą być.
halinkab- Halinko, Beaby- Beatko ; marta64- Martusiu; plocczanka - Lucynko;ewita44-Ewuś
Bardzo ci dziękuję za miłe słowa. I cieszę się, że moje obrazy ci się spodobały.
Gdybyście mieszali bliżej oczywiście zaprosiłabym was na wystawę.
Hm Fiona tylko ładnie pozuje jak spij. Ale ze zdjęć można też malować.
Namalowałam już moją córcie, syna i kotkę. Kiedyś może swój autoportret namaluje.
Pejzaże i kwiaty i w ogrodzie i po za nim i na fotografii to ja bardzo lubię to i maluje je chętnie.
A tym czasem wiosna nam się ochłodziła. Ale rozwija się i cieszy.
Sezon przed nami zdjęcia z Zalewu jeszcze na pewno będą
Cieszę ,że córcia jak przyjechała na weekend i wernisaż to w sobotę mi trawy mi poprzycinała ( po raz pierwszy ) pozgrabiała , wywiozła . chyba ze 3 godziny w ogrodzie mi pracowała. Ona często jak przyjedzie z tej swojej Warszawy to chętna do pomocy ogólnej i często sezonie kosi trawę.
Jeszcze 3 hortensje mam nie przycięte. Kilka róż też. I trochę porządków porządkowych, to już ogarnę. Gips dziś mi zdjęli.
Nie da rady jeszcze tą ręką popracować, niestety boli przy pewnych ruchach. To ślimaczę się z tymi pracami ogrodowymi. Ale to mnie strasznie nie smuci.
Nie miałam wyjścia i z tą ręką musiałam podołać i przygotowaniom przed wernisażem, dokończyć malować kilka obrazów i pozawozić samej i( mąż był za granicą cały miesiąc i dopiero wczoraj wrócił ) wszystkie rzeczy zrobić. I cieszę się, że się udało. Człowiek jak musi i chce to dużo zniesie.
A najważniejsze był udany i było dużo ludzi.
Ja jestem raczej spokojna i cierpliwa to powolutku mam nadzieję ,że do sprawności wrócę.
Pozdrawiam i ja serdecznie.
Jutro ju z do was pozaglądam.
Locutus- Loki Ale mi posłodziłes, fiu, fiu. A co cię tak zachwyciło ?
Dziękuje za te miłe słowa. ąż mi milej.
Lesna Dusza-Lenko Cieszę sie bardzo ,że obrazy się spodobały. Obiór innych ludzi dla malarzy jest bardzo ważny.
Dziękuje też za miłe słowa. Buzia teraz cała mi się uśmiecha do kompa
Zdjęcia robię lustrzankę Canon. ale mam też kilka różnych obiektywów i zależy co chce zrobić i jak to je zmieniam.
Pozdrawiam was wszystkich serdecznie
Jutro ju z do was pozaglądam
- jarha
- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Witaj Aniu
I ja przyłączam się do gratulacji I wyrazów uznania dla Twoich obrazów Jestem pod dużym wrażeniem
W ogrodzie wiosna też już maluje swoje obrazy byle tylko słoneczko było
Miłego tygodnia i szybkiego powrotu do pełnej sprawności
I ja przyłączam się do gratulacji I wyrazów uznania dla Twoich obrazów Jestem pod dużym wrażeniem
W ogrodzie wiosna też już maluje swoje obrazy byle tylko słoneczko było
Miłego tygodnia i szybkiego powrotu do pełnej sprawności
- Igala
- Od: 11 gru 2012, o 19:25
Gratuluję udanego wernisażu! Piękne pejzaże i maki oraz modelka Fiona
Cieszę się że spotkało cię tyle miłego i spore grono wielbicieli. Jak ty to zorganizowałaś jedną ręką ? Dobrego i słonecznego sezonu!!
Cieszę się że spotkało cię tyle miłego i spore grono wielbicieli. Jak ty to zorganizowałaś jedną ręką ? Dobrego i słonecznego sezonu!!
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
jarha - Halinko ; Igala- Iguś A dziękuję, dziękuję Ja też bardzo się cieszę, ze wernisaż był udany
Trochę zabiegania i bólu ręki mnie to kosztowało. Ale dałam radę i to najważniejsze
O tak w ogrodzie widać jak wiosna idzie do góry. Chociaż teraz chłodno to takie roślinki cieszą
Oj tak, tak słoneczka wszyscy chcemy.
DFziękuję, mam nadzieję, że ręka wróci do sprawności. Na razie cienko idzie. Ale ja z tych działających to jakoś dam radę
Karczoch dobrze przezimował. przesadzony 2 dni temu przez mojego męża pod moją kontrolą
sasanki też już się pojawiają.
Naparstnice, trawa liriope...chyba naparstnicę przesadzę, bo trawkę mi przesłoni
Hortensja pnąca i berberys też już zapaczkowane listki mają
https://i.postimg.cc/q7rQpgxV/IMG-3721.jpg
tulipany i liliowce
Pigwa już tuż , tuż. Cieszę się, że przezimowała mi i zakwitnie.
Specjalnie ją kupiłam dla jej krwisto czerwonych kwiatów z daleka widocznych w ogrodzie
narzyzki
Piwonie
Trochę zabiegania i bólu ręki mnie to kosztowało. Ale dałam radę i to najważniejsze
O tak w ogrodzie widać jak wiosna idzie do góry. Chociaż teraz chłodno to takie roślinki cieszą
Oj tak, tak słoneczka wszyscy chcemy.
DFziękuję, mam nadzieję, że ręka wróci do sprawności. Na razie cienko idzie. Ale ja z tych działających to jakoś dam radę
Karczoch dobrze przezimował. przesadzony 2 dni temu przez mojego męża pod moją kontrolą
sasanki też już się pojawiają.
Naparstnice, trawa liriope...chyba naparstnicę przesadzę, bo trawkę mi przesłoni
Hortensja pnąca i berberys też już zapaczkowane listki mają
https://i.postimg.cc/q7rQpgxV/IMG-3721.jpg
tulipany i liliowce
Pigwa już tuż , tuż. Cieszę się, że przezimowała mi i zakwitnie.
Specjalnie ją kupiłam dla jej krwisto czerwonych kwiatów z daleka widocznych w ogrodzie
narzyzki
Piwonie
- marta64
- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Aniu, wiosna, mimo niezbyt sprzyjającej pogody, rozwija coraz więcej pączków, a że u Ciebie troszkę później, to będzie dłużej
U mnie, już praktycznie po iryskach zostało wspomnienie, a u Ciebie taki śliczny , ale sasanka już niedługo zakwitnie, a moje dopiero się pokazują . Tak różnie ta wiosna rusza w ogrodach.
Dużo zdrówka i słoneczka
p.s.
Zajrzyj do pw.
U mnie, już praktycznie po iryskach zostało wspomnienie, a u Ciebie taki śliczny , ale sasanka już niedługo zakwitnie, a moje dopiero się pokazują . Tak różnie ta wiosna rusza w ogrodach.
Dużo zdrówka i słoneczka
p.s.
Zajrzyj do pw.
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- neferet
- 200p
- Od: 18 paź 2014, o 19:49
Gratuluję udanego wernisażu! Na obrazach, widzę, też kwiaty i ogród.
Piękne zdjęcia dopiero co obudzonych roślin.
Zdrowia życzę i cierpliwości. Uważaj na siebie i nie sforsuj tej ręki.
Piękne zdjęcia dopiero co obudzonych roślin.
Zdrowia życzę i cierpliwości. Uważaj na siebie i nie sforsuj tej ręki.