Ogródek EdytyB - początki amatora

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Edytko witam Cię wśród nas. Początki są zawsze trudne,ale dasz radę
przy takiej pomocy ;:106
Teraz poważnie, pytaj o rady bo ogrody tu mają przepiękne, a i pomysłów masę
chętnie się z tobą podzielą.Początki są zawsze trudne, gdy zaczyna się od zera.
Zadowolenie będzie większe gdy zobaczysz efekty swej pracy.

Życzę powodzenia
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Edytko pytałaś u Krzysia czy cebulki sadziłam do donic czy do gruntu .Ja mam tylko w gruncie .A w ogóle w zeszłym roku nie kupiłam żadnej cebulki.Nastawiłam się szczególnie na liliowce ale w tym roku kupę znowu tulipanów bo na pewno wiosną będzie u mnie marnie z tulipanami bo o inne to się nie przejmuję.
Genia
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Edyto ale masz pole do popisu tyle ziemimożesz sobie poszaleć ,aż ci zazdroszczę..pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam bardzo, bardzo dziękuję za wizyty
Co prawda nie ma jeszcze fotek, mało do oglądania jednak marzec już za pasem, pierwsze kwiaty posiane w skrzynakach .......... :)

Zapraszam ponownie :P
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A teraz chaciałam napisać coś nie na temat.
Jednak muszę, nie działm na innych forach więc tu muszę,
Muszę bo szlak mnie trafił kiedy dziś w radiu usłyszm, że włodarze warszawskich dzielnic mają zamiar ikwidować wszystkie zerówki w przedszkolach i posyłać dzieci do zerówek szkolnych !!!!!!!!!!
W dzielnicy, w której jest przedszkole mojej córki właśnie to zrobią i moja kruszynka będzie będzie zmuszona iść do szkoły, :twisted: :twisted: :evil: :evil: Ona jest z rocznika, w którym to rodzice wybierają szkoła czy przedszkole, 3/4 rodziców zadeklarowało, ze dzieci będą dalej uczęszczały do przedszkola a I klasa normalnie jako 7 latek. W sytuacji braku "0" w przedszkolu nie ma wyjścia... jestem tak wściekła i bezsilan ..... Kryzys w kraju a oni takie pieniądze na to wydają :twisted: :twisted:
Ogródek EdytyB

zapraszam
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Edyto, to kiepska wiadomość...mój syn to rocznik 2003, ale "0" jest w przedszkolu, więc mam nadzieję, że uda się to wątpliwe szczęście ominąć...
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Wejmutka
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 24 lip 2008, o 12:10

Post »

Witaj Edytko.
Ja jestem na podobnym etapie co Ty. Od roku mieszkam w nowym domku i zaczynam działać w ogrodzie i od jesieni też mam w domu taką babcie (teściową) co wszystko wie naj i podobno sąsiedzi też jej wszystkiego zazdrościli, chociaż ja twierdzę, że jej 50m pod blokiem nie wyróżniało się od sąsiednich :? . Cieszę się, że zdążyliśmy z moim M sami urządzić dom i zaplanować ogród zanim z nami zamieszkała. Teraz trzeba tylko te plany ogrodowe realizować i nie słuchać, że dana roślinka nie powinna być na tym miejscu :roll: . Najlepiej chyba powiedzieć, że Ty wiesz jak to ma wyglądać i niech poczeka na efekt końcowy albo nic nie mówić i robić swoje :D . Ja też już nie mogę się doczekać wiosny. Będę Cię odwiedzać i śledzić postępy. Powodzenia :D
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia68 pisze:Edyto, to kiepska wiadomość...mój syn to rocznik 2003, ale "0" jest w przedszkolu, więc mam nadzieję, że uda się to wątpliwe szczęście ominąć...
Mowili, że do 16 lutego wszystkie dzielnice mają podać ostateczną decyzję, które przedszola zamknąć.
Fakt, że chyba zrezygnują z wprowadzenia programu 6-latkow to może i zreygnują z zamykania przedszkolnych zerówek.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wejmutka pisze:Witaj Edytko.
Ja jestem na podobnym etapie co Ty. Od roku mieszkam w nowym domku i zaczynam działać w ogrodzie i od jesieni też mam w domu taką babcie (teściową) co wszystko wie naj i podobno sąsiedzi też jej wszystkiego zazdrościli, chociaż ja twierdzę, że jej 50m pod blokiem nie wyróżniało się od sąsiednich :? . Cieszę się, że zdążyliśmy z moim M sami urządzić dom i zaplanować ogród zanim z nami zamieszkała. Teraz trzeba tylko te plany ogrodowe realizować i nie słuchać, że dana roślinka nie powinna być na tym miejscu :roll: . Najlepiej chyba powiedzieć, że Ty wiesz jak to ma wyglądać i niech poczeka na efekt końcowy albo nic nie mówić i robić swoje :D . Ja też już nie mogę się doczekać wiosny. Będę Cię odwiedzać i śledzić postępy. Powodzenia :D
Wiatma Was bardzo
Wejmutko - grunt to na starcie zapewnić sobie dobrą pozycję, ja tego nie zrobilam i teraz muszę walzyć dwa razy tyle. Damy rade czekam na fotki Twojego ogrodu.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
piku
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 12 lip 2007, o 13:20

Post »

Witam na forum kolejną zapaloną ogrodniczkę :D . życzę cierpliwości w oczekiwaniu na pożądane efekty i wielu ogrodowych sukcesów, które wkrótce wszyscy będziemy podziwiać :P , TYLKO BYLE DO WIOSNY :lol:
pozdrawiam Wiesia :wit
ogród / siedlisko / sukulenty / inne roślinki
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Edytko ,a ja sil i zdrowia życzę bo wiosną tego Ci trzeba będzie jak zaczniesz szaleć z łopatą i grabiami :lol:
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj przyszłam pożyczyć miłego słonecznego spokojnego dnia i pocieszyć że wiosna tuż tuż ,wtedy będzie można swoje plany powolutku za pomocą łopaty ,oraz wszelkich innych ustrojstw dostępnych w danym momencie przekładać na prace w ogrodzie . Oby do wiosny .
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

witaj na forum , miło, że kolejny zapalony ogrodnik dołączył do nas

pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Awatar użytkownika
lena666
200p
200p
Od: 2 lut 2009, o 17:54

Post »

bierzemy sie od wiosny do ostrej roboty :lol: .........pozdrowionka
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Lenka :)
Dziękuję za odwiedziny.
Ja dopiero raczkuję w tematach ogrodowych ale jaoś dam radę :)
Parapety już zapełnione doniczkami z siewkami, w piwnicy stoją już doniczki z krzakami :)
Doczekać się nie mogę - jak większośc na tym forum
Ogródek EdytyB

zapraszam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”