Grazka_j mój ogród. cz.1
Jestem pod wrażeniem ogrodów forumowiczów!!! Chylę głowę i podziwiam. Ja się cieszę, że moja działka jest podobna do ogrodu.
Nasunął mi się pomysł, żeby ożywic mój ogród i chyba posadzę trochę lili, są urocze i mam nadzieję, ze sobie poradzą na moim wygwizdowiu. Dopóki nie rozrosną się świerki muszę wypełnic przestrzeń między nimi, bo nie chcę ciągle wyrywac tam chwastów.
A może ktoś ma inny pomysł proszę podpowiedzcie mi co tam posadzic?
Pozdrawiam i liczę na pomoc. Grażyna
grazka_j - mój ogród
Nasunął mi się pomysł, żeby ożywic mój ogród i chyba posadzę trochę lili, są urocze i mam nadzieję, ze sobie poradzą na moim wygwizdowiu. Dopóki nie rozrosną się świerki muszę wypełnic przestrzeń między nimi, bo nie chcę ciągle wyrywac tam chwastów.
A może ktoś ma inny pomysł proszę podpowiedzcie mi co tam posadzic?
Pozdrawiam i liczę na pomoc. Grażyna
grazka_j - mój ogród
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Krzysiu! W Katowicach to na pewno nie ma co marzyc o działce. Najlepiej gdzieś w okolicy. Trzeba pójśc do gminy i spytac o ziemię na sprzedaż. Tam są ogłoszenia , ale najlepiej popytac prywatnie. Pozdrawiam!
grazka_j - mój ogród
grazka_j - mój ogród
grazka_j - moje wątki
Trochę szperałam w zdjęciach, ale mam wielki bałagan i muszę to uporządkowac, wtedy pokażę więcej bo teraz niestety nie mogę znaleźc! Jestem jak sroka wszystko mi się podoba, ale nie mam miejsca, wiec jak tylko cos znajdę to sadzę kwiatki.
grazka_j - mój ogród
grazka_j - mój ogród
grazka_j - moje wątki
Halinko, teresatdziękuję za otuchę! Jak przeglądam ogrody forumowiczów to myślę, że jeszcze nie mam czym się chwalic?
Ponadto ciągle mi się przestawia w ustawieniach na klawiaturze i nie wybija ci, stąd ten błąd w mojej pisaninie! Pomóżcie, nie wiem jak to naprawic? Pozdrawiam gorąco!
grazka_j - mój ogród
Ponadto ciągle mi się przestawia w ustawieniach na klawiaturze i nie wybija ci, stąd ten błąd w mojej pisaninie! Pomóżcie, nie wiem jak to naprawic? Pozdrawiam gorąco!
grazka_j - mój ogród
grazka_j - moje wątki
Baobab dziękuję, dziękuję, myślałam, że nikt nie zagląda na moją stronę? Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - mój ogród
grazka_j - mój ogród
grazka_j - moje wątki
Aniu! To jest pierwiosnek ogrodowy, ale kwiaty rozwija na długiej łodydze i ma piękny intensywny kolor. Niestety nie mam więcej zdjęc. Wcześniej robiłam zwykłym aparatem. Mam też zwykłe pierwiosnki, które kwitną na fioletowo. Pozdrawiam gorąco i zaglądaj do mnie.
grazka_j - mój ogród ;:12
grazka_j - mój ogród ;:12
grazka_j - moje wątki