Zieloni przyjaciele Kati
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niestety dość często małe dzieci podłapują nieładne słówka. Moja Klaudia na szczęście nie ma pociągów w tym kierunku. Zdarzyło jej się co prawda kilka razy, ale bez większych rewelacji. Najważniejsze Kasiu, żeby nie zwracać uwagi jak maluch zaklnie - nie zwracać mu uwagi i nie śmiać się. Jak zobaczy, że nikogo nie obchodzi co powiedział to przestanie wkońcu tak mówić.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś oczywiście, nie zwracam na te brzydkie słowa uwagi, ani nie karcę, ale nie śmiać się czasami nie potrafię. Słysząc takie rzeczy z ust małego szkraba, który od kilku miesięcy temu zaczął mówić. Tłumię śmiech w sobie oczywiście ale ten bystrzacha to widzi i daje na całego popis swoich możliwości.
Trudne jest wychowywanie dziecka. Na pierwszym się niestety eksperymentuje i doświadcza. Przy drugim już na pewno jest łatwiej.
Trudne jest wychowywanie dziecka. Na pierwszym się niestety eksperymentuje i doświadcza. Przy drugim już na pewno jest łatwiej.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj dawno, Cię tu nie było
Moje doniczkowce i sukulenty
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu jak będziesz się śmiać to mały będzie się cieszył z tego i będzie jeszcze bardziej powtarzał. Ale wiem z doświadczenia, że czasem nie da się nie śmiać Moja Klaudia ma już 4 lata, więc mam trochę za sobą
A jeśli chodzi o przeklinanie to u mnie w domu niestety tego nie brakuje Przyznaję się bez bicia, że dużo przeklinam
A jeśli chodzi o przeklinanie to u mnie w domu niestety tego nie brakuje Przyznaję się bez bicia, że dużo przeklinam