Treissi na zielono cz.2
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podziwiam Cię Moniś i inne forumowiczki za te ciasta, obiadki i inne pracochłonne pyszności jakie robicie.
Ja od pewnego czasu mam kuchniowstręt. Zaglądam tam tylko by kawkę zaparzyć. Mama obiadki gotuje dla całej rodzinki:lol:
Ja od pewnego czasu mam kuchniowstręt. Zaglądam tam tylko by kawkę zaparzyć. Mama obiadki gotuje dla całej rodzinki:lol:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie zrobiło się tak, że jedynie w soboty i niedziele robię super obiadykati-1976 pisze:Podziwiam Cię Moniś i inne forumowiczki za te ciasta, obiadki i inne pracochłonne pyszności jakie robicie.
nawet jakieś ciasto upiekę.W dni powszednie, po pracy o 16-tej to tylko
jakieś zapchaj-kiszki robię :szybkie zupy na pulpetach a ostatnio
nawet kupuję mrożonki co kiedyś było nie do
pomyślenia.Chyba się starzeję...
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu coś Ty ja nie nawidzę gotować, itp. Czasami tylko coś mnie najdzie, że kuchnia jest moja. Niestety chba będę musiała to zmienić, bo M. zaczyna narzekać, że kiedyś to u mnie zawsze coś słodkiego było, a teraz to nie piekę. Ale jak tu piecz skoo mi nawet biszkopt nie wychodzi Chyba będę robiła tylko faworki, bo te rzeczywiście wyszły rewelacyjne
A na codzień obiadki raczej M. robi. Ja tylko wtedy, gdy ma 1 zmianę w pracy, żeby miał gotowy obiadek jak wróci do domu.
A na codzień obiadki raczej M. robi. Ja tylko wtedy, gdy ma 1 zmianę w pracy, żeby miał gotowy obiadek jak wróci do domu.