Kaktusiki - Becia
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No proszę jak Ty mnie Beatko już zdążyłaś poznać . Fakt jestem nocnym markiem, bo wtedy mam święty spokój i wreszcie mogę się skupić nad tym co piszecie i pokazujecieBecia pisze:Kaśka siedziała sporo na forum, więc pewnie w nocy się znów pojawi, to nocny marek:)
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Witam,Beciu.
Wszyscy Ci gratulują a ja co?,będę gorszy?? Przyjmij i moje najszczersze gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego. http://www.youtube.com/watch?v=s15Z_8DT ... re=related
Widzę,że mąż sprezentował Ci kolumnowca ,to Oreocereus celsianus.
Wszyscy Ci gratulują a ja co?,będę gorszy?? Przyjmij i moje najszczersze gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego. http://www.youtube.com/watch?v=s15Z_8DT ... re=related
Widzę,że mąż sprezentował Ci kolumnowca ,to Oreocereus celsianus.
Pozdrawiam,Władek.
Wykształcenie - coś, co mądremu mówi, jak mało wie, natomiast głupiemu, jak wiele potrafi. (J. Tuwim)
Wykształcenie - coś, co mądremu mówi, jak mało wie, natomiast głupiemu, jak wiele potrafi. (J. Tuwim)
Kasiu, Basiu czasem rano wstaję, zaglądam na forum, a tam kilka nowych stron, myślę kiedy? skoro wieczorem byłam, patrzę na godziny, a tam środek nocy tak to z Wami jest
Agii ja mam komputer w neutralnym miejscu (kącik w przedpokoju), nikomu nie przeszkadzam, ale i tak nie siedzę za długo, bo moje dziecko wstaje o świcie, zresztą dziś do pracy....
Grzdyl fajnie, że wpadłeś, dziękuję za życzenia
Agii ja mam komputer w neutralnym miejscu (kącik w przedpokoju), nikomu nie przeszkadzam, ale i tak nie siedzę za długo, bo moje dziecko wstaje o świcie, zresztą dziś do pracy....
Grzdyl fajnie, że wpadłeś, dziękuję za życzenia
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow, ile fotek.
Bardzo ładne te Twoje kaktusiki są Beatko. Tak trzymaj
Bardzo ładne te Twoje kaktusiki są Beatko. Tak trzymaj
Moje doniczkowce i sukulenty
Beciu nie żałuj , sezon dopiero się zaczyna Twoje kaktusiątka wyglądają ślicznie , a ja znów wypatrzyłam coś co chciałabym miec ...Becia pisze:kurcze, jak zaglądam do Was, to mi żal, że ja nie mam nic nowego. Pod koniec lutego mam dostać ofertę na większe egzemplarze, może wtedy coś dokupię
Normalnie chyba przestanę zaglądac na forum
Gratuluję złotka
Fotosik "się naprawił", to wrzuciłam, bo przez Imageshack trwa to wiele dłużej, a za chwile muszę do pracy gnać.. Fajnie, ze wpadłyście.
Kasiu, ilością zdjęć, to Ty nas zaskoczysz
Anetko, nie martw sie, ja, co zobaczę temat,
to jestem na coś chora, ale i tak nie przestanę bywać na forum
chodź wiosną pewnie trochę mniej, bo moja działka na mnie czeka
Kasiu, ilością zdjęć, to Ty nas zaskoczysz
Anetko, nie martw sie, ja, co zobaczę temat,
to jestem na coś chora, ale i tak nie przestanę bywać na forum
chodź wiosną pewnie trochę mniej, bo moja działka na mnie czeka
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.