Makrofotografia - cz.1

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
Zablokowany
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja jestem uczulona na takie owady :( i wystrzegam się ich jak mogę. Ale ciebie Halinko podziwiam, bardzo piękne zdjęcia i widać w tym rękę profesjonalistki. Jeszcze raz przepraszam za tamten post ;:174
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Madziu ,ale ze mnie profesjonalistka ;:112 ;:112 ;:112 ,coś ty ja się uczę,a właściwie to robię bardziej na wyczucie :oops: .Może kiedyś się połapię z tym ,ale na razie raczkuję :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Pewnie,że przyjmiemy :lol: :lol: :lol: ,ale robal :shock: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Zadaje to pytanie czemu ma służyć to czyszczenie tego tematu i z czego?

Jeżeli już chodzi o drobne wypowiedzi uważam że w niczym nie przeszkadzają , a jeżeli już się czyści to wszystkie a nie tylko wybrane!

Takimi poczynaniami jestem zdziwiony i nie mile zaskoczony. ;:214 ;:214 ;:214 ;:214 ;:214
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Odpowiedziałam w sekcji, w której pytasz Admina :)

Jeśli wolisz przeglądać długie wątki z postami o niczym, zamiast mieć krótszy, ale sensowny wątek, to wskaż mi posty, które chcesz znowu widzieć w wątku o makro.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
grigori24
---

Post »

Nalewko rozumiem i popieram że w wątkach powinno się ( ściśle ) trzymać tematu ale.......

W wielu postach jest brak zdjęć chyba nie zdobią one tematu prawda i nie ma sensu aby one pozostały . Moje posty uzupełnię fotografiami jak to wcześniej obiecałem.

Jeżeli likwiduje się zbędne posty to dlaczego nie robi się tego dokładnie , zlikwidowano moje posty gdzie miały być uzupełnione fotografie oraz wiele fotografii Makro innych osób .
Pytanie jak to będzie wyglądało same zdjęcia bez komentarzy a tak na marginesie myślę że miłe jest jeżeli ktoś napisze parę ciepłych słów.

Uważam że poza jednym incydentem temat Makrofotografia jest prowadzony poprawnie i nie narusza regulaminu tak samo jak wiele innych tematów .

Proszę o wstawienie wszystkich zlikwidowanych postów do tematu Makrofotografia.

Zastanawiam się dlaczego znowu dotyka to tematu założonego przeze mnie ? ;:24 ;:24 ;:24 ;:24 ;:24 ;:24 ;:24 ;:24 ;:24 ;:24
zdrowamarchewka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 1 lut 2008, o 16:57

Post »

Obrazek
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grzegorzu, czyszczenie wątków z TOBĄ nie ma nic wspólnego. To rutynowe działania dotyczące wszystkich wątków ogólnych.

I nie chodzi tylko o ścisłe trzymanie się tematów wątku czy naruszanie regulaminu. Mam nadzieję, że zauważyłeś, że nasze forum jest bardzo tolerancyjne pod tym względem, rzadko kiedy wycina się posty "nie na temat", z reguły zresztą na wyraźne żądanie któregoś z forumków. Ale skracanie wątków (czyszczenie) ma też inny cel, ma m.inn. odciążyć serwer z postów nic nie wnoszących do tematu. Post z treścią "Wasze fotki są piękne" zajmuje mniej więcej tyle samo miejsca, co post ze zdjęciami, a jeśli powtarza się wielokrotnie w wykonaniu wielu forumków, skala wzrasta. Ale jeśli sobie tego życzysz, to nie widzę problemu.

Powtarzam jednak sugestię, żebyś wstawił NOWE posty ze zdjęciami, które znikły, będzie to proces szybszy i łatwiejszy dla ciebie. A inne wątki, w których brakuje zdjęć? Wszystkiego naraz nie da się zrobić, czyszczenie odbywa się na bieżąco, ale nie automatycznie, robimy to osobiście i wątek po wątku, więc nie rozumiem twoich wątpliwości (czy zarzutu).

Jeśli nadal się upierasz przy wydłużeniu wątku, nie ma sprawy, wstawię wszystko w odpowiednie miejsca, naprawdę nie zależy mi na tym, żebyś się denerwował :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
grigori24
---

Post »

Droga Nalewko proszę o wstawienie wszystkich postów .

Na maila otrzymałem informacje że forumowicze nie będą się wypowiadali ani wstawiali fotografii do tematu Makrofotografia ponieważ nie szanuje się ich straconego czasu . Nie będę przytaczał maili ponieważ nie chodzi oto żeby zaogniać sytuację.

Nalewko
jak mam teraz przekonać te osoby do ponownego powrotu do tematu Makrofotografia i zapewnienia że ich posty nie zostaną usunięte?

Dziękuje!
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jak to "straconego"?

Jeśli ktoś wstawił post, w którym napisał tylko zdanie w sensie "ładne zdjęcia", to może bym się zgodziła, że stracił czas. ale jeśli wstawił post ze zdjęciami, które "wyparowały" z fotosika, i teraz post ten jest pusty (czyli z kwadracikami oznaczającymi miejsce po zdjęciach), to taka "strata czasu" nie ma nic wspólnego z czyszczeniem wątku! A wręcz przeciwnie, wymaga od nas czyszczenia, żeby inni forumowicze nie tracili czasu na przeglądanie postów bez treści.

Dlaczego masz kogoś do czegoś przekonywać? Jeśli forumowicz chce, to pisze, jeśli nie chce, to nie ma na niego mocnych. Nie da się przymusić kogoś do uczestnictwa w społeczności forum. Chce - to bywa na forum, nie chce - to nie bywa. Jeśli ma chęć coś pokazać - pokazuje, nie ma chęci - nie pokazuje.

Kończąc temat - wstawiam zgodnie z życzeniem wszystkie posty, nie kasując całej tej dyskusji.
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Bez gadania wstawiam to.... Obrazek
zdrowamarchewka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 1 lut 2008, o 16:57

Post »

Obrazek
grigori24
---

Post »

Wielkie dzięki za wstawienie wszystkich postów .

Prośba do forumowiczów którzy wstawili zdjęcia do tematu Makrofotografia a ich zdjęcia są niewidoczne o ponowne wstawienie zdjęć w to samo miejsce. :D :D :D
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Też mam biedronkę, tylko moja chyba śpi hehe

Obrazek
Awatar użytkownika
gebo13
200p