W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giga, super bokserek, taki już chyba stateczny pan z niego
uwielbiam te miękkie mordki
Napisz coś więcej o nim
Monia piękna sunia....wielka szkoda że odeszła

Napisz coś więcej o nim

Monia piękna sunia....wielka szkoda że odeszła

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa.
Otóż mój kochany bokserek wabi się Junior.
Jest już, jak dobrze Jeanne zauważyła "statecznym panem"- ma 12lat i jest kochanym staruszkiem.
Jest bardzo posłuszny i sama go szkoliłam.
Ma przypadłości-jak powiedział wet. "w tym wieku u bokserów to norma", a mianowicie chłoniaka.
Bardzo go kocham i nie dopuszczam nawet mysli żadnej do siebie.
Jest radosny i bardzo kocha działkę - to jego królestwo. Tam-wydaje sie, że wszystko mu przechodzi, jak tarza sie w trawie, czy hasa po śniegu. Kupilismy go dla córki na Komunię.
To tyle w skrócie o moim siwym kochanym "dziadku"

Otóż mój kochany bokserek wabi się Junior.
Jest już, jak dobrze Jeanne zauważyła "statecznym panem"- ma 12lat i jest kochanym staruszkiem.
Jest bardzo posłuszny i sama go szkoliłam.
Ma przypadłości-jak powiedział wet. "w tym wieku u bokserów to norma", a mianowicie chłoniaka.
Bardzo go kocham i nie dopuszczam nawet mysli żadnej do siebie.
Jest radosny i bardzo kocha działkę - to jego królestwo. Tam-wydaje sie, że wszystko mu przechodzi, jak tarza sie w trawie, czy hasa po śniegu. Kupilismy go dla córki na Komunię.
To tyle w skrócie o moim siwym kochanym "dziadku"

I zaś piękności pokazujecie
*Danusiu piękne maleństwo i jak dzielnie pilnuje domu
*Agnieszko Twój piesek przebiera najróżniejsze pozy podczas snu i jakie fajne
*Agatka jak Twoje pieski się dogadują miedzy sobą ,
* Giguś seniorek uroczy ,życzę mu jeszcze długich lat życia w zdrowiu , pamiętam ,że w ubiegłym roku trochę chorował , ale teraz to chyba wszystko ok
*Moniu ona jest piękna jest i ma bardzo ładne imię . Moja koleżanka też ma Rottweilerke. o imieniu Doda , uwielbią ją jest superowa i bardzo łagodna . Dziś w nocy jedzie na wystawę psów do Bydgoszczy
Trzymajcie kciuki .
Gutek tak się zachowuje jak widzi sarenki i Tekla też tak samo , wiedzą ,że nie można gonić .

Tekla szukaj mnie

I buziaki oczywiście

Manię dziś kąpałam

POZDRAWIAMY

*Danusiu piękne maleństwo i jak dzielnie pilnuje domu

*Agnieszko Twój piesek przebiera najróżniejsze pozy podczas snu i jakie fajne
*Agatka jak Twoje pieski się dogadują miedzy sobą ,

* Giguś seniorek uroczy ,życzę mu jeszcze długich lat życia w zdrowiu , pamiętam ,że w ubiegłym roku trochę chorował , ale teraz to chyba wszystko ok

*Moniu ona jest piękna jest i ma bardzo ładne imię . Moja koleżanka też ma Rottweilerke. o imieniu Doda , uwielbią ją jest superowa i bardzo łagodna . Dziś w nocy jedzie na wystawę psów do Bydgoszczy
Trzymajcie kciuki .
Gutek tak się zachowuje jak widzi sarenki i Tekla też tak samo , wiedzą ,że nie można gonić .

Tekla szukaj mnie

I buziaki oczywiście

Manię dziś kąpałam

POZDRAWIAMY
- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
Gutek ale jesteś potężny no i mądry z ciebie pies,sarenki idą a ty się tylko przyglądasz..Jak moja by zareagowała nie wiem..
No więc Jadziu maleństwo mamy dopiero dwa tygodnie,pierwszego dnia jak tylko z nią przyjechaliśmy to Amfa się najeżyła od szyi aż pod sam ogon,potem warczała ale dzisiaj już jest ok..Merda ogonem jak widzi małą,mała ją liże ale przy kontaktach między nimi jest u mnie na kolanach.Nie puszczamy jeszcze małej bezpośrednio do dużej bo mogła by w zabawie stać się krzywda ale jak podrośnie to myślę że będzie ok..
Mamy jeszcze szynszyle,dwie kulki,białą i szarą.. ;:6
Tchórzofretka przepiękna..Też kiedyś chciałam
No więc Jadziu maleństwo mamy dopiero dwa tygodnie,pierwszego dnia jak tylko z nią przyjechaliśmy to Amfa się najeżyła od szyi aż pod sam ogon,potem warczała ale dzisiaj już jest ok..Merda ogonem jak widzi małą,mała ją liże ale przy kontaktach między nimi jest u mnie na kolanach.Nie puszczamy jeszcze małej bezpośrednio do dużej bo mogła by w zabawie stać się krzywda ale jak podrośnie to myślę że będzie ok..
Mamy jeszcze szynszyle,dwie kulki,białą i szarą.. ;:6
Tchórzofretka przepiękna..Też kiedyś chciałam

- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Jadziuniu. Zdjecia Gutka rewelka. Mania cudna. Masz racje mój już nie Juniorek a Seniorek. Jest dalej tak jak było, a nawet coraz wiecej ma tych przerzutów na całym ciele. Lekarz mówił nie ingerować chirurgicznie
Moni. Śliczna Twoja sunia. Szkoda, że odeszła. Czy masz nowego pupila?
Moni (tak na marginesie) w wątku zdjęć z dawnych lat -dodałaś swoje (pisałam Tobie)?/Głucholazy są cudne.
Buziaki :P

Moni. Śliczna Twoja sunia. Szkoda, że odeszła. Czy masz nowego pupila?
Moni (tak na marginesie) w wątku zdjęć z dawnych lat -dodałaś swoje (pisałam Tobie)?/Głucholazy są cudne.
Buziaki :P
O właśnie zapomnialam Wam napisać w weekend jest w bydzi "Walentynkowa Wystawa Psów".
Bokserek super - dużo zdrówka mu życzę, rotka wspaniała, ale Gutek to mnie po prostu rozbraja - jest cudny, marzy mi się taki (chyba po stu latach odczulania
).
Layla bardzo pilnuje domu, zwłaszcza jak nie ma mojego męża, szczeka jak szalona, sadzi się na wszystkich, musze ją trzymac na rękach, albo na smyczy, nawet księdza chciała pogryźć jak przyszedł na kolęde. Jak prawdziwy pies najchętniej zjadła by listonosza, pana z gazowni, elektrowni itd....
Bokserek super - dużo zdrówka mu życzę, rotka wspaniała, ale Gutek to mnie po prostu rozbraja - jest cudny, marzy mi się taki (chyba po stu latach odczulania

Layla bardzo pilnuje domu, zwłaszcza jak nie ma mojego męża, szczeka jak szalona, sadzi się na wszystkich, musze ją trzymac na rękach, albo na smyczy, nawet księdza chciała pogryźć jak przyszedł na kolęde. Jak prawdziwy pies najchętniej zjadła by listonosza, pana z gazowni, elektrowni itd....
*Giguś i lekarz chyba ma rację , moja znajoma też miała bokserkę i ona miała właśnie takie przeżuty jednak lekarz powiedział ,że w jej wieku ( miała 13 lat) nie będzie ingerował .Gapa przeżyła jeszcze 5 lat.
*Agatko musisz dziewczyny do siebie przyzwyczajać najlepiej pod waszym nadzorem aby maleństwu nic się nie stało . Myślę ,że dziewczyny z czasem się dogadają
*Danusiu to Wy macie pieska obronnego
Tekla z moją wnusia Lenką

I Gutek wącha Leneczkę

POZDRAWIAMY
*Agatko musisz dziewczyny do siebie przyzwyczajać najlepiej pod waszym nadzorem aby maleństwu nic się nie stało . Myślę ,że dziewczyny z czasem się dogadają

*Danusiu to Wy macie pieska obronnego
Tekla z moją wnusia Lenką

I Gutek wącha Leneczkę

POZDRAWIAMY

No nie, Jadziu - wnuczka i psy - super foty.
Gigo45 - wiem co czujesz, dlatego życzę Ci by Twój pies żył jak najdłużej i żebyście jaknajdłużej cieszyli się sobą. Ponad rok temu straciłam 15 letniego psa i wiem jak to jest.
Ale swoją drogą stare psy mają w sobie coś urzekającego - starzeją się z godnością i nie pragną niczego więcej poza troską i miłością. I co dziwne nie przeszkadzają im ani siwe włosy (sierść), ani troszkę niedołężne kości - powinniśmy chyba brać z nich przykład
Mój Rock to na starość był siwy, kulawy, głuchawy i ślepawy, ale wciąż uważał się za pana osiedla i pępek świata
Gigo45 - wiem co czujesz, dlatego życzę Ci by Twój pies żył jak najdłużej i żebyście jaknajdłużej cieszyli się sobą. Ponad rok temu straciłam 15 letniego psa i wiem jak to jest.
Ale swoją drogą stare psy mają w sobie coś urzekającego - starzeją się z godnością i nie pragną niczego więcej poza troską i miłością. I co dziwne nie przeszkadzają im ani siwe włosy (sierść), ani troszkę niedołężne kości - powinniśmy chyba brać z nich przykład

Mój Rock to na starość był siwy, kulawy, głuchawy i ślepawy, ale wciąż uważał się za pana osiedla i pępek świata