Jetfire pasuje jak ulał... bardzo charakterystyczny układ płatków ma... a proporcje czerwony/żółty ew. coś pomiędzy, mogą się zmieniać - bo wiadomo- dalia zmienną jest
Tak wyglądała w ub. r- 17 październik, a więc słonka już mało, do tego w bardzo zacienionej miejscówce rosła.. w tym roku- słoneczka ma pod dostatkiem
Lifestyle I Carmen Alexandra
Gitt's Perfection I Eveline
Rocco i Pooh
Star's Elite i Goldorange
Carmen Alexandra i Faberge
Creme de Cassis I Tsuki Yori no Shisha
Moje HP-ty
HP Poesie
HP Silverblood
Hapet Duplo
HP Pearl
Hapet Perfect
Hapet Daydream
Hapet Skyline
Oczywiście są błędy w podpisach.. nie tam się podpis włożył gdzie się miał włożyć, a edycja nie była możliwa... cóż...(Zawsze można do mnie napisać na PW co/gdzie ma być poprawione.) no i spora część zdjęć się nie załadowała..
Połączyłam posty. Podpis jest tam gdzie został napisany i zdjęcia są te które były wrzucone przez Fotosik.
Przed wysłaniem wystarczy włączyć podgląd na dole pisanego postu, aby sprawdzić co zostało napisane i nanieść potrzebne poprawki i dopiero
wtedy kliknąć WYŚLIJ.Iwona
Witajcie Dołączam do forum, z tej strony fanatyczka dalii posiadam ok. 200 odmian, niektóre zaczęłam już budzić pod lampą w celu wcześniejszego kwitnięcia. Dołączam zdjęcia niektórych okazów. Przy okazji mam pytanie, choruję na dalię Czarny Charakter, której nigdzie nie mogę znaleźć, zmoderowano,regulamin zaprasza/KLegutko anulował moje zamówienie Pozdrawiam forumowiczów