Identyfikacja kaktusów i sukulentów Cz.1
Co to za kaktus ???
:o Jak wiem to jest kaktus mam takich kilka w domu ale nie wiem jak się nazywają proszę o podanie mi nazwy :P
baobaby...
roślinki
Jeżeli kaktusy nie będą identyfikowane w Prywatnych tematach albo w temacie o identyfikacji roślin, który znajduje się powyżej rośliny nie będą identyfikowane przeze mnie. Proszę moderatora z całej troski o forum o przeniesienie postów, a nowych forumowiczów o zapoznanie się z regulaminem i nie robienie ,,na złość". Musimy zapanować nad forum, bo zaczyna się robić bałagan totalny...
Połaczyłam wątki ,na szczęście jest ok...
ale nie zawsze tak będzie ,bo posty lokują się wg godzin powstawania i może wyjść kaszana .
Wtedy taki wątek musi pozostać indywidualnym.
KaRo
Połaczyłam wątki ,na szczęście jest ok...
ale nie zawsze tak będzie ,bo posty lokują się wg godzin powstawania i może wyjść kaszana .
Wtedy taki wątek musi pozostać indywidualnym.
KaRo
kaktusy kaktusy kaktusy i jeszcze raz kaktusy
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hola, hola... to miał być chyba wątek dotyczący identyfikacji, a znowu zaczyna się docinanie i robi niemiła atmosfera ;/ znając życie niedługo zacznie się nieprzyjemna wymiana zdań typu - "kto wie więcej" Tak więc - niech ten wątek służy identyfikacji, a nie innym celom ... mamy tu poznawać kaktusy, a nie temperament forumowiczów
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Kaktusiarze proszę zajrzyjcie tutaj ... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=368
Może pomożecie,bo mam wrażenie,że to sukulent do identyfikacji...
Dziękuję
Może pomożecie,bo mam wrażenie,że to sukulent do identyfikacji...
Dziękuję
- bożena1661
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 lut 2009, o 13:29
Proszę o identyfikację kaktusów
proszę o pomoc w odnalezieniu nazw tych kaktusów...
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
- bożena1661
- 20p - Rozkręcam się...