Identyfikacja cz. 1 od 2007 - 2011
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wilczomlecz lśniący - czyli Euphorbia mili
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Proszę o identyfikację
Witam!
Dostałam dziś dwie szczepki takiej roślinki od siostry.Sama nie wie co to jest(nie ma aż takiego bakcyla ja ja ).
Podejrzewam,że to jakieś sukulenty
Czy ukorzenią się w wodzie?
Czy Ktoś mógłby mnie oświecić?
Dostałam dziś dwie szczepki takiej roślinki od siostry.Sama nie wie co to jest(nie ma aż takiego bakcyla ja ja ).
Podejrzewam,że to jakieś sukulenty
Czy ukorzenią się w wodzie?
Czy Ktoś mógłby mnie oświecić?
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
Co to jest?
Wydaje mi się ,że kiedyś bardzo dawno temu ( około kwietnia zeszłego roku ) posiałem cabule liliowca i nic nie wzeszło.
Aż tu kiedyś tak około listopada zobaczyłem wystający kiełek z ziemi . No tak ale nie jestem pewien, że to liliowiec. ( robiłem dość dużo "porządków" w zeszłym roku wiec mogłem coś innego wsadzić.
Moja ogromna prośba jest następująca : czy ktoś z Was może mi powiedzieć co to może być?
Dzięki
Aż tu kiedyś tak około listopada zobaczyłem wystający kiełek z ziemi . No tak ale nie jestem pewien, że to liliowiec. ( robiłem dość dużo "porządków" w zeszłym roku wiec mogłem coś innego wsadzić.
Moja ogromna prośba jest następująca : czy ktoś z Was może mi powiedzieć co to może być?
Dzięki