Moje i córki, Bożena - Babopielka
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kati-1976 -dziękuję Ci za identyfikację mojej roślinki czytałam u Ciebie o niej i wiem ,że to roślina typowo parapetowa tylko skąd wziąć tyle parapetów na te wszystkie rośliny
selmun - ja czekam cierpliwie ,aż pokażesz nam te swoje doniczkowce i tarasowce bo już wysiane masz
Ja tylko pomidory i paprykę wysiałam
selmun - ja czekam cierpliwie ,aż pokażesz nam te swoje doniczkowce i tarasowce bo już wysiane masz
Ja tylko pomidory i paprykę wysiałam
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie Bożenko, skąd te parapety brać. A powiem, że jak Synadenium się rozszaleje i na dodatek zaczniesz je przycinać to cały jeden parapet dla niej szykujBabopielka pisze:kati-1976 -dziękuję Ci za identyfikację mojej roślinki czytałam u Ciebie o niej i wiem ,że to roślina typowo parapetowa tylko skąd wziąć tyle parapetów na te wszystkie rośliny
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kati-1976 - ja nie mam aż tyle miejsca ,żeby to Synadenium zarosło cały parapet najwyżej będę go ciąć ostro
selmun - piękność ta Sheperdii :P a jakie ma korzenie ale jeszcze będzie musiała u Ciebie postać trochę bo u mnie powrót zimy ,a dzisiaj nawet biało jest ,tyle śniegu w nocy napadało
Rosną Twoje wysiane roślinki ja zasiałam pomidory ,ale jeszcze nic nie wzeszło
Za to fuksje wypuszczają korzonki jesteś pewna ,że nie chcesz fuksji
selmun - piękność ta Sheperdii :P a jakie ma korzenie ale jeszcze będzie musiała u Ciebie postać trochę bo u mnie powrót zimy ,a dzisiaj nawet biało jest ,tyle śniegu w nocy napadało
Rosną Twoje wysiane roślinki ja zasiałam pomidory ,ale jeszcze nic nie wzeszło
Za to fuksje wypuszczają korzonki jesteś pewna ,że nie chcesz fuksji
- bożena1661
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 lut 2009, o 13:29