Kwiaty doniczkowe Majakal
-
- 200p
- Od: 27 sty 2009, o 23:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Witaj ma forum.
Widzę, że następna fiołkowa maniaczka dołączyła do naszego grona. Masz ładne roślinki i nawet sporą kolekcję sukulentów. Fajnie. Będę do Ciebie zaglądać
Widzę, że następna fiołkowa maniaczka dołączyła do naszego grona. Masz ładne roślinki i nawet sporą kolekcję sukulentów. Fajnie. Będę do Ciebie zaglądać
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- lwica79
- 50p
- Od: 19 kwie 2008, o 23:34
jakie ładne roślinki...jaki słodki "bonsai"...a jakie dłuuugie parapety ..nic tylko podziwiać
Pozdrawiam. Edyta gg.3597720
Domowa zieleń lwicy79
Domowa zieleń lwicy79
- majakal
- 200p
- Od: 3 sty 2009, o 14:41
Kwiaty doniczkowe Majakl
1,2,3, to fiołki te które w tym momencie kwitną, 3 to miniaturka a wcale na to nie wygląda liście ma większe od standartów, a rośnie jak chwast, w kolorze liliowym.
4. - sanseveria, 5. - cyprysiki biedronkowe, 6. - Gosteria brodawkowa, 7. - Fikus beniaminek, 8. - Ficus retusa bonsai, 9. - Sanseweria, 10. - Euphorbia, 11. - Yukka.
Gdyby ktoś był zainteresowany gosterią to włąśnie rozsadziłam duży okaz i mam kilka sadzonek dla chętnych, mogę wysłac jak będzie cieplej.
4. - sanseveria, 5. - cyprysiki biedronkowe, 6. - Gosteria brodawkowa, 7. - Fikus beniaminek, 8. - Ficus retusa bonsai, 9. - Sanseweria, 10. - Euphorbia, 11. - Yukka.
Gdyby ktoś był zainteresowany gosterią to włąśnie rozsadziłam duży okaz i mam kilka sadzonek dla chętnych, mogę wysłac jak będzie cieplej.
zapraszamy na forum
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
Witaj
Piękna kolekcja roślinek I ogromna ilość fiołków Urocze są Musisz mieć kolorowo na parapecie jak zakwitną ;)
Piękna kolekcja roślinek I ogromna ilość fiołków Urocze są Musisz mieć kolorowo na parapecie jak zakwitną ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria