Moje i córki, Bożena - Babopielka
Znowu się popsuło powiadamianie o odpowiedziach...Babopielka pisze: selmun - ja tak straszę swoje kwiatki ,bo po dobroci nie chcą rosnąć to może się wystraszą ,że je sprzedam i będą rosły jak na drożdżach a wiosną oczywiście chętnie uzupełnię braki Fungii udało mi się ukorzenić ,a Liska padła
Ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia Twoich okazów ,pewnie mi szczęka opadnie z zachwytu
Moje "okazy" jakoś przetrwały zimę (większość z nich), ale nie zmieniły się za bardzo... Słońca mało, susza...
Ale te Twoje sulawesi i Phi phi urosły
Mi jak na razie udaje się ukorzenianie shepardii pod lampą...
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Figa - nie wiem kiedy się wybiorę do Łodzi coś ten mój wyjazd trochę się oddala ale mam nadzieję ,że się jeszcze spotkamy ,tylko tym razem na dłużej ,a nie tak w biegu jak ostatnio
Rodusik - moja córa też utopiła sukulenty ,a kaktusy bezpieczne bo stoją na werandzie i nie są podlewane wcale
inag1 -ja tez się cieszę ,że kerri przeżyły
selmun - dobrze ,że Twoje przetrwały zimę bo moim nie wszystkim się udało ale trudno się mówi i trzeba cieszyć się tym co nam zostało
aledra7 -reszta hojek się trzyma dzielnie , Multiflora Speckles moja perełka ma pąki tylko kwiatów coś się nie mogę doczekać
Rodusik - moja córa też utopiła sukulenty ,a kaktusy bezpieczne bo stoją na werandzie i nie są podlewane wcale
inag1 -ja tez się cieszę ,że kerri przeżyły
selmun - dobrze ,że Twoje przetrwały zimę bo moim nie wszystkim się udało ale trudno się mówi i trzeba cieszyć się tym co nam zostało
aledra7 -reszta hojek się trzyma dzielnie , Multiflora Speckles moja perełka ma pąki tylko kwiatów coś się nie mogę doczekać
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bożenko, kolekcja piękna Najbardziej podobają mi się Kerrii, szczególnie Variegata...teraz żałuję, że nie kupiłam jej też dla siebie
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Kasieńko, ale mnie kusisz Bożenka namówiła mnie na Serpens, więc na bank się wybiorę Poniedziałek może być..zdzwonimy się może? Na Vandy się nie piszę, mimo dobrej ceny, ale dendrobium, bo o nie Ci chyba chodziło...kto wie???
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Bożenko to jest synadenium granti. Bardzo lubi parapety okienne i słoneczko. To roślinka z wilczomleczowatych.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"