Doktor Loki i jego dżungla, część następna (od 2023.)
- marta64
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Doktor Loki i jego dżungla, część następna (od 2023.)
Ale mi się udało wejść prosto na świeże zdjęcia Waszej obłędnej choinki.
Tych ozdób już jest tyle , że drzewka nie widać! Wcale się nie dziwię, że to cała dniówka pracy, chociaż podejrzewam trochę czasu "zmarnowanego" na oglądaniu tych cudeniek, przed umieszczeniem ich na gałązkach! Przynajmniej u mnie, jeszcze nie byłaby gotowa !
Krówka Mikołajka przyciągnęła mój wzrok,(chyba nowa, jak i Pan Twardowski) i pierwszy raz zobaczyłam, jakie masz śliczne lampeczki!
Tych ozdób już jest tyle , że drzewka nie widać! Wcale się nie dziwię, że to cała dniówka pracy, chociaż podejrzewam trochę czasu "zmarnowanego" na oglądaniu tych cudeniek, przed umieszczeniem ich na gałązkach! Przynajmniej u mnie, jeszcze nie byłaby gotowa !
Krówka Mikołajka przyciągnęła mój wzrok,(chyba nowa, jak i Pan Twardowski) i pierwszy raz zobaczyłam, jakie masz śliczne lampeczki!
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- kuneg
- Od: 29 sty 2021, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lał, ale kolekcja ozdób choinkowych!
Jestem pod wrażeniem
Jestem pod wrażeniem
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Loki
Jak szaleć to szaleć
Ciastek ,małpa i niebieska bombka z fioletowym kalejdoskopem /jaką miała moja Babcia/ oraz sopelki to moi faworyci
Rozumiem ,że teraz to się ruszyć nie można już wcale ... czyli podobnie ,jak u nas domek mały.
Ostatnio Z. się wkurzył i wystawił a w zasadzie wyrzucił na strych gotową choinkę /stożek/ od Zięciunia bo nie było miejsca na miód
Na szczęście w ogrodzie jest sporo żywych iglaków.
Jak szaleć to szaleć
Ciastek ,małpa i niebieska bombka z fioletowym kalejdoskopem /jaką miała moja Babcia/ oraz sopelki to moi faworyci
Rozumiem ,że teraz to się ruszyć nie można już wcale ... czyli podobnie ,jak u nas domek mały.
Ostatnio Z. się wkurzył i wystawił a w zasadzie wyrzucił na strych gotową choinkę /stożek/ od Zięciunia bo nie było miejsca na miód
Na szczęście w ogrodzie jest sporo żywych iglaków.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
@ Marta – wszyscy mi to mówią, niektórzy znajomi wręcz dopytują, czy tam jest jakaś choinka, czy tylko stos ozdób. No i nie było zbędnego podziwiania baniek przed powieszeniem – za to im dalej w las, tym więcej czasu zajmowało znalezienie odpowiedniego miejsca do powieszenia konkretnej ozdoby. Tak, krówka, jak i pan Twardowski są nowe. Podobnie jak i diabeł z cyrografem Twardowskiego. Bałwanek z garnkiem na głowie. Sześć cytrynek reflektorków. Pajacyki. Czerwone bańki mrożonki z dekorem z gwiazdą. Czy owieczka.
@ Kuneg – dzięki.
@ Pelagia – jak szalet to szalet – jak mawiała babcia klozetowa. No dobra. To teraz musisz mi powiedzieć, której to postaci z mojej choinki nawrzucałaś od małpiszonów. Bo ja bańki-małpki nie kojarzę. Z rozmiarami domku rzeczywiście jest pewien problem, zwłaszcza w kontekście rosnącej bez końca kolekcji literatury, ale cóż począć? Po tym, co napisałaś, to ja bym chyba Z. wystawił na Twoim miejscu. I to nie na strych, a poza furtkę, ze spakowanymi walizkami.
Pozdrawiam serdecznie!
LOKI
@ Kuneg – dzięki.
@ Pelagia – jak szalet to szalet – jak mawiała babcia klozetowa. No dobra. To teraz musisz mi powiedzieć, której to postaci z mojej choinki nawrzucałaś od małpiszonów. Bo ja bańki-małpki nie kojarzę. Z rozmiarami domku rzeczywiście jest pewien problem, zwłaszcza w kontekście rosnącej bez końca kolekcji literatury, ale cóż począć? Po tym, co napisałaś, to ja bym chyba Z. wystawił na Twoim miejscu. I to nie na strych, a poza furtkę, ze spakowanymi walizkami.
Pozdrawiam serdecznie!
