Kochani jak was miło gościć ,dziękuję za wizytę już odpowiadam.
Martuś ten kurdybanek bardzo mi dokucza na skarpce przy nie skończonym tarasie ,mam tam takie skalniakowate i jak wlezie w te płożące to tylko plewienie z nożem zdaje egzamin,raczej go na zioło nie użyję bo za leniwa jestem.Jak tam u ciebie po dniu babci i dziadka?Ja dostałam karmnik bo ostatnio marudziłam że muszę sobie zrobić to mi machnęli prezent ale mam radochę.
![heja :heja](./images/smiles/heja.gif)
Już coraz bliżej wiosny byłaś już po nasionka?Udanego tygodnia i przyjaznej pogody
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
.
Cześć Florianie super pomysł na pewno to wypróbuję dlatego pytam bo faktycznie jak dłużej nie plewię tarasu to łanie pokrywa kwieciem ale zarasta moje ważniejsze roślinki dlatego go plewię ale w donicy wiszącej a niech szaleje a co tam
Witam Andrzeju
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
to prawda nie zwykle zdolna to roślinka do marszruty
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
ale z tym to musimy się zawsze liczyć jak szybko nam zarośnie to co chcemy to równie szybko opanuje to czego nie chcemy
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
.Mam pod choinka łyso ale on tam raczej nie zechce rosnąć podejrzewam że też lubi słoneczko.Już tam sadziłam różności i wszystko raczej usychało.Powodzenia w wiosennych planach Andrzeju na pewno coś nowego wymyślisz.
Moniko to tak jest czasami podejdzie temat i można pogawędzić na szczęście tacy jak ja ,każdy temat chłoną jak gąbka albo z niewiedzy albo z zapomnienia a o jego zaletach to nie wiele wiem muszę poczytać jeszcze.Tak się cieszę jak zaglądacie
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
mam wtedy tyle marzeń ,planów ogrodowych jak dziecko
Witaj Soniu ,masz rację jak przyjdzie przycinać ,okrywać podwiązywać to jest zasapanie szczególnie z moim wystającym brzuszkiem
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Teraz jednak mam luksus bo nie myślę ile na ten dzień mam czasu w ogrodzie ,godzinkę czy dwie?Nie przychodzę wyczerpana z pracy a w nocy jak nie dośpię to rano mogę .Jak tylko zdrowie bardziej się nie pokitra to będę je mieć ,tylko one razem ze mną się starzeją i też to po nich widać.Ależ tęsknię już za grzebaniem w ziemi,chyba czas pojechać do ogrodowego pocieszyć oko ,nadwyrężyć kieszeń.
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
Dużo zdrowia Soniu.
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)