LOKI
- pelagia72
Jerzy
Nie mogę skopiować zdjęcia ,ale skoro rzeczesz ,że nie masz małpki to wierzę na słowo
Żebyś wiedział.... Póki co to ja w roli wystawionej za bramę z walizkami mogę wystąpić
Kolekcję książek sporą też posiadam ,wkładać już nie ma gdzie ,nawet w aucie trzymam księgę Hildegardy
Nie mogę skopiować zdjęcia ,ale skoro rzeczesz ,że nie masz małpki to wierzę na słowo
Żebyś wiedział.... Póki co to ja w roli wystawionej za bramę z walizkami mogę wystąpić
Kolekcję książek sporą też posiadam ,wkładać już nie ma gdzie ,nawet w aucie trzymam księgę Hildegardy
- Locutus
- Kontakt:
Ej! Ja koniecznie chcę wiedzieć, kogo wzięłaś za małpiszona. Prawy klik na zdjęciu, potem wybierz „kopiuj adres obrazka” i wklej mi go w poście.
Nie daj się wystawić, sama wystaw – najlepiej razem z ohydnymi srajptakami.
A książki już z konieczności układam na stosach… Uwielbiam czytać.
Pozdrawiam!
LOKI
Nie daj się wystawić, sama wystaw – najlepiej razem z ohydnymi srajptakami.
A książki już z konieczności układam na stosach… Uwielbiam czytać.
Pozdrawiam!
LOKI
- marta64
Mnie, to ten złoty stworek, na pierwszy rzut oka, wydawał się małpką, ale po bliższych oględzinach, jednak nią nie jest. Wygląda znajomo, ale nie mogę sobie przypomnieć, gdzie ja go widziałam!
Ale i te bańki mają niebanalny rysunek , widać, jak wielkie jest Twoje poświęcenie, żeby nam pokazać choinkę!
Ale i te bańki mają niebanalny rysunek , widać, jak wielkie jest Twoje poświęcenie, żeby nam pokazać choinkę!
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- pelagia72
Marto
Dzięki - to właśnie ta domniemana ''małpa''
Jerzy
Jesteś świetny
Podejrzewam ,że walka będzie trwała nadal i w końcu dam za wygraną bo zdrówko ...
Srajptaki stają się co roku bardziej ''towarzyskie''
Mój Ojciec kiedyś powiedział ,że powinnam zacząć hodować jastrzębie
Wracając do choinki - ślimaczka to już mogłeś darować
Dzięki - to właśnie ta domniemana ''małpa''
Jerzy
Jesteś świetny
Podejrzewam ,że walka będzie trwała nadal i w końcu dam za wygraną bo zdrówko ...
Srajptaki stają się co roku bardziej ''towarzyskie''
Mój Ojciec kiedyś powiedział ,że powinnam zacząć hodować jastrzębie
Wracając do choinki - ślimaczka to już mogłeś darować
- Locutus
- Kontakt:
@ Marta – Ejże, ale jak to, surykatki od małpy odróżnić nie potraficie? A z tym odbiciem mojej osoby wyginającej się na wszystkie strony, żeby choinkę jakoś uchwycić – nawet go nie zauważyłem. Gratuluję spostrzegawczości!
@ Pelagia – No nie, i Ty też surykatki od małpy nie odróżniasz? Straszne! Straszne!!! A pomysł z hodowlą ptaków drapieżnych jest przedni – sokoły byłyby w sam raz. Nie chcesz spróbować? Tak podejrzewałem, że zareagujesz na ślimaczka. Ale akurat ten konkretny spoko jest, jakoś na razie choinki mi nie zeżarł.
To jeszcze jedna fotka surykatki (i ślimaczka):
Pozdrawiam!
LOKI
@ Pelagia – No nie, i Ty też surykatki od małpy nie odróżniasz? Straszne! Straszne!!! A pomysł z hodowlą ptaków drapieżnych jest przedni – sokoły byłyby w sam raz. Nie chcesz spróbować? Tak podejrzewałem, że zareagujesz na ślimaczka. Ale akurat ten konkretny spoko jest, jakoś na razie choinki mi nie zeżarł.
To jeszcze jedna fotka surykatki (i ślimaczka):
Pozdrawiam!
LOKI
- marta64
Loki, no weź powiedz, po czym poznać, że to surykatka? Chyba tylko po pazurach, bo z pyska , to mi przypomina stworka z jakiejś animacji!
Surykatki widziałam nawet naocznie i na pewno nie są takie misiowate!
Surykatki widziałam nawet naocznie i na pewno nie są takie misiowate!
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- pelagia72
Jerzy
Nie denerwuj się , ale ta surykatka nieco małpowata jest
Drapieżniki ciężki los by miały bo Z. większość czasu spędza na odganianiu i nie tylko...
Nastawia obsesyjnie żywołapki /nigdy nic nie złapał/
Nie denerwuj się , ale ta surykatka nieco małpowata jest
Drapieżniki ciężki los by miały bo Z. większość czasu spędza na odganianiu i nie tylko...
Nastawia obsesyjnie żywołapki /nigdy nic nie złapał/